Followers

Tuesday, August 27, 2013

MULTI-MILIUN THANK YOU

MULTI-MILIUN THANK YOU 


Menjana Ekonomi Keluarga
miliunsoftware@gmail.com


Assalamu'alaikum semua,

Terlebih dahulu saya mulakan dgn muqadimah bahawa rezeki setiap kita ni, banyak ke, sedikit ke, semuanya telah ditentukan oleh Allah subhanahuata'ala (swt) sejak azali lagi. Masalahnya kita tak tahu berapa banyak rezeki bagi setiap kita yang yang telah ditentukan oleh Allah swt. Oleh itu kita kena terus berusaha dan berusaha tanpa jemu untuk mendapatkan rezeki Allah swt. 

Robot Miliun ni pun sama, robot ni hanyalah salah satu cara untuk Allah swt melimpahkan rahmatNya drpd khazanahNya Yang Maha Luas. Kalau sedikit untung kita bersyukur, banyak untung pun bersyukur, tarak untung pun kita bersyukur. Ok, stop forum perdana.

Petang Isnin lepas dapat sms uncle minta saya menstorykan experience saya dengan robot2 yang telah membantu menjanakan pendapatan tambahan di mana yg bagusnya robot2 ni tak perlu pecah masuk rumah2 jiran untuk mencuri seperti toyol. So, PERCAYA lah tiada sebarang unsur2 khurafat di dlm penggunaan robot Miliun ni.

Sebelum bertemu dgn robot Miliun ni, saya tercari2 perniagaan online yg boleh membantu menambahkan pendapatan dgn sedikit simpanan yg ada. Ye lah kadang2 tu ada orang yg ada duit lebih banyak dan ada yg ada duit lebih sedikit. Jadi kita tercari2 investment yg low risk tapi boleh menjanakan keuntungan yg luar drpd biasa hanya dgn pelaburan yg sedikit. 

Mana ada lagi beb business mcm tu. Bank FD pun 2% to 3% per year. Unit trust.... dah bercucu nanti barulah ada hasil. Yang lain tu pun so-so aje.

Jadi satu hari tu terbacalah blog uncleseekers promote kan robot2 FOREX ni. Saya pada mulanya sceptic juga. FOREX, SPOT MARKET, KOMODITI dan seangkatannya kalau tak kena gaya boleh koyak rabak poket dan selalunya, memang tak kena gaya, sbb selalunya kita mengharapkan orang lain yang meNGURUSkan pelaburan kita memang patutlah duit pelaburan tu semakin KURUS.

Ok... back to my experience. Berulang kali saya baca blog uncle beserta demo real account yg dipaparkan untuk saya fahamkan camana robot2 ni bekerja. Dahlah FOREX knowledge zero, pergi money changer tukar duit tu adalah dua tiga kali. Dgn ilhamNya dan izinNya saya pun shoot first email to EaFx Group and then apa yg oghang Melayu dok selalu sebut... The rest is history

Jadi semasa sessi Group pertama di Janda Baik, saya boleh sahkan bahawa rata2 yg datang berpuashati dgn showmanship Uncle, Hamba Allah dan Sahabat. Tiga brother kita ni memang really down to earth bersungguh2 inginkan peserta2 faham dengan peluang yg terbuka luas ini. 

Dengan keikhlasan mereka ini insya Allah produk ni boleh pergi lebih jauh lagi apatah lagi jika ianya dpt membantu pembangunan ummah. Gaya uncle (tapi ayat aku)... duit dapat, pahala pun dapat beb...

Alkisah pasal keuntungan pulak, dgn 15 robot bekerja, hasil keuntungan bulan pertama yg saya perolehi mencecah 40%. Itu pun sebab market bejaya mengelirukan robot tu - itu term saya yg FOREX 0. 

Jgn main2 robot pun boleh keliru... dia dah nampak lost.. masih nak masuk lost jugak. Ha!Ha!Ha!. Lantaklah kau Labu.... Floating lost saya paling tinggi pernah mencecah USD3600. Pada saat saya menaip ni floating lost dah menurun kepada USD1790. Apa yg saya difahamkan selagi kita tak cut-lost ianya bukan actual lost. Kita kena bagi peluang pada robot2 ni membuktikan kesetiaanya.

Walaubagaimanapun saya mengucapkan a Multi-MILIUN Thank You kepada Sahabat & Hamba Allah kerana sepanjang pengembaraan saya bersama robot2 ni, mereka berdua tidak jemu memberikan penjelasan bila kadang-kala robot2 ni melakukan aksi2 yg meragukan, mengerikan dan mcm2 lagi lah, dan kepada uncle juga yang tidak jemu memberikan sokongan2 dan hentaman2 yg tidak berbelah bagi diblognya bila ada yang kena dan tak kena perihal robot Miliun ni.

Sebenarnya uncle beri saya peluang menulis tak lebih drpd 20 perkataan aje, tapi robot2 ni banyak pulak ideanya menokok tambah sampai berjela-jela pulak. Ok uncle, I give back the space to you.

Wassalam AdDarwisy AlAudi

Komen aku : Perangai macam cipet! Kata tak tau menulis. Artikel kat atas tu menda?? Nasi ayam ke? Anyway, mekasih banyak-banyak bro. Pada kengkawan yang lain tu janganlah buat-buat lupa bayar balik duit kat mamat audi ni yang dahulukan duitnya sponsor barang kat Tahfiz tempohari

Thumbs Up untuk Miliun

 Tahniah Hamba Allah.


Terima Kasih Allah

Tinggal 3 Hari saja lagi!
 Sudahkah anda mendaftar?
 

Artikel berkaitan (klik)

 

1 comment:

Pemerhati said...

Yahooooo...

Finally, Wa dapat juga join utk carik reski ALLAH.. ada sesapa sudi pergi sesama tak?? mana tau wa bleh tumpang :) sesapa sudi bleh la tinggalkan details utk dihubungi..

Wassalam n Alhamdulillah
USAHA DAN BERSABAR TANGGA ORANG BERIMAN!!