Followers

Saturday, August 31, 2013

Gelagat Peserta Kedua - Anda Semua Terbaek Diladang! (Part 1)

Gelagat Peserta Kedua - Anda Semua Terbaek Diladang! (Part 1)


30-8-2013

 Anak sulung dengan anak kedua pasti ada perbezaannya.

 Kalau anak sulung takder, adek kedua pula akan bantu adek-adek yang lain. kan?

Bro Sufi dari blog Kerajaan Rakyat (klik)
Dulu lain sekarang lain

 Bro Audi, Hamba Allah, Sahabat dan Engkuyah menandatangani usahasama perjanjian perniagaan Miliun Software

Sessi dari hati kehati kumpulan pertama

 Sessi dari hati kehati kumpulan kedua.

  Sessi dari hati kehati kumpulan ketiga.

   Sessi dari hati kehati kumpulan keempat.Kumpulan lain-lain tak payahlah aku letak

 Brader dari Kedah, semuga impian anda untuk mendirikan rumah anak yatim diatas tanah lu dengan keuntungan yang akan dijanakan Miliun dikabulkan Tuhan hendaknya.

 Korang semua memang terbaek diladang! Mekasih banyak-banyak bro
Pesanan dari Sahabat dan Hamba Allah kepada anda semua. Dont Worry Be Happy

Artikel berkaitan (klik)
 
 

5 comments:

WaPakaiConverse said...

Alhamdulillah syukur kepada ALLAH..
Selamat sampai la semua hendaknya kepada semua peserta-peserta "CAMP" ke destinasi memasing..

Thanks to ALL yang terlibat, especially to uncle-sahabat-hamba allah-bro sufi-en cameraman-pn-pn en ezzad-etc dan Ceringin management n peserta peserta..

I laoikkkeee.. ada reski buat lagi ok.. NICE & Wassalam
ps: KAMBING SEKOR TAK CUKUP BOSS!! :P but still ALHAMDULILLAH :)

Anonymous said...

Hola Amigo... Excellente..Perfecto.

~Momok~

Bro Jacket said...

Ribuan terima kasih kepada Uncleseekers, Hamba Allah, Sahabat, Ezzard dan adik2 Admin. Layanan terbaik dari you all. Juga penat lelah dari Hamba Allah dan Sahabat bantu sampai tengah malam Merdeka sehingga selesai.

p/s
Apalah datang Rumah Terbuka Aidilfitri pakai baju Kong Xi Fa Cai pulak... hehehe

fadli myvi puteh said...

Geng jb baru sampai ke destinasi..alhamdulillah..syukur semua selamat..thanks to all..uncle,sahabat,hamba allah,bro ezzad, geng2 peserta kedua you guys awesome..so please make money now!...p/s: uncle- seluar dalam wa tetinggal kat rumah pak habib..mandi sungai punya pasal.terima kasih menjamukan kami pisang goreng n kopok lekor panas2..a very warm welcome ever. rasa nak dtg lg la beb..hehe.

Anonymous said...

Terima kasih Allah kerana pilih saya menghadiri seminar ini...
Terima kasih Uncleseekers kerana "menelajangi bulat" maruah diri memperkenalkan robot ini....
Terima kasih Hamba Allah & Sahabat terciptanya robot ini.....
Terima kasih saudara & saudari yg bersama hari tu kerana bertapa kuat persaudaraan terjalin...
Semoga berjaya!...

Terima kasih Allah....kerana sebaik masuk kereta nak balik diiringi suara radio yg mengumandangkan lagu Tegar Itu dolu bukan sekarang hehe.....