Followers

Tuesday, September 3, 2013

Bengkel Ketiga Pada 27 & 28 September 2013

Bengkel Ketiga Pada 27 & 28 September 2013


Sukacita dimaklumkan kami akan adakan bengkel ini sekali lagi pada tarikh diatas sebab urusan menandatangani perjanjian dengan syarikat XXXXXXX masih belum siap sepenuhnya. Yabedabedu....
 
Menjana Ekonomi Keluarga

miliunsoftware@gmail.com

Tapi...

Dukacita dimaklumkan pihak pengurusan Cherengin Hills Convention & Spa Resort hanya membenarkan 50 peserta sahaja kerana bilik dah penuh oleh kerana ada syarikat lain juga telah menempah hotel tersebut pada tarikh itu.

Sendiri mau  ingatlah, kami hanya dahulukan pendaftaran terawal sahaja

 
Pengedar Tunggal Miliun Software
Miliun Software Trading (002244608-U)

Sila buat pembayaran pada
Syarikat - Miliun Software Trading (002244608-U)
Bank - CIMB
No Akaun - 122 30012 924 058
Email - miliunsoftware@gmail.com

Deposit - RM2,000 (Sebelum 14 -9-2013)
Baki - RM1,700 (Sebelum 27-9-2013)

Peserta Pertama - 6 & 7 Julai 2013

 Peserta Kedua 30 & 31 Ogos 2013

Lagi satu sukacita dimaklumkan bahawa kali ni setiap sorang peserta diberi sebuah bilik penginapan (Superior). Dah tak payah nak share dengan sesapa pun.

Peserta juga dibenarkan bawa pasangan masing-masing dan makan minumnya semasa bengkel akan ditanggung beres. (Apa yang kita makan dia makan. Saja-saja nak oder makan dalam bilik sendiri mau ingatlah)

Kalau nak bawa anak-anak sekali, duit makan dia orang kalau umur 5 hingga 12 tahun harganya 80 hengget sorang dan kalau dewasa RM160 sorang.

Pengesahan pendaftaran dan kewangan - Kuyah - 010 7887 870
Cara pemasangan server dan nak tanya berkenaan produk ni - Izad -019 405 5550
Saiz baju dan Jacket - 010 2160 499 (sms saja)
Cadangan yang terbaek punya - 012 2618 4399 (sms saja)

Sila sms saiz baju dan jacket dan selepas buat pembayaran deposit serta bakinya seperti nombor diatas

Pendaftaran hanya bermula pada 4-9-2013 (Rabu) jam 6 petang

Maklumat terkini akan dimaklumkan dalam blog ini. 

Sekian, Terima Kasih

 Artikel berkaitan 1 (klik)

Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)

1 comment:

WaPakaiConverse said...

AsSalam Bro..

Apsal this camp harga RM3700?

Lu kata deposit RM2000 dan BAKI RM1700..

Silap naip or mmg harga sudah naik sbb bilik besau??

Just curios jer.. anyway sapo tak pergi rugi kalau ada modal serta usha dan bersabar insyallah ada reski ALLAH tu..

Wassalam n thnks