Followers

Sunday, September 1, 2013

Gelagat Peserta Kedua - Anda Semua Terbaek Diladang! (Part 3)

Gelagat Peserta Kedua - Anda Semua Terbaek Diladang! (Part 3)


 (Depan sekali) Tuan tanah kedaung, 

(Seluar merah) Mamat Labuan, 

(Pakai spek sebelah awek mat salleh) adalah sepasang kekasih yang mengelilingi dunia menggunakan basikal. Mereka berdua (lelaki berasal dari Mexico manakala teman wanitanya dari German). Setakat ni baru dua tahun dan masih ada baki 3 tahun lagi untuk menghabiskan bakinya. 

Selain dari tu adalah Tiga Abdul dari Johor Bahru. 

Aku minta maaf banyak-banyak pada korang semua sebab tak jemput datang mandi sungai sebab memang tak teringat langsung!

 Cool beb
Pikir masak-masak sebelum buat keputusan

  Asta ghafirullah bukannya Asta lavista! 
Wa tak akan lupa lawak yang lu buat...

 Masih terngiyang-ngiyang kata-kata Tuan tanah kedaung kat aku
"Aku tak peduli apa yang orang cakap kat lu!"

 Kejayaan hanya milik orang yang berani dan berusaha keras

Mamat migut tebal. Parut lama berdarah kembali ke?

Mamat Labuan
Pandanglah...lihatlah...
Buah tangan (Cokelat) lu memang sedap siot! Sampai ceberet aku dibuatnya.

Artikel berkaitan (klik)
 
 

3 comments:

WaPakaiConversea said...

Hehhh..

Bila lak ni uncle???

OoOooOoOoo lepas kami dah gerak lu dendiam ajak gang lain berendam yer...

eeeeee jahat tauw! tak suka i sbb tak ajak... :P

Uishhhh.. nampak mcm sejuk segar dan menyaman kan.. sure kecuttttttttttttttttt!!!..

Hehehehe.. mebi next round insyallah kalau ado undangan lagi ek..

Enjoyssss.. wassalam

Riza said...

Salam,

Syok tuuu kalau dpt berendam dlm sungai, lepas penat memerah otak masa camp ea fx.

riza said...

Patut sebelum balik kene berendam kat sungai janda baik, baru lerr segar badan nak balik kl.