Followers

Wednesday, May 29, 2013

Rahsia Bagaimana Orang Kaya Bertambah Kaya (Part 4) - Kemampuan

Rahsia Bagaimana Orang Kaya Bertambah Kaya (Part 4) - Kemampuan


miliunsoftware@gmail.com 

Keterangan Tentang Kemampuan EA

--- EA yang dicipta berdasarkan pengalaman dan pengkajian data dari tahun 2004 sehingga sekarang. Pelbagai bentuk dan pergerakan pasaran yang telah dikaji dan dijadikan penambahbaikan EA ini.

--- Dengan gabungan antara Asia Session, Euro Session dan US session menjadikan kesemua EA kami antara yang terbaik di dunia. Secara rasionalnya, berita atau spekulasi yang berlaku biasanya di dalam waktu Euro dan US Session. Dengan ini kami gelarkan EA ini sebagai gabungan teknikal dan fundamental.

--- EA yang dicipta telah mengaplikasikan pelbagai strategi dan ini menjadikan kesemua EA kami serba boleh. Antara strategi yang boleh disimpulkan ialah:

1 - Single Post 
Pada satu masa hanya 1 posisi sahaja... Take Profit atau Stop Loss sahaja yang boleh clear daripada posisi
.
2 - Martingle Leverage/Average 
Ianya merupakan strategi yang digunakan oleh kebanyakan trader yang mempunyai margin/modal yang agak besar. Pada satu masa terdapat banyak posisi yang sama dan perbezaan harga. Adakala, ianya mendatangkan keuntungan yang berlipat kali ganda dan adakalanya dengan sekelip mata sahaja margin hilang 100%... dengan kata lain, turun dan turun lagi... possisi buy akan ditambah dan ditambah lagi. Lama kelamaan margin tidak mencukupi untuk menampung posisi yang berada dalam pasaran. dengan permintaan trader-trader pihak kami menyediakan juga EA Martingle ini tetapi kami gabungkan dengan pelbagai backup untuk mengelak daripada total loss... lihat lebih lanjut huraian mengenai setiap EA.

3 - Locking System / Hedging System 
Terdapat pelbagai pendapat mengenai nama yang digunakan bagi strategi ini namun cara yang digunakan adalah tetap sama. Ianya membawa maksud “sell” dan “buy” boleh terjadi sekiranya signal yang dijadikan rujukan wujud. Ini adalah teknik yang paling terbaik kerana terdapat lock atau kunci posisi yang terapung daripada kerugian yang besar... sila lihat strategi dengan lebih lanjut....

Bersambung (Part 5)

Artikel berkaitan (klik)

4 comments:

Anonymous said...

orang kaya jadi miskin
orang miskin bertambah miskin

Bur said...

Salam,
Uncle dah cuba ke?? Saya dah pencen ni. Duit pencen tak lah banyak. Sayapun nak juga jadi kaya.. Setakat RM100.00 tu bulehke jadi modal permulaannya untuk forex tu?

Ariff anak latif said...

Apa kata link kan ac2 yg untung tu dalam fxjuntion ka..baru kita bleh nilai summary and detail ac2 tu dengan lebih teperinci..kalau boleh attchkan sekali link tu dalam next part..tq

Anonymous said...

Saya dah jumpa live acct diorang...diorang publish kat:
http://eafxgroup.mt4live.com

memang betul untung $687 dalam tempoh 5 hari trading bermula 3 - 7 Jun. ..13.7% tu....hebat!!