Followers

Friday, June 14, 2013

Robot Dah Gila!

Robot Dah Gila!


miliunsoftware@gmail.com

Hari pertama - Isnin - 3-6-2013 - Untung USD105.06

Hari kesepuluh - Jumaat - 14-6-2013 - Untung USD1657.74 (4.30 petang)

Kalau 1657.74 x 3.20 = RM5304.76. Wow! Memang rezeki customer pertama ni tengah muai. Lebih kurang 33% UNTUNG dalam masa dua minggu!

Berapakah lagi penambahan untung agaknya sampai awal pagi besok? Entahlah....

Memang ROBOT ni dah GILA atau pun yang menciptanya iaitu Hamba Allah? Macamana ko buat ek? Masyuk tuuu...

Korang tengoklah sendiri (klik) atau http://eafxgroup.mt4live.com/



Mungkin hari Selasa depan tak sampai tiga belas kali trade dah dapat untung USD2,500 macam nilai imej kat atas ni lebih kurang. Customer yang pertama ni cuma masuk modal USD5000 dapat 50% untung. Terror siot ROBOT ni! Kalau macam ni lah ROBOT tu buat kerja, dalam sebulan boleh dapat 100% ni...

Cerita customer yang lain-lain tu biar dia orang sendiri (sahabat aku & the group) paparkan kat part-part yang akan datang

Artikel berkaitan (klik)

1 comment:

Anonymous said...

Salam...
Perangai orang2 malaysia ni 'tunggu dan lihat'... Apabila dah nampak banyak orang buat duit dan menjadi kaya, masa itu menderu2 nak masuk, tapi mungkin terlambat, sebab mereka yang masuk awal dah untung dan selamat walaupon Bank Negara atau mana2 penguasa cuba hentikan niaga ini...

KuShah