Followers

Wednesday, June 5, 2013

Rahsia Bagaimana Orang Kaya Bertambah Kaya (Part 10) - Carta Keuntungan Hari Kedua - Akaun Pertama - $179.86

Rahsia Bagaimana Orang Kaya Bertambah Kaya (Part 10) - Carta Keuntungan Hari Kedua - Akaun Pertama - $179.86


miliunsoftware@gmail.com

Hari Kedua - Keuntungan USD179.86 (Terkumpul)
klik imej untuk lebih besar
Ini ialah penyata pada hari kedua yang bermula pada 3 Jun 2013. Pada hari yang pertama telah mencatat keuntungan sebanyak USD105.06. Pada hari kedua, keuntungan telah bertambah menjadi USD179.86. Peratusan untung dalam tempoh 2 hari sudah mencapai 3.6%.

Robot Forex ini adalah suatu penemuan terhebat untuk mencipta keuntungan setiap detik, kerana Robot tak pernah tidur...alhamdulillah.

Jaminan 100% Money Back Guarantee kepada pembeli andai Robot ini menghampakan anda.

Artikel berkaitan (klik)

5 comments:

Anonymous said...

Wow...hebat!! X penah jumpa robot camni...berapa harga EA tu ?

Anonymous said...

trading dengan cara leverage memang risiko kurang tapi seorang trader yang bijak hanya membuat keputusan dengan posisi yang tepat.dengan account display ni aku rasa cara dia menghentam cromo je sebab terlalu bergantung dengan robot.untung memang riuh tapi bila rugi ada nak kongsi?fikir2 kan la!

Anonymous said...

Salam bos..pendapat aku la kan, macamana bijak sekalipun seorang Forex trader, sebagai manusia dia tetap dipengaruhi oleh psikologi...aku kenal seorang trader hebat, tapi trading asyik lost je..lagi satu la kan, dah mat tu buat robot dan guna robot, acct yg dia display pun memang la trade guna robot.
Aku respect kepada EA creator tuh, pasai dia berjaya convert ilmu trading dia tu menjadi satu software. Itu aje la pandangan aku..

Anonymous said...

leverage bagi aku memang la berisiko... aku pernah main EA martingle dari 2007 lagi... semua hancur beb... market jatuh atau naik giler-giler mc la account.. bila difikirkan balik, leverage martingle menggunakan jarak memangla berisiko.. aku tanya diorang jarak tak pakai bagi posisi yang kedua dan seterusnya tapi menggunakan signal... ada betulnya jugak diorang guna lot kecil ambil 5% sebulan.... kalau dulu kt tk main 5% profit ... kecik.... tapi diorang gabungkan EA... ada leverage dan locking serta single post... yang risiko leverage kadang-kadang dicover oleh margin locking dan single post... so, bagi aku hedging banyak EA+currency+time frame....

forex said...

uncle, robot creator tu dok mana?