Followers

Wednesday, July 3, 2013

Tiga Lagi Blogger Tak Makan Saman Jadi Pemerhati!

Tiga Lagi Blogger Tak Makan Saman Jadi Pemerhati!


miliunsoftware@gmail.com


 

 


Semalam petang, aku jemput ketiga-tiga blogger diatas untuk datang ke bengkel EA Fx Group Camp yang akan diadakan pada 6 dan 7 Julai 2013 di Saufiville. 

Baru sebentar tadi lagi sekali aku call dia orang tujuan aku jemput adalah sebagai pemerhati program yang bakal diadakan.

Apa yang telah dimaklumkan bagi peserta yang akan hadir nanti, kami berempat akan memberi kerjasama sepenuhnya pada anda. Lepas habis bengkel ini nanti, hari-hari duit masyuk, hulurlah sikit kat kami dan war-warkan pada kengkawan nanti supaya ekonomi bangsa dan agama kita boleh maju.

Sememangnya aku percaya 100% kat ROBOT Hamba Allah memang best in the world! Baru sat tadi akaun pertama (klik) (pada awalnya hanya pakai gabungan 5 robot saja) dah catat untung hampir USD4,000 (RM12,000) dalam masa 5 hari! Korang sendiri tengok depan mata kepala kat bengkel nanti! Itu baru pakai 18 robot  belum lagi 100 robot. Lu pikirlah lah sendiri...

Setakat hari ni, ROBOT Hamba Allah ini adalah yang terbaik tapi besok lusa pasti ada yang lebih baik lagi!
Artikel berkaitan (klik)

No comments: