Followers

Tuesday, May 28, 2013

Rahsia Bagaimana Orang Kaya Bertambah Kaya (Part 3) - Penyata Backtest

Rahsia Bagaimana Orang Kaya Bertambah Kaya (Part 3) - Penyata Backtest


miliunsoftware@gmail.com


Bukti & Penyata Keuntungan Akaun Yang Menggunakan Robot Forex Kami

MARVEL EA : Modal $1000, Untung $1664 > Julai 2012

MARVEL EA : Modal $3000, Untung $628 > Oktober 2012

  
FORTH CEDES EA : Modal $3000, Untung $610 > November 2012


HILL MARATHON EA : Modal $3000, Untung $304 > Januari 2013

FORTH CEDES EA : Modal $3000, Untung $585 > Januari 2013

MARVEL EA : Modal $3000, Untung $318 > Januari 2013


MARVEL EA : Modal $3000, Untung $635> Februari 2013

FORTH CEDES EA : Modal $3000, Untung $818 > Februari 2013

IMA VS BOLINGER EA : Modal $3000, Untung $429 > Februari 2013


MARVEL EA : Modal $3000, Untung $908 > April 2013

FORTH CEDES EA : Modal $3000, Untung $847 > April 2013

HILL MARATHON EA : Modal $3000, Untung $548 > April 2013

HILL MARATHON EA : Modal $3000, Untung $548 > April 2013

IMA VS BOLINGER EA : Modal $3000, Untung $329 > April 2013

MARVEL EA : Modal $3000, Untung $760 > April 2013

MARVEL EA : Modal $3000, Untung $479 > 1 Mei sehingga 17 Mei 2013

Artikel berkaitan (klik)

7 comments:

Anonymous said...

Tlg perhatikan disetiap post AUDUSD(visual)
Setiap EA yang ader < (visual) > selepas currency adalah simulation jer.jgn kasi malu muker bro..simulation yang ader untung juta2 bila run dalam live market pun bleh MC(margincall aka tanam anggur)..inikan sekadar tunjuk run untuk beberapa hari..malu jer bro..

Anonymous yg prihatin said...

Tlg juga perhatikan gambar... di terminal bawah...sebelah kiri ada dituliskan tester..so EA ni blom frwrd test 6 bulan pun...utk pengetahuan EA dipasaran mmg banyak dipasarkan..kalo semua claim EA masing2 bagus..nisbah 98% loss xkan ader la..semua orng profit jer..jangan mudah tertipu..saya sekadar berkongsi supaya orng tidak tertipu..tlg siarkan komen ini US..SEEK THE TRUTH..TELL THE TRUTH..

Anonymous said...

ada baik nya kalau kt minta akaun live untuk kt kaji.
aku dah dapat yang forward test daripada diorang by mail. memang terbukti Ea diorang menjadi..
mungkin yang live diorang tak post sebab privacy client account.

Anonymous said...

Kalau bagi video cara pergerakan dan operasi baik juga tuan.. aku pun bnyk dh terkena yg bagi forward test... Broker yg run bukan direct market... Boleh edit kot... Jd, baik tgk pergerakan dan position senang nk bugjet dgn margin kt... Market trun naik...

Anonymous said...

Kalo post live market pun bleh hide detail client rasanya anonymous 1:58pm..:)

Anonymous said...

minta bantuan uncle ckit... kalau boleh uncle minta owner ea filter account type... suruh dia buat filter untuk demo account utk saya back test dan tengok strategi... macam menarik jer strategi diorang...

Anonymous said...

aku boleh buat EA juga , rasanya kalau minta investor pw rata-rata penjual EA bukannya risau identiti diketahui tapi EA untuk copy dari investor password pun boleh buat.. bukan senang-senang diorang nak bagi... tp benda password boleh tukar bila-bila masa...