Followers

Wednesday, June 19, 2013

Alhamdulillah..ada 8 lagi tempat kosong..

 Alhamdulillah..ada 8 lagi tempat kosong..

miliunsoftware@gmail.com



Salam kepada Uncle yang dihormati,

Semoga Uncle di bawah lindungan rahmatNya selalu.

Pihak EA Fx Group ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada Uncle yang terbuka hati dan sudi untuk mempromosikan bengkel Fx yang akan diadakan di Saufiville Boutique Resort, Janda Baik pada 6 hingga 7 Julai nanti.

Penyertaan bengkel Fx ini hanyalah terhad kepada 20 orang sahaja, tetapi setakat ini telah ada 12 orang yang sudah mendaftarkan diri dalam masa seminggu promosi.. Alhamdulillah..ada 8 lagi tempat kosong..


Sebagai maklumat tambahan kepada Uncle, setiap peserta bengkel itu nanti akan mendapat 5 Robot Forex (EA) dan 5 unit lagi akan diberi secara percuma, kelas asas Forex, penerangan dan full exposure tentang pemasangan dan cara penggunaan EA untuk mendapatkan keuntungan yang berganda dengan konsisten dalam perdagangan forex. Penginapan 2 hari 1 malam beserta makan minum adalah disediakan.

Sekali lagi, terima kasih yang tidak terhingga kepada Uncle...

Salam mesra,

EA Fx Group

Komen aku : Bodek nampak! Bila masa plak aku dah promote seminggu? Baru 4 hari jer! 

Artikel berkaitan (klik)

7 comments:

EA Fx Group said...

Salam Uncle, sory silap saya...harap maafkan, sebenarnya baru 4 hari Uncle promosi EA Fx Group Camp ni...

Anonymous said...

Saudara EA FX.disini ingin saya tujukan beberapa persoalan.
1 adakah syarikat anda yg dahulu dikenali sebagai FX consulant beroperasi di rawang?
2 part 12 saya ada membalas kenyataan hollandish n sila beri jawapan disertakan fakta yg kukuh.
3 apakah platform yg saudara gunakan?specific kepada company depository.
jika anda dapat menjawab dengan tulus beserta bukti yg kukuh nescaya perniagaan anda ini akan lebih maju kehadapan.

WCT aka World Class Trader

eafxgroup said...

Terima kasih kepada saudara/saudari yang memberi komen dan ingin tahu tentang perniagaan yang dijalankan oleh pihak kami... Saya ambik masa 1 jam untuk kaji syarikat fxconsultan yang dinyatakan... Dari sumber yang kami dapat, syarikat tersebut telahpun disiasat oleh bank negara... Ini disebabkan kesalahan mungkin : 1) daftar company dan bank dlm negara.. 2) mengutip deposit secara haram. Trading akaun hanyalah dami pada mulanya sahaja.. Ini mungkin juga apabila terlalu bnyk margin dan peserta ramai trader tidak dapat trading dengan emosi yang betul.. 3) memberi fix return setiap bulan...

eafxgroup said...

Saya dan hamba Allah hanya menjual ea ini secara biasa sahaja... Sebelum ni kami menjual dan mencipta kepada orang luar negara... Apabila berjumpa dengan uncle kemudian uncle mcm rasa berminat dengan produk ini dan ingin membantu orang ramai menambah pendapatan dengan cara betul dan modal sentiasa ada depan mata... So, menjawab soalan anda mengenai syarikat kami,, kami tidak terlibat dengan syarikat tersebut... Golongan elit dan pakar ekonomi sahaja yg mampu create biz mcm tu... Kami biasa-biasa sahaja...

eafxgroup said...

persoalan kepada komen hollandish,, kami hanya menjual produk software... Tiada bentuk investment.. Walaupun client terpaksa keluaran 1000usd untuk membeli produk, namun kami telah menjual kepada cient luar negara sudah lama dengan harga 1000usd utk 1 ea.. Utk pasaran malaysia, kami memberi 1000usd untuk 5 ea... Kami juga tambah lagi 5 lagi ea bagi sesiapa yang ingin belajar bersama kami. .. Mungkin nampak murah dengan ea yang ditawarkan... Namun trader di luar sana ingin kan sehingga 100 ea dari kami untuk maksimumkan profit setiap bulan. Alhamdulillah teknik money management yanb kami gunakan memberikan 100 ea telalu berharga..

eafxgroup said...

Kami tidak tetapkan client trading dengan sesuatu platform.. Urusan brokerage tidak kami libatkan dalam urusan... Cuma syarat ea berfungsi dengan betul dan selamat : 1) platform mt4 2) deal margin direct through liquidity provider (ndd)... 2)5 digit decemal... 4) platform yang berdaftar dengan bank negara platform.. 5) berdaftar dengan nfa... Badan yang berkuasa dalam forex dunia..

forexmaster said...

hahaha......

sikit lagi mc ler komer yg pake robot nih ... akekeke ....

cb tgk sinih .....

http://www.forexfactory.com/miliun