Followers

Sunday, September 1, 2013

Gelagat Peserta Kedua - Anda Semua Terbaek Diladang! (Part 2)

Gelagat Peserta Kedua - Anda Semua Terbaek Diladang! (Part 2)


 31-8-2013

Mana lagi 8 orang? Kamaruzaman....!!  Ko bawa lari atau....?

Lawa topi?

 Walaupun Miliun Software masih blom membuktikan bukti kesetiaannya lagi bersama anda diwaktu susah dan senang, namun cinta yang terpahat dihati sampai sanggup memakai produk bajunya walaupun tak basuh 2 hari! Apelalu...agak agak aar..Tak acem ke?

Kasih sayang ayah terhadap anaknya. Bro, jangan hampakan harapan orang tua mu. Abang dan akak, mekasih banyak-banyak belikan saya rokok gudang garam 16 sampai satu carton!

Dan juga pada semua yang telah membelikan saya rokok tiada ucapan lain hanya 'wa caya sama lu lah lu orang! Bercaton caton aku dapat. Bila nak habis isap pun tak tau!

Sesungguhnya aku memang tidak mengharapkan apa-apa hadiah dari korang tetapi benarlah janji Allah sesungguhnya rezeki dari DIA tu tanpa kita duga. Rasa nak menangis punada tapi sajer jer aku buat lawak depan korang bila dapat pemberian rokok tu untuk nak cover terharu.

Sedap makan duduk, berdiri atau berjalan?
RRRRoberrrto..

Bakal bakal....

Bro, ada tak lebih kurang dua kilo kesemua rezki yang dah masuk dalam perut tu?

Siapa diantara mereka yang akan untung besar dulu?

Sahabat, he he, Empunya Cherengin Hills Convention & Spa Resort dan Hamba Allah
Semua staff  Empunya Cherengin Hills Convention & Spa Resort, layanan kamu semua memang terbaeek..Kalau beginilah cara anda melayan semua pelanggan tidak mustahil hotel ini boleh berjaya. Bukan senang boss korang yang baju cokat nak pertahankan perniagaan ni dulu sampailah ketahap ni. Tido pegang kapla! Betul tak boss..hu hu

 Terima kasih pada semua pihak yang terbabit menjayakan hari terbuka hotel korang ni. Kami bayar sikit jer tapi dapat makan semewahnya. Mekasih bro Fauzi, boss besar Cherengin Hills Convention & Spa Resort. 

Tidak lupa juga pada saudari Yanti

Bro Nasa orang kanan boss Cheringin
Orang lama dalam industri hotel di Malaysia. Mekasih banyak beb kerana beri bilik percuma tapi sayangnya aku tak pakai langsung (masuk pun tak!). Saja jer nak test power samada korang ni berkira atau tak dengan aku. He he..Sori..

En Azman, orang kuat Cherengin Hills Convention & Spa Resort. 
Semua makanan yang lu handle memang tip top best in the world! Cuma satu jer kureeng sikit..kenapa laksa utara tu kurang garam?

 Awie
Mekasih juga kat lu sebab semuanya tip top dari segi penyediaan bilik mesyuarat dan makan minum. Cayalah bro

Artikel berkaitan (klik)
 
 

3 comments:

WaPakaiConverse said...

Nice...

Nasib baik gambar wa tgh duduk melantak kambing + rendang berbagai jenis di tepi sudut tu tak kena snap... selamat sket..

ALHAMDULILLAH & CEDAP

KONSORTIUM!!! brani?? USD5kX5peserta =USD25k in one grp utk test power..

Jom! September is my besdei, insyallah ada reski lebih..

fazelinfo said...

As salam,

terima kasih pada uncle, sahabat, hamba Allah, peserta bengkel pertama, menantu kesayangan ayah(cameraman), anak ayah dll atas peluang dan bantuan yang diberikan, juga pada staf2 Cherengin termasuk bai jaga parking... Moga sentiasa dirahmati Allah.

Anonymous said...

SERONOK LAAA.... RASE NAK JOINT TAPI TAK CUKUP DUIT... UNCLE MANIS SGT SENYUMAN NYEE.... HAPPY JEE NAMPAK MAKLUMLA TGH KAYOO,.... CUMA RAMBUT UNCLE TU REBONDING LA SIKIT SURE LAGI MACHO...ANYWAY BEST BACA BLOG NI DAN SAYANNNGGGG UNCLE SANGAT...