Followers

Sunday, May 26, 2013

Rahsia Bagaimana Orang Kaya Bertambah Kaya (Part 1) - Pengenalan

Rahsia Bagaimana Orang Kaya Bertambah Kaya (Part 1) - Pengenalan


miliunsoftware@gmail.com

Forex ialah perdagangan matawang asing. Trader-trader mengaut keuntungan di atas pergerakan turun dan naik sesuatu pasaran matawang.

Statistik menunjukkan 98% trader-trader di dunia mengalami kerugian manakala 2% lagi adalah trader-trader yang berjaya iaitu penggunaan Expert Advisor (EA) atau lebih dikenali dengan Robot Forex dan trader yang mempunyai margin (modal) yang besar.

Expert Advisor merupakan suatu aturcara yang digunakan oleh trader-trader untuk menjalankan perniagaan Forex. Strategi yang digunakan oleh trader ditukarkan ke dalam bentuk aturcara atau software. Semua transaksi dan proses urusniaga (jual beli) matawang asing dilakukan oleh aturcara sepenuhnya.
 
Kami menawarkan 5 bentuk Expert Advisor yang setiap darinya mempunyai strategi urusniaga yang berlainan. Expert Advisor kami telah terbukti menghasilkan keuntungan yang konsisten dari 10% sehingga 50% setiap bulan.

Expert Advisor yang kami tawarkan cukup selamat dengan mengambil kira tahap risiko yang sangat minimum. Ianya sesuai untuk semua golongan tidak kira samada orang itu berpengalaman dalam bidang Forex ataupun tidak. Yang paling penting, seseorang itu mempunyai keinginan untuk mencipta pendapatan berlipat kali ganda secara konsisten.

Sekiranya EA yang kami tawarkan ini menghampakan anda, kami menjamin pembayaran balik 100% harga EA yang anda bayar kepada kami.

(Untuk pertanyaan lanjut, sila emailkan ke pihak kami: makmalfx@yahoo.com)

Artikel berkaitan (klik)

11 comments:

landol said...

uncle, halal tak forex ea ni?

wassalam

Anonymous said...

assalamualaikum uncle...
Aper kate uncle siasat dulu apa bender ni...n then baru amek job or tolong iklankan produk ni..
EA yg ditunjukkan diatas ni simulation jer bro...
Blom masuk slippage broker n plugin anti EA...
Setakat tunjukkan simulation mmg la untung jer..

Jgn nanti orang tertipu disebabkan iklan yg bro iklankan dlm blog yg ramai follower ni..Come on bro..seek the truth !!

Anonymous said...

Salam utk warga internet. Faham dulu berkaitan forex ini sebelum buat keputusan utk melabur. Jgn jadi seperti saya yg rugi ratusan ribu krn percaya kpd broker forex yg rupa rupanya telah di blacklist oleh bank negara. Risiko mmg tinggi,

Anonymous said...

Salam utk warga internet. Faham dulu berkaitan forex ini sebelum buat keputusan utk melabur. Jgn jadi seperti saya yg rugi ratusan ribu krn percaya kpd broker forex yg rupa rupanya telah di blacklist oleh bank negara. Risiko mmg tinggi,

Anonymous said...

pada pendapat aku la kan....Uncle sure dah bersoal jawab dgn tuan empunya EA ni secara berdepan dan dah siasat...kalo tak..takkanla Uncle senang2 nak masukkan dlm blog Uncle..
lagipun kat situ tulis 100% Money Back Guarantee....Uncle sebagai penjamin kat sini...so nak risau apa??

Trader Tegar said...

bagi aku sebagai trader yang dah agak lama la jugak dlm forex, backtest dgn forwad test tk jauh bezaa.. cuma yang jd mslahnya kalau strategi yang digunakan adalah scalping yang ambil 2@5pip mana blh cover broker slippage or spread. lagi satu broker yang digunakan adalah market making.. aku pernah tengok owner yang making pip untuk MC kan akaun client. so, test dan run la kat broker NDD or 5 digit... aku dh discuss ngn owner yang jual EA ni.. alhamdulilah aku paham dan dh tgk live account client diorang. berbaik-baik la dengan orang yang lebih berilmu daripada kt..supaya kt dpt manafaat.

arjuna said...

salam, bagi saya dah menceburi forex ni mulai tahun 2007, maaf bukan nak mengata tetapi sebenarnya jika ingin cebori forex perlu ada ilmu dan kalau boleh lebih baik jangan main forex ini, lagi selamat duit labur tempat yang ada pulangan hasil biar sedikit tetapi halal dan haramnya jelas

Arif said...

forex tak tipu , berdasarkan pengalaman saya , tapi ingt . T.A.Y.O.R ! trade at your own risk , bukan bergantung kpd indi , EA n sbgainya :) forex kalau jumpa ilmu dier mmg kaya raya lah , sy dah temui itu . TQ

Hollandish said...

setuju 100%...Forex x tipu...org yang menipu..selagi x kiamat..selagi tu la ada Forex. Bagi saya, trade sendiri atau manual trades memang x selamat...hari ni untung besar...tetapi esok mungkin lost all...sebab dah terjadi kat saya..so, jalan terbaik untuk mencari keuntungan ialah dengan menggunakan Robot, tapi kena bijak memilih, banyak robot yg free kat pasaran tu hampeh...sebab tu diorang bagi free.
Apa yg menarik kat blog uncle ni pasal robot for sale tu, ialah 100% MONEYBACK GUARANTEE sekiranya robot tu menghampakan kita. X cuba x tau..

brabus said...

ada kah kita boleh gunakan acc demo untuk robot ini

brabus said...

boleh x kita gunakan acc demo untuk robot ini