Followers

Thursday, August 1, 2013

Tak Kenal Maka Tak Cinta

Tak Kenal Maka Tak Cinta


 
miliunsoftware@gmail.com

Semalam dapat 5,700 hengget, jap lagi atau besok kot nak keluarkan seribu hengget lagi. Esok atau lusa seribu hengget lagi. Hari-hari seribu hengget.

Mood Miliun sedang senyum sekarang ...

Dalam masa 24 jam (12.28 tengahari - 1 Julai 2013) dah masyuk USD315 (RM1008). Masalah floating -USD-71 takder hal punya lah sebab biasanya akan turun jap-jap lagi atau malam kang. Nasib baik kalu, bole kuarkan untung sampai seribu lima ratus hengget malam kang sekitar 8 hingga 10 malam bila market tengah cun. Kalau rezeki tak muai plak, berapa yang ada, kita orang keluarkan. Esok masa ada...(Tan Sri Jin Samsuddin)

Miliun Softwrae ni taulah buat keje dia. Hamba Allah dah set Miliun ni waktu paling sesuai kaut untung atas bawah. Bukannya trade manual kita kena mengadap 24 jam. Lagi pun market tengah huru hara sekarang ni sebab nilai emas sedang merundum (sekarang ni sedang menghala naik). Kalau kita trade manual tanpa penuh ilmu didada, tamak dan tak berdiplin, gerenti dah lama terjun gaung saat kritikal camni!  
Terima kasih Allah, terima kasih Miliun dan terima kasih Hamba Allah

Haiya! Kalau wa ala modal USD10,000, mesti manyak wang masuk punya. Hali-hali masuk 3 libu lingget. Mati punya jam muleh bikin kubur besar punya. Hu hu

Benda alah kat bawah ni lah yang kita orang pakai (34 Miliun)

 Margin USD5,000 - 34 Miliun Software

Keuntungan Sekitar USD1,700 Sehingga USD8,500 Sebulan


Robot (Miliun) sendiri punya, duit dalam akaun sendiri punya nama. Tak harap kan orang. Tak payah kongsi-kongsi atau pinjam Miliun orang. Duit masyuk, sukatilah nak buat apa pun, nak sedekah ke, bayar hutang ke, shopping ke janji tak tipu orang.

Yang jadi masalah selama ni pada bangsa Melayu kita dari dulu sampailah sekarang asyik kena tipu ialah kerana dok beri duit kita kat orang lain suruh gandakan. Orang yang terima duit tu plak harapkan orang lain tradekan. Bila trade rugi atau duit kena bawa lari/tipu salahkah semua pihak!

Sampai bila bangsa kita nak jadi hamba? 

Adakah membawa teksi itu satu pekerjaan? Mereka yang bawa teksi tu keje macam nak mampus dari pagi sampailah kemalam mencari sesuap nasi untuk beri anak bini makan. Apa yang perlu mereka ketepikan dahulu pendapatan pertama? Selepas itu? Lagi? Last kopek baru GAJI. Sendiri mau ingat lah beb! (kata-kata Hamba Allah pada aku 5 hari yang lepas)

Kenapa dikalangan kita menipu dan makan rasuah? Manusia sanggup buat apa saja kalau dah TERDESAK.

Sebab itulah kami tak jual Miliun ni pada bangsa lain. Ini sahaja yang ada untuk bangsa Melayu kita. Miliun ni pun hanya untuk pendapatan sampingan.

Duit punya pasal, laki bini, kawan baik, sedara-mara, ipar duai dan dengan adik beradik sendiri pun boleh putus hubungan.

Daripada hari ni, korang kumpul lah duit pelan-pelan pastu dapatkan Miliun ni. Korang duduk besarkan telo kat opis pastu tiap-tiap hari tengok berapa banyak duit masyuk pastu kuarkan.

Korang kena selalu beringat, main Forex ni ada risiko. Sekali dia jatuh, comfirm tergolek dog dan bila nak naik balik macam panjat pokok kelapa. Sikit demi sikit nak naik balik. Aku petik kata-kata ni dari Sahabat bila dia call aku tadi sebab nak kuarkan duit selibu hengget.

Terima Kasih pada Tuhan kerana memberi Ilham serta ilmu pada Hamba Allah (klik) (klik ) kerana berjaya mencipta produk Miliun supaya orang bangang macam aku ni yang tak tau apa-apa tentang Forex boleh masyuk.

Miliun ni adalah satu software autopilot, 100% fully automated membantu memberi keuntungan dalam pasaran matawang (Forex) dengan kadar risiko yang hampir minimum.

Korang kenalah kenal dulu lebih mendalam apa kejadahnya Miliun ni (klik).

Tak Kenal Maka Tak Cinta

 Artikel berkaitan (klik)


 

4 comments:

Anonymous said...

kalo dh hebat sgt meh kite tgk caner che' bot ni layan NFP esok...

Anonymous said...

kalau nak berlawan msuk forum la beb..

ahlongyakuza said...

Salam Uncle,

Saya harap uncle boleh baca dulu komen saya ini. Saya bukan nak komen mengenai robot ea atau apa2 mengenai forex ni...tuh lain kali boleh buat.

Saya nak mintak uncle tolong siasat satu perkara yang agak heboh jugak la diperkatakan. Saya tak tau la uncle ada mendengar mengenai seseorang yang mengelar dirinya Raja Nusantara Empayar Langkasuka.Dia menuntut bahawa dirinya adalah Raja Kedah yang sebenar mulai 22 Mac 2013, Raja Nusantara dan Pemuda Bani Tamim.Dia juga menuntut mempunyai beberapa naungan kerajaan lain.

Jadi diharap uncle dapat menyiasat perkara ini manalah tau mungkin ada kebenaran yang sebenarnya atau hanya yang menyesatkan. Sekurang-kurangnya jika perjuangan yang dijuangkan benar maka adalah bahagian yang kita bantu.Disamping tuh dapat juga menutup mulut2 org yang kata uncle sekarang macam2 selepas bergiat aktif dalam forex nie.

Diharap uncle dapatlah menimbang pendapat saya ni.TQ uncle...

ahlongyakuza said...

Maaf uncle terlupa...cuba tgk blog nie untuk cerita lanjut...bradokapak