Followers

Wednesday, July 31, 2013

Ini lobot ala senyum ala masam. Senyum punya jam untung hali-hali, masam punya jam bini pun lali!

Ini lobot ala senyum ala masam. Senyum punya jam untung hali-hali, masam punya jam bini pun lali!


Semalam, ini lobot (Miliun Software) mood senyum...ini hali mood campur-campur..Sikit jam lagi kita olang dapat wang libu-libu. Kolek hidung sepuluh hali lapat lima libu.

Nanti wa tunjuk sama lu. Lu klik sini, Kita olang sulah kasi kelua itu wang pagi tadi.
  
00.54 tengah malam - 31 Julai 2013
00 .01 malam 31 Julai 2013

Hamba alah, lu cakap ala mutui, itu ploting bukan saja menuju '0' tapi sudah positip. Lu punya lobot manyak pandai. Ala senyum ala masam. Shikalang ada negatip USD74 (1.56ptg). Talak hat punya. Tulun naik tulun naik itu biasa maaa..meniaga. Ala hujan ala panas..Mau untung hali-hali ketuk tonglah
Tong tong tong.

Ini Macam Punya Komen Pun Ada 

(klik)
Helo kawan (panjisemarang), lu punya komen kita olang kasi applove. Talak hat punya. Lu punya kila-kila ada betui ka?

 (klik)
Komen selupa 'nang bo ti nang kui bo ti kui'  punya pun kita kasi kelua.

Panjisemarang, Apa pasat ini celita lu tak mau komen? 

Ini Toke lobot (Hamba Allah) (klik) sudah buat ini lobot satu tahun maaaa....

Jangan itu macam la kawan. Ini lobot tau buat keleja punya. Lu tengok tiam-tiam sudah..Ini macam punya komen aaar... selupa olang talak baca. Apa pasat sudah untung macam atas tak mau komen? Semua benda lalam lunia ala lisiko. Makan nasi pun selupa maaa, kalau makan cipat-cipat nanti pelut sakit. Ala bini lagi manyak lisiko? Haiya...


Itu tokey lobot (klik) (klik ) sudah celita. Ini lobot ala senyum ala masam. Untung punya jam lu tak mau komen, Floating sikit sudah mising satu lunia. Sudah belapa lama lu kenal ini lobot?


Hidup mesti cali wang maaa...kalau talak wang, papa sama mama talak suka. Olang Melayu pun selalu cakap

Hina Besi Kerana Karat, Hina Manusia Kerana Bangsat


Ini leng chai selupa tuhan ka? Moleh tau besok ala kiamat? Hali-hali mau makan pakai wang. Lu punya Myvi pun mulan-mulan mau bayar? Lapan tawun seek the truth. balu dua mulan cali wang lu manyak mising. Bila mau tido punya jam, buka celmin mata

 "Daripada kejahatan pendengki apabila dia dengki." 
Surah Al-Falaq ayat 5

11 comments:

peserta said...

Itu nyamuk...tkyah layan la.... Kalau uncle tk seek the truth. Uncle tk perlu approve komen pun tk jd mslsh... Bagi sy komen yg negatif sebenarnya dianorg musuh kpd miliun, mungkin dia ada produk tp tklh market kan... Bukan senang beb nk konsisten dlm forex... Nk suh org percaya bukan senang...

abu said...

Salam.. Kami letak 3 akaun yg berbeza dgn modal yg sama dan penggunaan ea yg berbeza... Sila lihat ketiga- tiga akaun terutamanya kpd nyamuk... Jgn lihat yg masam jer.... Nyamjk aedes yg boleh menyusahkan hidup manusia.. Jahat beb

-phateh leqiu- said...

assalamulaikum..uncle
bila nak sambung marrabbuka part 2...lama dah usha...

pasti bila nak sambung gak part Queen Elizabeth naik haji...tinggal lagi 2 bulan nak musim Haji dah ni....neves nak tau....


plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Anonymous said...


Bagus lah uncle punya komen. Makan dalam betul. Hehe

Biasalah orang kita, cepat benar jump into conclusion. Tak nak mendengar, menilai & memahami dulu.

Dah rasa ilmu & pengalaman terlalu banyak, maka dia rasa pendapat dia pasti betul.

Takde reservation, "Aku rasa aku betul tapi tak mustahil aku tersilap".



Anonymous said...

KAH KAH KAH..LU OLANG CIPAT MUDAH PICAYA SAMA ITU 'PAKCIK'KA?TALAK APA..NANTII BILA LU OLANG SULAH HILANG LUIT..BALU MAU NYESAL MAH..

Anonymous said...


Apasat mau nyesal. Sulah balik modal maa. Ini nama pun menliaga. Ala untung ala lugi maa.

Lu tak caya pun takpa. Liam liam luluk atas pelut laa. hehe..

Anonymous said...

teruskan usaha uncle...kami sokong anda :)

Anonymous said...

kalau takat nak ssek-the-truth sampai sudah miss syoru beb... Bila dah ada fulus, cakap apa pon orang dengar... Rileks Bro... Perut mau isi juga kasi kenyang... melayu pon nak merasa jadi kaya juger... salah ker..? Aisehmen...!

KuShah.

Anonymous said...

wanna see what next.... 100 melliun.. pls...

forexmaster said...

setakat ni i belum tengok lagi statement yg real dari platform atau broker, setakat tunjuk statement maybank belum betul betul kukuh ... d harap kpd sesiapa yg yg berjaya dan telus tolong paparkan statement deposit /withdrawal anda di sini dr trading akaun atau platform metatrader anda .. selagi tu tak keluar belum pasti lagi robot miliun di betui betui power !!
http://panjisemarang.blogspot.com

Anonymous said...

alo kawan..ini lobot ala senyum, ala masam..tp lu kasi tambah ala nangis satu lg bila makcik marjinah dtg menyapa sama lu punye miliun-49 punya akaun...lg satu kinapa lu punya ikon miliun-15 talak apa link, miliun-49 sulah jadi link miliun-15,miliun-100 smpai sikalang lalak mau siap itu konstelakson???lu jgn jgn mcm itu cina slalu mau tipu..bila lantoi nnti manyak pulak lu punye story..kalu itu lobot manayk bagus kasi luluk liam2 la...lu stakat br kenal forex ckp berdegang2 ape der...manyak lg cara mau kaye mangkuk...gua cukup marah bile melayu promote bende dajal ni mcm cina mau jual balang...