Followers

Monday, September 30, 2013

Gelagat Peserta Ketiga (Part 7)

Gelagat Peserta Ketiga (Part 7)




Salam uncle…

Saya ucapkan billons thank to miliun crew,, specially to uncle ..hamba allah & sahabat untuk tunjuk ajar & layanan yg superb… lagi membuatkan gua salute u beb,,, bila  insiden gua tertinggal  laptop kat cherengin lu mintak staff  lu p pick up sementara gua terpaksa u turn kat Gombak..thank bro…

Untuk cherengin ..syabas  tuan,  punya staff yg jujur..insyallah i will be back…

Couple dari Ipoh….

Komen aku : Satu jer perkataan yang lu tulis aku tak ble blah..'I'll be back' sebijik macam dialog pelakon kat bawah ni

Anol susah nak eja

September Uda Dan Dara
Nor'in (30-9), Yuhaizan (29-9), Dalima (15-9), Aku (14-9), Khusaini (7-9) dan Mona tokey emas yang takder dalam gambar (15-9)

Gelagat Peserta Ketiga (Part 1) 
Gelagat Peserta Ketiga (Part 2)
Gelagat Peserta Ketiga (Part 4)
Gelagat Peserta Ketiga (Part 7)
Gelagat Peserta Ketiga (Part 8)
Gelagat Peserta Ketiga (Part 10)

Artikel berkaitan 1 (klik)
 
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)



No comments: