Followers

Friday, August 30, 2013

Ahlan Wasahlan Pada Semua Peserta Kedua Dan Tetamu Yang Diundang

Ahlan Wasahlan Pada Semua Peserta Kedua Dan Tetamu Yang Diundang


Menjana Ekonomi Keluarga
miliunsoftware@gmail.com

Kat sinilah nanti Miliun Software akan di install

Kita makan tengahari kat sini 31 Ogos nanti. Ada kambing bakar dan berpuluh jenis makanan yang gerenti korang tak habis makan punyer sebab Hotel ni buat open house. Kita semua memang bertuah. Terima Kasih Allah

 Yang bawa famili atau awekz tak nak share bilik boleh daftar kat kaunter ni. Korang pandai-pandai aar settle sendiri bilnya! Kalau tak silap aku kos sebilik tak kurang RM210 plus plus. Makan plak RM105 satu kepala untuk dewasa. Kanak-kanak 5 tahun hingga 12 tahun separuh harga

 Korang punya. Tshirt dan topi

 Untuk anak-anak dan juga isterizz yang nak kuruskan badan sementara bapaknya sibuk nak cari duit lebih. Harga aku tak tahu.

Boring kalu boleh tonjol

Kita makan malam dan sarapan pagi kat sini

Pada semua peserta yang dah siapkan apa yang diminta oleh saudara ezzad, tahniah diucapkan. Besok kita cuma masukkan MILIUN jer pastu bleh bersembang panjang.

Terima kasih juga pada En Azman, En Nasa, Bro Awie, Sis Yanti dan semua kakitangan Hotel Cheringin yang bertungkus lumus menjayakan bengkel ini

Artikel berkaitan (klik)
 

 


3 comments:

zopinion said...

salam la utk semua.. kalau ada modal mmg gua nk join .. tp mungkin dah ditentukan..
geram je tengok lapuran demi lapuran.. cemburu rasanya pada yg dpt hari.. anyway all the best..

Salam Merdeka brader2 semua.. bila rezeki murah jgn lupa diri..

qes said...

saya pon sama..jeles giler..semoga berjalan lancar seperti dijadualkan & semua peserta success..tak sabar nak dengar cerita dari teman yang hadir ke sana. rasa bersyukur dapat kongsikan dgn teman tentang peluang & camp ini wlupun diri x dpt hadir..

MariLaMenujuKejayaan said...

Suasana dalam mood gumbira now di camp side..

u guys should join, takmo la kisah sgt bab duit tu.. tu sumer reski allah dgn usaha dan kesabaran yang ada..

BEST!!!! ALHAMDULILLAH