Followers

Saturday, August 17, 2013

Pesanan Buat Peserta Pertama Dan Kedua - Part 2

Pesanan Buat Peserta Pertama Dan Kedua - Part 2


Email dari Sahabat


Kak,

Pesanan dari Sahabat

("Tuhan tolooonglah"...jangan buka SERVER lagi...Akak rugi pitih kita orang rugi masa. Please.....")

Buat kengkawan semua,
Jangan sesekali memandai-mandai nak cuit sana cuit sini dalam server. Silap klik kalu, boleh jahanam operasi Miliun! Setakat ni akaun kakak sorang jer yang server tunggang terbalik. Dah dua kali kak!


Kak,

Duit dah dua kali withdraw USD591.71 (RM1,893.47) dalam masa sebulan. Untung dah 27.05%. Kami tak bohong kan? Janji minima 15%?

Cuba akak bayang kalau server tak buat hal? Pasti keuntungannya LEBIH? Kan?

Citer banyak takder.

Mana mee goreng ngan teh o ais?

Artikel berkaitan (klik)

 

2 comments:

hamba Allah said...

Expert advisor adalah medium terbaik antara trader dgn market.... Yg terbaru program copytrade... Program copytrade juga bnyk kekurangan... Follower tidak tahu strategi yg digunakan oleh manager... Biasanya manager trafing ala2 gambling utk dptkan profit yg maksimun.. dgn kata lain rugi dan untung secara berjemaah... Miliun menggandakan profit bergantung kpd margin dan jumlah ea... Jumlah ea bermaksud jumlan stategi... Ambil pluang ini sebagai positif sama ada anda ingin join atau tidak kerana sy tidak untung dan rugi without you all.. Kalau ingin kongsi pendapat dan disscus lebh mendalam sila emel eafxgroup@yahoo.com

hamba Allah said...

Dengan ikhlas dan jujur miliun adalah ea yg terbaik antara terbaik yg pernah sy jumpa dan cipta... Dengn margin yg ckp dan sesuai dgn ea pasti akaun akan profit dan konsisten... Semua ini kehendakNya... Rezeki di tgnNya.., kalau kt positif dan sentiasa berkata ya insya miliun yg digunakan akan menguntungkan,,, doa bukan hanya kt tadah tgn minta utu ini.. Dgn kata2 pn adalah doa.. Doalah utk umat melayuislam...