Followers

Thursday, September 26, 2013

Kami Sedang Menunggu Kedatangan Anda...

Kami Sedang Menunggu Kedatangan Anda...


25 unit loket emas telah pun tersedia untuk diserahkan pada anda seperti yang telah dijanjikan

Semuga Miliun terpeta di hati anda semua

Pakaian pada hari pertama untuk anda sarungkan nanti

 Siapakah dua insan bertuah yang akan disarungkan oleh Sahabat dan Hamba Allah sebagai salah seorang keluarga Miliun yang terbaru

 Semuga Miliun Silver ini membawa satu era baru dalam hidup kita semua. Sesungguhnya DIA beri rezeki kepada siapa yang DIA suka.
17:30. Sesungguhnya Pemelihara kamu menjulur dan menyempitkan rezeki-Nya kepada siapa Dia hendaki; sesungguhnya Dia menyedari, melihat hamba-hamba-Nya.

Miliun Silver
Tuah peserta bengkel ketiga

 Teringin sangat nak tengok skill camner korang kaut ikan tengas sebanyak yang mungkin.

 Ikan tengas kalau digoreng gareng dan di makan panas panas...perghh...sedap wa cakap lu...
Ada duit banyak pun tak boleh beli kat pasar


Artikel berkaitan 1 (klik)

Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)

3 comments:

izputra said...

Terima kasih Allah yg telah memurahkan rezeki kami semua & terima kasih juga kpd Uncle & team Miliun atas usaha anda selama ini. Cuma sayang seribu kali sayang, saya tak layak nak mendapat loket emas

fazelinfo said...

Bro Izputra,

Hang tak layak dapat loket emas, tapi hang layak tangkap ikan tengas, baguih ada apa...

Hisyam Ahamad said...

Salam...banyaknya hadiah.....saya ucapkan selamat berjaya kepada semua peserta.....bila dah banyak duit with miliun software and terasa nak manual trade plak...sila ke www.trader2kfx.blogspot.com.......ampunnnnnn uncle iklan sekejap.......Forex ini sangat luas...yang penting trader samada manual or guna EA untung and jgn dilupakan org2 yg kurang bernasib baik....kejayaan kita boleh menggembirakan org lain maybe dengan hanya RM2.....