Followers

Monday, July 22, 2013

Raja P3 Tumpang Semangkuk

Raja P3 Tumpang Semangkuk


miliunsoftware@gmail.com



 Assalam uncle,

sy ada attached statement sy..baru 3hari trade ada dalam usd180..ok lah lah tu.. uncle bleh le goreng buat citer sikit ye...
aidilp3
"lagi manis lagi sihat"

Komen aku
Sukati mak abah tiri kau jer suruh aku goreng! Sendiri punya untung sendiri tulis aar. Cipet aar lu

 Boss-boss P3 mengucapkan Selamat Hari Raya dalam iklan akhbar Sinar Harian








Bukan nak puji puji aarr..Produk P3 ni memang terbaek diladang untuk orang yang berpenyakit kencing manis, diabetis dan sewaktu dengannya (klik) (tak sanggup tengok tengok gambar-gambar tu) dan bakal-bakal mati pucuk. Yang sehat tu rasanya tak perlu beli lagi kot sebab gula pasir lagi sedap walaupun kita tahu yang sedap tu racun. Muahaha..
Dah sakit nanti barulah kita beli.
 Kan?

Mohd Aidi
Raja P3

Artikel berkaitan (klik)

2 comments:

HANBA ALLAH said...

SALAM TUAN ,MANA BOLE DPT MILIUN ....SAYA BERMINAT ....TERIMA KASIH

ezzard ruzlan said...

Salam, Sekiranya ada sesiapa yg berminat dengan MILIUN SOFTWARE, boleh email ke miliunsoftware@gmail.com , TQ