Followers

Sunday, September 29, 2013

Gelagat Peserta Ketiga (Part 4)

Gelagat Peserta Ketiga (Part 4)




Salam Bro

Hamba minta maaf semalam kurang sopan sikit…..hamba blah tak jumpa tuan rumah……dlm keta baru teringat lu punya muka…….so sorry le banyak banyak……hamba nak ucap terima kasih …atas makan yang sediakan……sate, kambing memang goa punya makanan……tapi kesian goa punya wife……nasib ada ubi kayu rebus….salah satu ubat kanser…..hamba ucapkan terima kasih banyak…..Millium 3 agak berjaya…..kerna dapat sliver Millium….goa dapat millium burok…..asyik sangkut aje….rasa nak campak tuan dia dlm sungai belakang rumah abah lu…tapi sabar rezeki dari Allah….tapi saya suggest kat lu…..organise satu seminar pengenalan tentang forex dan bagaimana toyol ni buat keja……..jangan le jual aje…sebab yg gi baru ni banyak yg buta kayu….semuanya baru nak merangkak ……jangan le buat kami…..tersenyum kita utg & tertanya tanya ……bila dlm kerugian ……….apa ke bendanya EA Millium ni……kalau goa panggil toyol………….senang nak faham………lu tau le kerja toyol zaman dulu…….curi duit …..yg ni cari duit ha ha ha….tapi toyol ni baik…dia tak isap darah ibu jari kaki tuanpuan jgn takut dia Cuma isap duit tuanpuan aje kekadang sampai biru muka………so Bro u buat le seminar tu kita bayar…bukan nak free…..lepas tu gi le rumah abah lu ..baru le makan free…….ok Bro………sori bro hamba membebel ……..kerna Milliun goa tgh mood masam……lu paste le muka goa n my wife dgn abah lu dalam blog lu….utk tunujuk kat anak cucu n geng geng goa……..salam sampai jumpa lagi…….tunggu masa goa akan tunjukkan apa ke betul toyol ni bolih buat duit…..itu pun kalau lu izinkan.

Haji Abdul Latip
Kemaman Terengganu

Komen aku : Salam Tuan Haji, kami amat mengalu-alukan semua pemilik Miliun mencoretkan pengalaman pahit dan manis dalam blog ini tanpa selindung untuk dikongsi bersama dengan pembaca diluar sana.





Gelagat Peserta Ketiga (Part 6)
Gelagat Peserta Ketiga (Part 7)

Gelagat Peserta Ketiga (Part 10)



 Artikel berkaitan 1 (klik)
 
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)


 

1 comment:

Anonymous said...

sekali keluar lagu toyol da hehe