Followers

Tuesday, June 4, 2013

Rahsia Bagaimana Orang Kaya Bertambah Kaya (Part 9) - Carta Keuntungan Hari Pertama - Akaun Pertama - $105.06

Rahsia Bagaimana Orang Kaya Bertambah Kaya (Part 9) - Carta Keuntungan Hari Pertama - Akaun Pertama - $105.06



miliunsoftware@gmail.com

Hari Pertama - Keuntungan USD105.06
 klik imej untuk lebih besar
Penyata "live account" yang bermula pada 3 Jun 2013..dengan modal USD5,000.00, dagangan Forex menggunakan 100% EA telah mencatat keuntungan sebanyak USD105.06. Bayangkan keuntungan yang akan di buat oleh EA sehingga sebulan.

Penyata akaun ini akan di catat setiap hari untuk semua pembaca blog Uncle Seekers yang budiman. Saya hanya sekadar berkongsi suatu ilmu besar dalam dunia Forex untuk kita semua mengambil manfaat.

10 comments:

Anonymous said...

Salam..xsalah jika nak berkongsi ilmu.tapi jgn terlalu gula2 untuk lariskan ea Tu..seperti yg Dikatakan dalam Komen sebelum ni..ea Xboleh Dinilaikan Sebagai Bagus Selagi X Di Run kan atleast 6 bulan Transaction..mmg Btul yg ditunjukkan diatas Adalah Real Ac..tetapi Run Dulu baru Kita Tahu bagus ke X Ea ni..past track record X Menjamin Keuntungan Didepan..forex Bukan Satu Game or permainan..xboleh Nak Harapkan ea Jika Ilmu Ttg forex Ni X Didalami Tuan Empunya badan..

Anonymous said...

salam bro,aku rasa account display ni bukan live coz aku pun trade jugak.lagi satu forex byk scam n lesen pun BNM tak pernah approve sampai skrg ni.harap uncle tau hal ni.

Anonymous said...

salam bro,dalam Islam dah tertulis hasil income yang tanpa sebarang usaha dan hanya bergantung pada sumber sekular itu jatuh haram.Macamana statement sebelum ni kata trading forex ikut syariah?bukan kah itu diklasifikasi sebagai riba?jika software ini memberi pendapatan tetap kenapa tak komersial kan supaya orang lain yang susah berpanas dan berhujan siang dan malam mencari sesuap nasi untuk memberi keluarga mereka makan.Ilmu memang boleh di kongsi tetap dengan cara ini boleh menyebabkan orang lain bergantung harap.sejauh mana saudara yang mengiklankan product ini benar2 pasti ia akan membantu.secara logiknya,orang yang kaya memang akan bertambah kaya kerana sikap mereka tidak akan berkongsi ilmu yang mereka ada.so,kesimpulan nya,risiko memang ada dalam kehidupan tetapi,jalan yang di pilih harus la berlandaskan Al quran dan hadis.di harap kenyataan ini dapat membuka minda anda semua yang membaca.

Anonymous said...

bro, tumpang laku. Saya pun trader, memang cari makan dgn trading. Saya kurang bersetuju dgn bro, hukum Forex adalah harus aperr..then saper kata tanpa sebarang usaha? kita belajar Forex, masuk kelas berbayar, spend masa belajar naik turun market, atau beli EA yang boleh membantu, itu bukan usaha ke tu bro? aku rasa EA creator tu start nak komersialkan la EA dia, tapi puak2 kita jugak yg bantu melumpuhkan dia...at least bagi la dia can utk beri bukti keuntungan yg konsisten.

Anonymous said...

bro, setakat main rasa yg acct display tu bukan real, x jadik bro..at least kalo nak betul confirmkan acct tu, cuba la berhubung dgn pihak creator utk mintak investor passowrd..baru leh nilai secara jelas real ke x real.

Anonymous said...

aku dah join dgn group diorang. aku rasa pasal hukum takyah la kt mempersoalkan lagi..benda kilafiah dan bersepakat harus.. tapi kalau bro pegang haram pakai EA maka haramla. EA hanyalah program utk auto pilot trading forex.. kalau yang forex binary jelas haram kerana ia tergolong dalam forex option...ok pasal group diorang aku rasa bertuah kerana banyak ilmu yang aku dapat.. nanti nak blajar create EA plak...EA yang diorang display kan dalam masa seminggu ni hanya untuk single EA dalam satu account.. diorang run 5 EA dalam satu account.. bagi aku, kt takyah la nak mintak stement ke, kalau diorang bagi pun kt masih lagi komen yang statment edit plak. psl psword investor skang famous EA copytrade.... aku tahu sebab dah seminggu belajar dengan group diorang...dalam 1 EA profit target per month 5% (lot 0.05 dan risk menghampiri 5%).... kalau run 5 EA sebulan dapatlah +-25%. sebab aku belajar dl..dengar cerita group diorang nak kan member sampai hujung bulan ni jer...lepas ni dirang tak jual dah...

Anonymous said...

klu dorang dah kaya, buat pe nak jual EA lagi dohh...

Anonymous said...

nak main forex kena tahu, apa maksud harga, kenapa harga naik, harga turun,
klu harap robot tu jer, apa yg ko tahu pasal market..??harap robot trade, klu rugi, pasrah jer..

tu yg jadi haram beb...
bila x tahu, x belajar,macam main nombor ekor, harap nombor naik, x naik, pasrah jer...
itu yg jadi judi.. 'gamble'.. itu yg haram beb...

Anonymous said...

salam bro,aku dah komen baik kat episod 12..sila rujuk fakta yang disampaikan..
isu yang dibangkitkan adalah berkaitan platform forex ni..

a.k.a world class trader

Anonymous said...

Live acct diorang dah publish, cuba tengok kat:
http://eafxgroup.mt4live.com

memang betul untung $687....memang power!