Followers

Tuesday, July 16, 2013

Dalam Masa 24 Jam Ezad Dapat RM434

Dalam Masa 24 Jam Ezad Dapat RM434

Tak percayakan? 

Email dan tanya sendiri pada beliau. 

Ezzad adalah antara peserta peserta yang menghadiri kem EA FX Camp pada 6-7 Julai 2013

Kami tak akan amik, pegang atau tolong trade duit orang. Anda cuma perlu miliki Milion Soft ini dan dia sendiri akan trade untuk anda. Itu jer.

Zaman dah berubah... 

Ezzad tolong promote Milun Software bukannya mengharapkan satu sen pun tapi perjuangannya dengan aku adalah sama. 

.
miliunsoftware@gmail.com

  ezzardroslan@gmail.com

Apa yang boleh aku perkatakan pasal bengkel tersebut adalah aku memang bersyukur sangat2 sebab dapat hadir. Segalanya berjalan dengan lancar dan smooth walaupun dalam keadaan bersahaja. Di samping dapat kenal beberapa orang blogger yang tersangat famous (blog dorg jelah) yang selama ni memang hampir setiap hari aku baca... macam Kerajaan Rakyat , Aku Tak Peduli dan Amrayy Lensa. Tq uncle sebab masih ingat lagi muka aku ni.

Tiba di lokasi kejadian "Saufi Villa Boutique Resort" pukul 11 pagi walau pun sedikit jam kat highway. Jammed pun disebabkan 2 biji motor beso tersadai kat tepi jalan sebab rosak. Tu lah, rakyat Malaysia ni prihatin sangat dan suka tolong.... tolong tengok! Aku takde masalah nak sampai ke tempat bengkel sebab dah berkali-kali aku drift kat jalan Janda Baik tu. Eh yeke.. Aku rasa ni first time aku driving sendiri ke sana. yang sebelum2 nie aku just tumpang kawan je.

Ramai yang datang dari Johor. Majority yang aku kenal semuanya berasal dari sana, tak kiralah kampung ke, rumah sendiri ke. Rasanya ada sorang je ahli dalam bengkel tersebut yang umur kurang dari aku... tak silap aku tahun 1985 punya budak. Lelain 40an... atas aku.

Apa pun... lepas ni aku dah ada pasif income setiap bulan.. hehe...


klik imej untuk lebih besar pastu save image untuk akaunnya.
Kami akan paparkan kesemua akaun peserta pertama (yang mengizinkan saja) secepat mungkin atau selewatnya esok petang diruangan sebelah kanan blog ini bawah total pageview untuk anda semua lihat setiap saat bagaimana Miliun Software ini berfungsi secara live.

Komen aku -
Sekarang ni lu dah start masyuk...aku tak bohongkan?

Sekali saja kalau kita berbohong sampai mati orang tak akan percaya!
Semalam saja kau baru start guna Miliun Software ni dan dia dah buktikan keuntungan hampir 3% dalam masa 24jam!
Betulkan?
Uncleseekers
Seek The Truth 

Artikel berkaitan (klik)

2 comments:

Anonymous said...

mengarut je

Anonymous said...

Floating bleh tahan gak