Followers

Tuesday, August 20, 2013

Nak Duit Raya 500 Hengget Atau Free 15 Unit Miliun Atau Free 34 Unit Miliun Sempena Raya Ni?

Nak Duit Raya 500 Hengget Atau Free 15 Unit Miliun Sempena Raya Ni? ?




Sempena Hari Raya dan buat kat Cherengin Hills Convention & Spa Resort ni banyak bilik dan ada kemudahan internet, kita orang beri peluang keemasan pada anda semua.

 miliunsoftware@gmail.com

Soalan
Kalau aku rekemen sorang member/sedara/adek beradik/awekz/boss datang bengkel 30 ngan 31hb Ogos, adakah aku dapat free 15 unit Miliun dan boleh join sekali hari tu?

Jawapan
Member/sedara/adek beradik/awekz/boss yang datang tu kena bayar RM3,500. Lu tak payah bayar dan dapat join kita sekali termasuk makan minum serta kursus dan dapat dapat free 15 unit Miliun dan 34 unit Miliun kalau rekemen dua orang

Soalan
Tshirt ngan topi dapat free tak?

Jawapan
Hangguk lu! Semua benda nak free. Dia orang dapatlah free sebab bayar (Member/sedara/adek beradik/awekz/boss). Kalau lu nak juga, sila buat pembayaran 75 hengget dikaunter. Sekian terima kasih

Soalan
Kalau Member/sedara/adek beradik/awekz/boss plak yang rekemen orang lain datang, adakah aku akan dapat lagi percuma 15 atau 34 unit Miliun

Jawapan
Suka ati mak abah tiri ko semua benda nak free! Dia orang lah plak punya turn dapat lagi tambahan 15 atau 34 unit Miliun sebab dia orang yang rekemen.

Soalan
Tak faham?

Jawapan
Sesiapa saja yang rekemen peserta yang baru dan yang direkemen plak datang dan bayar RM3,500, dapatlah percuma 15 unit. Kalau yang direkemen dua orang dapatlah 34 Miliun.

Soalan 
Kalau peserta pertama atau peserta kedua atau sesiapa saja yang dia orang rekemen datang camp tapi tak nak percuma 15 atau 34 unit Miliun tapi nak benda lain. Boleh tak?

Jawapan
No problem. Kita beri duit raya 500 hengget setiap sorang dan seribu hengget untuk dua orang yang lu rekemen yang datang dan buat pembayaran dan lu tak dijemput datang sana. Beri no akaun dan kami akan bank in. Sebenarnya kami tak galakkan macam tu sebab kita orang nak lu dapat Miliun dan boleh belajar macammana robot ni berfungsi dan lepas tu kalau ada rezeki satu hari nanti Miliun ni bolehlah jana sendiri pendapatan sampingan korang.

Soalan.
Kalau yang saya rekemen tu, rekemen orang lain datang adakah saya juga dapat sedikit imbuhan.

Jawapan
Tolonglah! Ko ingat kita orang ni direct selling atau MLM ke? Kiri kanan atas bawah dapat komisen. Nak duit lebih kenalah kerja keras beb. Setiap kali lu rekemen barulah lu dapat.

Soalan
Adakah promosi sebegini kan berterusan?

Jawapan
Ko tak baca tajuk ke? Dah namanya raya. Untuk raya aja lah. Adussss..

Soalan
Adakah selepas ini akan ada lagi camp sebegini?

Jawapan
Mungkin camp bulanan sebegini hanya akan diadakan sampai hujung tahun 2013 sahaja paling lama. Rasanya kemungkinan besar camp ini akan berakhir bulan Oktober atau mungkin November sebab kami akan mengikat satu perjanjian dengan sebuah syarikat besar dan tidak boleh lagi jual pada orang ramai selepas itu. Camner pun ini semua kerja DIA. Kalau ditakdirkan camp 30hb dan 31hb atau bulan september adalah camp terakhir kami tidak berupaya menolaknya sebab dengan terikat dengan perjanjian.

Camner pun kami akan cuba membantu invidividu yang betul-betul memerlukan Miliun ini kalau ada ruang dalam surat perjanjian tersebut. Tapi rasanya tak boleh kot. Entahlah!

Seperti diawal artikel tentang produk ini, cuba selak balik artikel yang lepas. Produk ini sangat sesuai untuk orang kaya. "Bagaimana orang kaya bertambah kaya"

Soalan
Kalau saya dah dapat customer nanti, apa yang perlu saya buat.

Jawapan
Mula-mula ko email kat 'miliunsoftware@gmail.com' yang kau dah comfirm dapat customer. Tunggu dia orang akan reply nanti

Soalan
Apa yang perlu saya bawa?

Jawapan
Laptop atau gajet, broadband, bil elektrik/air/tepo/hp/astro yang alamatnya sama dengan kat kad pengenalan. Kalau dah ada semunya sila email pada 'ezzardroslan@gmail.com' untuk langkah selanjutnya.

Soalan
Ada tak kerugian semasa trade?

Jawapan
Pembohong besar kalau kami kata tiada kerugian langsung semasa trade! Pasti ada untung rugi semasa trade sedang beoperasi. Korang boleh tengok sendiri ruang sebelah kanan blog ni sebagai contoh. Tapi diakhirnya Miliun ini akan tutup dengan keuntungan walaupun sedikit. Meniaga apa saja pasti ada risiko. Mak nyah yang jual punggung yang tak keluar modal besar pun ada risiko! Yang paling penting untung tetap ada seperti yang kami janjikan setiap bulan yang pilih LOW RISK cuma kena bersabar sedikit bila tengah floating. Kalau korang boleh besabar tunggu 3% keuntungan setiap tahun dengan bank tak kan tak boleh tunggu tiga empat bulan untuk keluarkan untung selepuk.

Kalau yang jenis hardcore ni lebih suka ambil HIGH RISK sebab untung mencanak tapi sendiri mau ingat lah floatingnya juga tinggi. HIGH RISK HIGH PROFIT. Korang kenalah 'gentle' setiap keputusan yang korang sendiri buat.

Soalan
Macamana kalau aku tak berjaya rekemen sorang pun? Adakah aku layak dapat apa-apa?

Jawapan
Anda layak dapat kondom percuma perasa kari atau perasa tomyam untuk stok selama setahun.

Soalan
Kalau saya datang menyamar dan merancang dengan niat nak beri lapuran pada boss pastu nak jahanamkan meniaga Miliun ni macamana?

Jawapan
Kami tak collect duit orang ramai untuk ditrade. Kami hanya jual software sama seperti syarikat-syarikat yang menjual software yang lain . Individu yang trade forex juga tidak langgar undang-undang negara ni apatah lagi kalau memiliki Miliun Software. Tapi kalau korang saja nak cari salah jugak, kita orang tak boleh buat apalah. Hari pengadilan pasti ada. Jangan letak pasir dalam periuk nasi orang atau berbuat zalim kerana doa orang yang dizalimi tiada hijab. Lambat atau cepat saja. Bila dah sakit nanti takder ubat yang boleh menyembuhkan. Kena tunggu habis kifarahlah jawabnya tapi masa tu tinggal kulit dengan tulang jer. Sekarang ni, yang sorang dua tu bolehlah berlagak sebab tengah sihat lagi. Cuba korang renungkan pada 'mereka-mereka' yang dulu semasa berkuasa yang telah menyalahgunakan kuasa. Apa jadi pada mereka sekarang? Sakit memanjang tak baik-baik padahal makan pelbagai ubat, jumpa bomoh dan macam-macam lagi. Yang belum kena lagi tu..tunggulah bila Allah dah beri greenlight...

 3:54. Dan mereka buat tipu daya, dan Allah buat tipu daya, dan Allah adalah yang terbaik daripada pembuat-pembuat tipu daya.

Hidup ni kan sementara saja. Tak payahlah cerita pasal hukum hakam Miliun Software ni. Negara Islam kat luar tu tak kecoh pun pasal hukum meniaga forex ni seperti yang sama atau mirip dengan produk Miliun jalankan ni.

Korang kenalah rajin kaji baca semua sudut tentang produk ini sebelum menuduh pelbagai. Kalau rajin kita cari, pasti kita akan dapat jawapannya. Semua maklumat ada dalam INTERNET.

Yang kita dapat duit gaji bulanan tu adakah ianya HALAL 100% yang diberi pada anak isteri dengan 'masa kerja' yang 'diamanahkan' setiap hari sejak dulu sampai akan datang?

Sekadar berkongsi idea
Manusia ni kalau perut dia kenyang dan masalah kewangan dapat diatasi, dia orang ni tak banyak songeh sangat dan kepala mental dan stress. Apakata kalau kerajaan atau Menteri beri percuma pada setiap rakyat kawasan masing-masing yang berbangsa Melayu setiap sorang 5 unit Miliun Software. Tiap-tiap bulan mereka boleh jana pendapatan sampingan. Pada orang kaya dua ribu hengget macam satu titik peluh dibadan tapi pada rakyat marhen, bebanan setiap bulan dapat diringankan dengan nilai sebegitu

Harga kita boleh bincang. Kita akan beri diskaun yang maksima kalau Pak Menteri berminat nak tolong rakyat yang susah. Orang Melayu kita ni masih lagi ramai yang berpegang pada konsep hutang budi dibawa mati.

Artikel berkaitan (klik)
 
 


5 comments:

Anonymous said...


Artikel yg terbaik dari ladang. Telus , jujur & direct to the point.

Unsur 18X ni biasalah, dah jadi trademark uncle. hehe. apapun jgnlah kita terlalu menilai sudut yg zahir shj.

Uncle dah bagi lontaran idea kepada YB2 & pak2 menteri. Kita golongan yg marhaen ni tengok ajelah siapa yg masih punya hati nurani & ehsan pd masalah ummat menyahut cadangan ini.

Spesis yg jenis nak kondem memanjang tu, apa korang ada idea lagi canggih sbg solusi menghadapi hari2 yg makin gawat???



Anonymous said...


Bernas juga idea YB2 utk sponsor robot ni.

Ni macam bagi pancing pd pengundi. kalau bagi ikan nanti abis, dia akan mintak lagi kat YB bila ikan habis. YB2 lah yg sakit kepala nanti.

Dah bagi miliun, pandai2 komelah nak kayuh source of income baru ni. Syaratnya, ikut garis panduan diberi, berkekalan lamalah pendapatan ni.


DAUD HARON said...

assalamualaikum uncle dan pencipta robot miliun,
di sini saya ingin bertanya beberapa soalan utk dikongsi bersama pengikut blog uncle,
saya telah mengikuti miliun ni dari awal hingga kini 3.20 pm ( 20/8/2013)di dalam forex factory,dari ea mood senyum hingga ea ni mood masam seperti yg dihuraikan pencipta robot ni,disini saya ingin bertanya bagaimana robot ni menjalankan tugasnya bila mood senyum/masam tentang money managment.sbb cuma ada high risk/low risk sahaja,boleh la kite berkongsi dengan pengalaman saya yg sedikit ini dalam bidang trader.wslam

Anonymous said...

Kejap utk org kaya kejap nak tlg org miskin.

Pening haku ngan uncle ni.

Tapi uncle baik suker tlg org.

xxxxxxxx said...

Belajar tukar kritikan kepada cabaran. Innocent until proven guilty, true. Tapi kalau kita proaktif, kita akan apply logo halal Jakim then baru jual karipap. Memang kehalalal-toyyibanan sesuatu tak terletak pada logo tapi tulah namanya marketing 101; major consumer mendaalah ni pun di kalangan Melayu muslim ada betul? Hujah "dia mencuri gak, kenapa potong tangan aku je?" tak mampu membuktikan innocence. So cuba syariah-compliantkan Miliun ni elok-elok, tak perlu logo, tak perlu camp, cukup penjelasan umum. Wallahua'lam.