Followers

Tuesday, June 11, 2013

Siapakah Hamba Allah Ini Sebenarnya?

Siapakah Hamba Allah Ini Sebenarnya?


miliunsoftware@gmail.com

 Hamba Allah

Setelah aku kaji selama lebih kurang 15 hari, tiada kata-kata yang boleh aku ungkapkan pada Hamba Allah ini. Beliau adalah makhluk yang terpilih!

Bila Hamba Allah ini dizalimi, dihina, ditipu bertahun-tahun sehingga tiada apa lagi yang tinggal maka ujian dariNYA sudah sampai kepenghujung dan DIA beri ilham padanya untuk mencipta sesuatu yang hebat bagaimana menjana pendapatan yang luar biasa hanya menggunakan robot.

Sebagai manusia dengan manusia, kalau ada seseorang yang boleh rekemen Hamba Allah pada peringkat tertinggi, dia bukan saja boleh membantu ramai orang tapi juga boleh menjana ekonomi negara!

Aku sanggup menjadi penjamin kalau pencipta robot ini (Hamba Allah) menipu walau sesen pun pada anda semua. 
 
Bro, niat kau untuk tidak lagi menjual robot ini sehari sebelum bulan Ramadhan diharap dapat ditarik balik kerana masih ramai lagi diluar sana yang ingin belum merasainya...Tak payahlah terkecil hati dengan komen-komen negatif di petak komen kerana mereka tidak tahu perkara yang sebenar. Manusia sentiasa bermusuh dengan perkara yang mereka tidak tahu. Anggaplah komen-komen itu sebagai warna-warni kehidupan.

Pada Hamba Allah ini, semuga Allah memberi rahmat pada anda sekeluarga!

Artikel berkaitan (klik)

No comments: