Followers

Saturday, September 14, 2013

(Part 1 - Penggunaan 15 Miliun) Kesemua Peserta Untung. Terima Kasih Allah

(Part 1 - Penggunaan 15 Miliun) Kesemua Peserta Untung. Terima Kasih Allah


Salam sore buat pembaca semua,

Semua kengkawan di bawah ni telah menikmatinya samada dimata (tak nak withdraw) atau berbelanja atau bersedekah atau bayar hutang atau beli baju raya untuk anak-anak atau side income untuk isteri pertama ada juga untuk isteri kedua atau yang dah terfikir nak kawen lagi satu pun ada. Kan? Korang dah beli Miliun dari kami pastu korang nak buat apa pun korang punya pasal. Sememangnya korang untung bangat sebab tak payah bayar yuran tahunan pada kami berbanding orang lain bermula 1 Oktober 2013. Kasilah kami can plak cari makan. Kita orang dapat rasa sedikit keuntungan bila jual jer. Kalau tak kenakan yuran tahunan tak aci aar camni sebab korang makan tiap-tiap bulan.

Ada yang peram sampai setahun baru nak withdraw selepuk sekali kot! Keuntungan 15% sebulan X 12 bulan = 180%. Setahun untung 180% tuuu!!!!...Banyak giler beb. Katalah kalau tolak floating yang menyemak buat sakit jantung  tu lebih kurang 50%, masih lagi ada 90% lagi.

Kita buat perkiraan cara lebih kurang kat bawah ni. Seperti korang sedia maklum, 1 unit miliun boleh bantu beri keuntungan 1% (minima) sehingga 5% (maksima) sebulan. Tapi dalam kapla hotak korang mesti selalu pikir yang paling minima sudahlah. Kalau dapat lebih dari itu, syukur alhamdulillah. (memang boleh pun, rezeki masing-masing beb cuma tak tahu tang berapa percent kita untung!)

Paling terbaek pakai 15 miliun pakai modal (margin) USD5,000. Floating (unrealized) akan sentiasa akan turun naik tapi dont worry dia pasti akan stabil lebih kurang 50% diakhirnya. Untung (balance) di JAMIN NAIK setiap hari trade cuma banyak dengan sikit jer tertakluk pada rezeki masing-masing.

Untung Paling Minima - 1% x 15 Miliun (15% sebulan)
15% x 12 bulan = 180%
USD 5,000 X 180% = USD9,000
Tolak Floating 50% =  Tinggal USD4,500
Beli Miliun USD1,000 = Baki Untung Tinggal USD3,500 (Lebih kurang 70% setahun atau 6% sebulan)

Untung - 2% x 15 Miliun (30% sebulan)
30% x 12 bulan = 360%
USD5,000 X 360% = USD18,000
Tolak Floating 50% =  Tinggal USD9,000
Beli Miliun USD1,000 =  Baki Untung Tinggal USD8,000 (Lebih kurang 160% setahun atau 13% sebulan)

Untung - 3% x 15 Miliun (45% sebulan)
45% x 12 bulan = 540%
USD5,000 X 540% = USD27,000
Tolak Floating 50% =  Tinggal USD13,500
Beli Miliun USD1,000 =  Baki Untung USD12,500 (Lebih kurang 250% setahun atau 21% sebulan)

Untung - 4% x 15 Miliun (60% sebulan)
60% x 12 bulan (setahun) = 720%
USD5,000 X 720% = USD36,000
Tolak Floating 50% =  Tinggal USD18,000
Beli Miliun USD1,000 =  Baki Untung USD17,000 (Lebih kurang 340% setahun atau 28% sebulan)

Untung Paling Maksima - 5% x 15 Miliun (75% sebulan)
75% x 12 bulan (setahun) = 900%
USD 5,000 X 900% = USD45,000
Tolak Floating 50% =  Tinggal USD22,500
Beli Miliun USD1,000 =  Baki Untung USD21,500 (Lebih kurang 430% setahun atau 36% sebulan)

Bersambung Part 2 (kalau ada mood lagi) - Memang leceh buat artikel camni ni sebab tak cukup maklumat yang aku nak. Minta SAHABAT call balik pun dari pagi sampailah nak dekat maghrib ni pun dia tak call balik. Ada benda yang sepatutnya dia deliver pun dah masuk 4 hari sampai tak buat.

Dia sememangnya dah berubah tak macam dulu. Kalau sibuk pun jangan aar macam tu sekali. Kalau aku majuk kang, langsung aku tinggal benda ni macam tu jer malas nak promote lagi. Manusia bleh berubah kan? Cipet aaarr

Bro AL
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 30-7-2013
Profit/Loss USD1,319.29
Deposit USD5,000
Withdrawal - USD2,2,910

Bro AB
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 15-7-2013 
Profit/Loss USD1,379.02
Deposit USD3,800
Withdrawal - USD1,591.71

Bro  AN
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 30-7-2013  
Profit/Loss USD1,444.19
Deposit USD5,000
Withdrawal - USD500
Bro  AM
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 20-8-2013  
Profit/Loss USD1,669.35
Deposit USD5,000
Withdrawal - None

Bro  AY
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 20-8-2013  
Profit/Loss USD1,169.79
Deposit USD2,000
Withdrawal - None

Bro  AT
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 13-7-2013  
Profit/Loss USD1,681.23
Deposit USD5,000
Withdrawal - USD450

Sis  CH
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 12-6-2013  
Profit/Loss USD16,113.07
Deposit USD24,267
Withdrawal - USD14,466

Sis EY
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 4-8-2013  
Profit/Loss USD2,725.65
Deposit USD5,000
Withdrawal - USD700

Bro FN
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 4-8-2013  
Profit/Loss USD1,142.37
Deposit USD5,000
Withdrawal - None

Bro AHK
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 7-7-2013  
Profit/Loss USD3,485.28
Deposit USD6,000
Withdrawal - USD2,338.00

Bro MF 1
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 13-7-2013  
Profit/Loss USD1,437.86
Deposit USD11,433.00
Withdrawal - USD2000
Bro MF 2
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 27-7-2013  
Profit/Loss USD210
Deposit USD5000
Withdrawal - USD3,140
Bro KA
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 20-7-2013  
Profit/Loss USD1,296.67
Deposit USD1,500
Withdrawal - None
 Bro MI
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 15-7-2013  
Profit/Loss USD2,237.77
Deposit USD7,500
Withdrawal -USD500

 Bro MF
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 20-7-2013  
Profit/Loss USD4,317.75
Deposit USD11,000
Withdrawal - USD4,399.70
 Bro MA
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 15-7-2013  
Profit/Loss USD1,166.39
Deposit USD2,000
Withdrawal - USD500
 Bro MK
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 20-7-2013  
Profit/Loss USD4,601.80
Deposit USD5,000
Withdrawal - None
 Bro MS
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 18-7-2013  
Profit/Loss USD1,665.56
Deposit USD1,000
Withdrawal - None
 Bro MC
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 16-7-2013  
Profit/Loss USD1,684.95
Deposit USD1,000
Withdrawal - None
  


HARI TERAKHIR UNTUK MENDAFTAR

Peserta terakhir tanpa yuran tahunan


Miliun Software Trading   
(002244608-U)
CIMB
122 30012 924 058


Email - miliunsoftware@gmail.com
Deposit - RM2,000 (Sebelum 14 -9-2013)
Baki - RM1,700 (Sebelum 24-9-2013)



Pengesahan pendaftaran dan kewangan - Kuyah - 010 7887 870
Cara pemasangan server dan nak tanya berkenaan produk ni - Izad -019 405 5550
Saiz baju dan Jacket - 010 2160 499 (sms saja)
Cadangan yang terbaek punya - 012 2618 4399 (sms saja)


 
Semuga kesukaran kehidupan setiap bulan selama ini dapat diringankan selepas memiliki 34 Miliun dengan izinNYA

 Loket Emas untuk setiap peserta wanita bengkel ketiga

Artikel berkaitan 1 (klik)        
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)

1 comment:

Bro Jacket @ Camp 2 said...

Uncleseekers,
Hepi befdey. Apa daa..dah tua2 ni pun nak merajuk lagi ke. Sekali lagi, terima kasih pasal belanja makan. Nanti bila2 turun Ampang, call saya. Tolong post ini lagu gurauan khas untuk Sahabat.
http://www.youtube.com/watch?v=jeh9XrpXaZc