Followers

Thursday, September 19, 2013

Berapakah Margin Yang Terbaik Untuk Miliun Anda

Berapakah Margin Yang Terbaik Untuk Miliun Anda


Pikir semasaknya sebelum buat keputusan. Kalau belum berkemampuan untuk memilih yang terbaik tika ni, adalah lebih baik simpan dulu Miliun tu. Lagipun Miliun tu bukan boleh basi atau karat. Lagi lama korang simpan lagi berharga sebab Miliun yang korang punya sekarang takder yuran tahunan.

Ramai yang berjumpa dengan saya mengatakan Miliun ini adalah mesin pencetak wang. (Banyaklah korang punya pencetak wang!) Miliun adalah satu medium untuk memberi pendapatan sampingan khusus untuk bangsa Melayu atau yang beragama Islam. Kalau ada modal besar, besarlah pendapatannya. Sebab itulah dari mula saya tulis tentang produk ini bermula 26 Mei 2013 dengan LABEL - MONEY MAKE MONEY dan aku tak akan ubah sampaibila-bila pun LABEL ini sebab ianya satu kenyataan.

Satu benda yang korang WAJIB ingat! Duit yang korang invest ni bukan duit tepi jalan. Duit tu korang yang punya Berapa lama korang simpan? Korang beli Miliun ni sebab nak tambah pendapatan sampingan dan berharap sangat kalau boleh rasa nikmatnyaa secepat mungkin tapi kalau modal seciput dan sanggup tunggu sampai 100 hari baru dapat rasa terpulanglah keputusan masing-masing.

Dah tahu benda very high risk ke atau high risk ke atau low risk tetap ada risiko. Aku tak naklah korang bermasam muka sampai sebulan dua kat aku sementara dapat amik untung. Bila dapat untung baru call balik dan senyum sipu. Memanglah tak ramai pun tapi adalah perangai sorang dua camtu kan? Tak baik aar... Dah beritau HIGH RISK pun degil gak nak trade. Masa inform awal-awal cakap takder hal bila dah tiga minggu jer tak masyuk mula tak senang duduk. Memanglah aku senggugut satu badan.

Pasni...Kalau korang tetap berdegil minta tolong kat sahabat atau hamba allah untuk trade jugak dengan margin yang kecik dan sanggup amik risiko, korang sendiri tanggung jangan sesekali tepon aku meluahkan perasaan pasal kenapa lambat sangat dapat untung. Jangan korang amik kesempatan keatas kelembutan hati dua orang mangkuk ayun tu! Memanglah sahabat tu akan top up kalau miliun tengah lemas tapi secara tak langsung korang akan menambahkan degupan jantung sendiri!

TEPUK DADA TANYA SELERA

 15 Miliun

 
34 Miliun 


 
 Pendaftaran telah ditutup. 9 Hari Lagi Kita Berjumpa
Sila semak semula pendaftaran anda (Kuyah - 010 7887 870) dan pastikan semua urusan pemasangan Miliun diuruskan lebih awal (Izad - 019 405 5550) 

Return Of Investment (klik)
Penggunaan 15 Unit Miliun Software

Return Of Investment (klik)
Penggunaan 34 Unit Miliun Software


 49 Miliun

100 Miliun

Artikel berkaitan 1 (klik)          
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)

 

3 comments:

Anak Kota said...

la, apa yang susahnya..dapat untung sikit kasi peram la dulu..mangga muda kalau diperam dalam tong beras pun boleh jadi mangga kat pasar malam yg warna kuning tu..manis pun ada sedap pun ada..sabar2 lah dulu,,takkan terus nak beli mbmw 5 series kot..agak2 lah..hehe

WaPakaiConverse said...

AsSalam All,

Babtu aku ajak tong-tong genap-genap amount n bleh bagi sama rata.. lagi save cenggitu, insyallah..

Kemon arrrrr.. what say u gang..

Icon Smiley Sengeh dan X..

syaiful said...

salam, kalau beli 34 tapi simpan n pakai 15 dulu macam mana? boleh ke?