Followers

Monday, September 16, 2013

(Part 2 - Penggunaan 34 Miliun) Kesemua Peserta Untung. Terima Kasih Allah

(Part 2 - Penggunaan 34 Miliun) Kesemua Peserta Untung. Terima Kasih Allah


Pendaftaran telah ditutup.11 Hari Lagi Kita Berjumpa
Sila semak semula pendaftaran anda (Kuyah - 010 7887 870) dan pastikan semua urusan pemasangan Miliun diuruskan lebih awal (Izad - 019 405 5550) 

Salam pada semua pembaca,

Macam biasa aarrr, sejak dua tiga bulan ni aku asyik tulis perkara yang berkenaan dengan duit saja. Bila petrol naik, secara automatik semua barang akan naik dan tak akan turun punya sampai bila-bila melainkan HUJAN dan NILAI duit.

Nak citer pasal politik pun buat menghabiskan boreh. Lebih kurang 75% blogger menulis isu politik yang mana ceritanya sejak aku kecik sampai besar lebih kurang sama jalan ceritanya cuma watak dan nama saja yang berbeza.

Celik jer mata dari tido sampailah tido balik semuanya kena pakai duit. Duit duit duit...adusss..Nasib baik mimpi dengan mengigau tak perlu duit.

Sekarang ni, kalau takder sekitar 700 hengget lebih baik jangan mati kerana akan menyusahkan orang yang hidup. Upah mandi, solat jenazah, kelengkapan kapan, gali kubur dan segalanya lah semuanya kena pakai duit!

Nak korek taik idung yang kecik tu pun kena pakai duit, Tak kira lah samada pakai tisu atau cotton bud. Korang ingat kedua benda alah ni mak bapak kita ada share ke kat kilang tu?

Nak marah kat semua syarikat yang memudahkan kehidupan seharian kita pun tak bleh gak sebab dah lumrah hidup yang besar makan yang kecik, yang lemah makanan yang kuat.

Kalau kita cakap hina besi kerana karat hina manusia kerana bangsat ada yang terkecik hati kang! Benda yang benar ni selalunya orang tak suka. Kalau kita berduit cakap apa pun orang percaya, kentut kita pun orang sedut dan telan.

Hebatnya orang berduit ni. Yang cantik milik sikaya yang buruk milik sibangsat.Kan?

Miliun tak boleh buat anda jadi kaya sekelip mata. Mustahil dan tidak masuk akal kalau modal sejemput. Setakat nak beli kereta baru sekitar 80 ribu hengget CASH dengan modal (margin) USD5 kalau diperam untungnya sampai setahun rasanya tiadak ada isu. Sila rujuk perkiraan (ROI) disini (klik)

Tapi kalau modal besar ianya tidak mustahil sebab itu kalau anda baca tajuk lama yang saya buat 'bagaimana orang kaya bertambah kaya' anda pasti akan faham.

Hari ni kita buat satu lagi perkiraan secara ringkas kalau gunakan 34 miliun tapi seperti yang telah disarankan oleh Hamba Allah sebaik-baiknya dengan modal minima USD15,000. Korang jangan macam aku & the gang main redah jer pakai modal USD5,000 sebab memang confident ada orang back up kalau tetiba-tiba robot Miliun hilang napas sekejap. Hu hu..sori sahabat kerana berjaya menyusahkan lu.

Okay aar tuu..Tiga kali dapat untung sekitar lapan ribu hengget lebih dalam masa 45 hari. Modal yang lu back up tu pun tak tercuit pun sampai hari ni. Ada ke patut lu kata kami yang gelabah, wa ingat lu sebenarnya yang gelabah bila tengok margin level hampir cecah 200%. Padahal takde benda pun. Camner pun mekasih banyak-banyak sebab lu aware dengan akaun kami dan juga semua peserta. Macam tu lah bagus. Bukan nak kaya sorang sorang, orang lain dibiarnya susah dan merempat macam spesis tu yang hanya mementingkan diri sendiri dan famili dia orang jer!

Tapi nak buat macamana dah segelintir perangai bangsa kita ni macam ketam dalam bakul. Bila tengok sorang tu berjaya atau pandai jer pasti dia akan menyusahkan/menjatuhkan dan mereka akan senang hati diatas perbuatan buruknya. Selagi misi jahatnya tidak tercapai dia tak akan tido lena sehingga niat busuknya berjaya dilaksanakan. Ermmphh..

Kalau aku tak confident 125% dengan Miliun buat apa aku promote kat blog ni. Buat malu aku dengan tujuh keturunan sekali. Membebel plak aku ni.

Kita start balik citer pasal (ROI) kalau pakai 34 miliun. Macam biasalah, 1 miliun keuntungan yang dijanakan seperti yang telah di'setkan' oleh Hamba Allah adalah 1% sebulan. kalau 34 unit Miliun secara matematik budak darjah satu adalah 34% sebulan.

Yang paling penting, sentiasa ingat dalam kepala yang keuntungan yang bakal kita dapat dengan izinNYA adalah keuntungan yang paling minima iaitu sekitar 9% sebulan atau 111% setahun. Keuntungan mengikut perkiraan lain-lain tu kalau dapat syukur rahmat kalau takder pun anggaplah ianya bukan rezeki tahun tu tapi rezeki orang lain. Mana tahu rezeki kita tahun berikutnya!

Untung Paling Minima - 1% x 34 Miliun (34% sebulan)
34% x 12 bulan = 408%
USD 15,000 X 408% = USD61,200
Tolak Floating 45% =  Tinggal USD33,660
Beli Miliun USD2,000 = Baki Untung Tinggal USD31,660 (Lebih kurang 111% setahun atau 9% sebulan)

Untung - 2% x 34 Miliun (68% sebulan)
68% x 12 bulan = 816%
USD15,000 X 816% = USD122,400
Tolak Floating 45% =  Tinggal USD67,320
Beli Miliun USD2,000 =  Baki Untung Tinggal USD65,320 (Lebih kurang 335% setahun atau 27.9% sebulan)

Untung - 3% x 34 Miliun (102% sebulan)
102% x 12 bulan = 1,224%
USD5,000 X 1,224% = USD183,600
Tolak Floating 45% =  Tinggal USD100,900
Beli Miliun USD1,000 =  Baki Untung USD98,900 (Lebih kurang 559% setahun atau 47% sebulan)

Yang bakinya korang sendirilah kira pelan-pelan sebab aku tak gamak nak letak kat sini. Macam citer kartun pun ada gak. Tapi kalau ikut track record macam tu lah. Aku & the gang sendiri blom try test power sebab tak cukup modal. Kalau dah try nanti, kami akan maklum. Mungkin bulan November kot kami start. Tapi aku yakin 200% benda ni memang boleh jadi kalau DIA izinkan sebab Miliun ni bak kata tagline dia "It Never Sleeps".

Mengikut pengalaman sendiri dan melihat semua akaun peserta yang sedia ada dan yang lepas-lepas, ianya tidak mustahil boleh menjana keuntungan seperti perkiraan diatas cuma tiada seorang lagi peserta yang menjanakan amaun USD15,000 dengan menggunakan 34 unit Miliun untuk dibuktikan.

Anda sudi mencuba?

Akaun dibawah ni tiada kena mengena dengan penggunaan 34 miliun tapi ianya sekadar renungan pada anda semua bahawa penggunaan MILIUN SOFTWARE tidak pernah rugi dan sentiasa menjanakan keuntungan setiap hari walaupun sikit.

Kalau Anwar Ibrahim selalu cakap 'LAWAN TETAP LAWAN', MILIUN plak cakap 'UNTUNG TETAP UNTUNG' macam bunyi gendang cina "Tong untong untong untong"

Cukuplah sampai sini hari ni. Sambung part 3 nanti.

Part 1 dah bacake?

Cik NA 
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 20-8-2013
Profit/Loss USD1,456.32
Deposit USD5,000
Withdrawal - None

Cik NI
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 30-7-2013
Profit/Loss USD12,157.32
Deposit USD10,000
Withdrawal - USD1,500

Bro RB
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 15-7-2013
Profit/Loss USD3,626.43
Deposit USD9,000
Withdrawal - USD1,750

Bro SK
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 5-8-2013
Profit/Loss USD1,095.85
Deposit USD10,000
Withdrawal - None


Cik SN
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 4-7-2013
Profit/Loss USD5,182.21
Deposit USD8,000
Withdrawal - USD2,548.82

Bro SS 1
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 13-7-2013
Profit/Loss USD3,404.91
Deposit USD5,000
Withdrawal - USD2,000

Bro SS 2
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 23-8-2013
Profit/Loss USD1,651.39
Deposit USD25,000
Withdrawal - None

Bro SS 3
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 23-8-2013
Profit/Loss USD3,739.71
Deposit USD25,000
Withdrawal - None

Bro ZMD
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 4-8-2013
Profit/Loss USD1,362.47
Deposit USD2,000
Withdrawal - None

Bro ZMF
Klik imej lebih besar dan 'save image as'
Mula trade - 15-7-2013
 Profit/Loss USD1,761.23
Deposit USD1,300
Withdrawal - USD200


Artikel berkaitan 1 (klik)          
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)

1 comment:

Anonymous said...

Ada sesetangah pendapat @ artikel Uncle yang saya tak bersetuju. Tapi biasalah, takkan pasal tu pun nak cari gaduh ye tak?

hehe yang paling penting sy resoek uncle sebab uncle jujur dalam share sesuatu. Keep it up bro.

Thanks

Dr Ameer Al-Amiri