Followers

Monday, July 15, 2013

4 Hari Untung RM702 (21%)

4 Hari Untung RM702 (21%)


miliunsoftware@gmail.com

 klik imej lebih besar pastu save image. 
Bro, Dapatlah lu kuarkan duit hari ni 700 hengget beli baju anak-anak. Hujung minggu ni beli baju bini ngan diri sendiri. Minggu depan beli langsir ngan kuih raya. Minggu terakhir plak, standby beri duit raya kat sanak sedara. Lepas raya bleh buat rumah terbuka tiap-tiap minggu.

Best kan produk Miliun Software ni. Modal USD1000 jer.  Sendiri pegang duit sendiri keluarkan. Setiap jam tengok kat laptop berapa duit masyuk..Macam tak percayakan?

Rezeki dari Allah kan? Inilah keajaiban dariNYA untuk bangsa dan agama kita.

Terima kasih Allah kerana murahkan rezeki salah seorang peserta yang hadir tempohari. Dapatlah beliau beraya sakan. Lepas raya atau tiap-tiap hari kepas ni tak payahlah tebalkan muka pinjam duit orang lagi.

Empat lagi kengkawan yang lain, hari ni akaun korang start trading. Yang lain tu harap bersabar. Rasanya Rabu ni korang punya turn plak. 

Terima kasih Izad dan Halim kerana sedia menghulur tangan menjadi pelapis kami menangani dan persediaan untuk menyelenggarakan perniagaan ini.

Untuk peringatan semua! Miliun software tidak akan atau perlu ambil duit orang ramai untuk di trade. Anda cuma perlu untuk memilikinya dan ia akan beri duit untuk anda setiap hari.

Terima Kasih Allah, terima kasih Miliun Software, terima kasih Hamba Allah, terima kasih sahabat dan rakan-rakan yang lain kerana membantu ekonomi orang Melayu dan Islam serta negara kita yang tercinta.


Artikel berkaitan (klik)

3 comments:

ezzard ruzlan said...

Terima kasih uncle, Hehehe.

MR X said...

salam nme sy brader dol,org pnggil sy baderdol,tanpa mmbuang masa sy nk tau mcm mne nk bua duit mcm ni??sy adlah individu yg brsmngat bewawasan brfkiran jauh berimpian dan berharapan yg mninggi gunung nmun msih blm mmpnyai pluang yg crah ddlm bdng prniagaan..s

Anonymous said...

MEMBOHONG JEEE