Followers

Thursday, September 5, 2013

Pendaftaran Untuk Bengkel Ketiga Telah Dibuka Sekarang...Peserta Terakhir Tanpa Yuran Tahunan

Pendaftaran Untuk Bengkel Ketiga Telah Dibuka Sekarang...Peserta Terakhir Tanpa Yuran Tahunan


Sila rujuk artikel ini (klik) untuk maklumat lanjut 
miliunsoftware@gmail.com

Tarikh tutup pendaftaran 14 September 2013

Pembelian secara online atau melalui bengkel bermula 1 Oktober 2013 akan dikenakan yuran tahunan setiap tahun sebanyak USD1,000

Artikel berkaitan 1 (klik)
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)

46 comments:

WaPakaiConverse said...

Alhamdullilah,

Nasib baik wa dah beli awal (GANG CAMP2)..

Utk perkongsian peserta CAMP 3, diharapkan BELI & ACTIVATE kan VPS Server seberapa segera sebelum hadir ke Camp Site :)..

Ini untuk DAPATKAN ALAMAT IP VPS itu dgn cargas agar senang kerja installation EAFX Milliun ni..

Harap Maklum.. JOM Reramai turun meriahkan market forex, wallah'ualam..

Peserta Pioneer Miliun said...

Waahh… Nak kena charges pulak.. Untunglah sesapa yg beli awal.. termasuklah wa…hahaha.. Tapi kalau kena charge pun takde masalah sebab wa punya akaun dah triple nipple untongg sudahh.. hehe.. baru 1% dari wa punya profit.
So, sesapa yg belum beli tu hape lagi??? Sambar ler dulu. modal hujung tahun pun tak ape, asal dah ada robot. Hujung tahun confirm ramai dapat bonus.. so money make money lah.. Wa pulak kalau dpt bonus nak double up lah..hahah.. wa happy.. kalau aku kaya… hari2 hari raya.. eh.. salah.. aku sudah kaya!! hari2 hari raya..lalala..

Ahmad Redzuan Bin Zainudin said...

duk tgh tggu duit refinance rumah masuk, baru blh join

Anonymous said...

ini dh betul bniaga dh ni.buang jerlah ayat tolong melayu tu.TOLONG kayekan korg adeler...yuran tahunan sampai usd1k...pale otak lu...dh daftar ngn SSM ke tak ni???

Anonymous said...

Sukati je Anonymous said...9/5/13, 2:18 PM. .. Bro, lu susah hati ke susah hidup? Kalau susah hidup dtg lah janda baik minta bantuan. Tak payah nak hasad dengki bergunung ganang.

Anonymous said...

wa da kaji robot ni mcm cite p.ramlee,ibrahim pendek tak lebih dari 3 kali baling dadu...'kite tengok siapa yg kene'.Money managmnt entah kemana,sistem ea gali lubung tutup lubang...

Anonymous said...

Nak kena yuran after setaun le.

Bg pemilik paham du lu ea dan manage keuntungan.

Belum tentu untung triple blh kluar semua skali lam satu masa.

Anonymous said...


Kalau nak tolong mesti ke kena free bang Anon 2:18?

Tapi kalu abg betul2 daif tak mampu, tulis ajelah kat Uncle. Rendahkan ego dulu. Pastu justify, naper abg perlu dibantu? Insyaalah peruntukan 'zakat' khas ada bagi yg layak

Anonymous said...

Aku nk tgk je lame mane leh tahan ea ni...aku cuba tny mmber otai ea developer dorg ckp ea ni takut mkn tuan nnti...aku x men forex.nk bc benda len tp bende ni jer yg menyemak ari2...ngeri tol ngn smbutan korg ni.baik korg istikarah betul2 sblm decide ape2...

Anonymous said...

Knp nk kene dtg janda baik lak kalu aku susah idup.dh xde tmpat len ke.mcm bagus jer cr ko ckp.

Anonymous said...

Lbh baik ego menegur dr x nk terima teguran atau kritikan.ko igt aku hadap sgt ngn ea ni.poyo je ko nih..

Anonymous said...

sekadar pendapat;
1.kepada hamba allah dan sahabat wa ucapkan tahniah sbb anak melayu berjaya cipta robot ea....( berjaya@tidak tunggu 3 kali baling dadu -ibrahim pendek 3 bulan )
2.nasihat wa walau mcm manapun hebatnya ea saudara kene pastikan money managment kene jaga bukan sekadar high risk low risk,andai floating melebihi modal hati hati la sbb news/sentiment dlm forex sukar dijangka.
3.andai this week berlaku amserang syria cthnya wa rasa miliun robot lu abis sbb floating melebihi modal.wa bukan doakan sekadar nasihat.cthnya wa rasa lu kene lihat history bila jepun kene tsunami dgn tetiba mcm market waktu tu.berdasarkan pengalaman wa yg cetek ni.
4.wa da perhatikan cara ea ni berfungsi ibarat seperti bakul durian 'sistem bakul durian'.berhati hatilah saudara.

Anonymous said...

akhir sekali wa nasihatkan pada pada saudara ikhlaskan diri membantu sesama insan....apa apa yg berlaku ea saudara uncle dapat nama,wa respect uncle...........

Anonymous said...

Dah nak kene bayor yuran tahunan pulak dah... Sian korang.. Aku dah siap pakai ea nie pun.. Bukan susah nak edit source code tu pun.. Owner ea ni makin tamak pulak dah.. Jaga jaga buat korang semua... Ea ni ada kelemahan yg korang masih xnampak... Sapa mau sourcecode ea nie?

Anonymous said...

lg ramai followers br ikut blog uncle makin ramai nyamuk memriahkan slot komen.... Sekurng2 dpt kongsi bla datnG sna.. kalau yg negatifkan benda ni mesti diorng ada produk juga yg hendak dikongsi.. Kalau money management pn jaga trading rugi jugak tk ayahnla nk nasihat.... Kadang2 benda2 yg expert tk nampak benda yg membawa keunutngan

Anonymous said...

sorry uncle tambah sikit lagi,sekadar pandangan pendapat/nasihat,wa rasa uncle buat tawaran pada blog uncle menjemput trader forex diluar sana yang ada pengalaman/kemahiran ea lebih 10 tahun dalam dunia forex ni utk hadir group camp 3 ni utk sesi soal jawab dgn hamba allah@sahabat,sebagai bukti mereka lebih 10 tahun uncle boleh minta bukti penyata account mereka lebih 10 tahun dll,mereka tak perlu diberi milliun percuma cukuplah sekadar penginapan makan minum ditanggung sebagai trader luar yg terbukti telah berjaya..wa rasa berbaloi RM3700 X 50orang =RM 185000 masyukkkkk.

Anonymous said...

tunggu amerika serang syria conpem robot ni tidor terus ........

WaPakaiConverse said...

KuiKuiKuiKui..
Makin Menarik Komen Komen Di Sini..

Membaranya nyamuk nyamuk cap gajah dalam post ni ek..

Aduyai kawan-kawan nyamuk ku.. elok awak sumer isthikarah kan sifat masing masing dahulu sebelum nak fitnah n burukkan sedara islam yang lain..

Dah solat ker belum wahai nyamuk nyamuk sekalian???

DGR NI!!!

حَيَّ عَلىَ الصَلاَة (Mari kita shalat)
حَيَّ عَلىَ الصَلاَة(Mari kita shalat)

حَيَّ عَلىَ الْفَلاَح (Mari kita menuju kemenangan)
حَيَّ عَلىَ الْفَلاَح (Mari kita menuju kemenangan)

Cuba la berdoakan sket agar kejayaan kepada saudara saudara islam kamu..

ishishish.. KESIAN MELAYU!!

USAHA DAN BERSABAR DAN BERDOA LEBIH MULIA DI SISI ALLAH

Sekian Terima Kasih..

Anonymous said...

beli EA ribu riban tu kira USAHA...USAHANYA....pastu DOA masing2 leh untung..mane yg byk kifarahnya kira untung sket2 jer...mane yg ditentukn rezeki mlimpah kira untung bykla..oooooooo gituuuu....meLAYU selama...............slalu hrpkn duit dtg bgolek.meLAYU x penah brubah...

Anonymous said...

kalau tdo pun semua dah balik modal... Bln lepas draw 100%.... Aku trader gak... Susah nak trade konsisten.... Paling lama pun sebulan jer.... Semua yg komen aku rs yg tk berjayA ag... Klu berjaya mereka tk tgk blog uncle... sibuk ngn benda lain... Yg berjaya ag ni sebuk nk mencari.... Yg tahan nya tahu tahu jer us ngn syria... Nfp esk la bai...

Anonymous said...

hamba prihatin bukan menyibuk ke,atau irihati,nauzubillah saudara,cuma hamba tegur robot tuan hamba tak boleh kawal MM,andaikata ada news besar minggu ni cthnya amerika serang syria hamba compem robot tuan hamba tidor terus sbb floating melebihi modal.sekadar nasihat utk kebaikan bersama.......

Anonymous said...

maaf hamba tegur,Nfp apa masalahnya,lagi tinggi floating lagi robot tuan hamba bangun terus,agaknya tuan hamba hanya faham teknikal sahaja,minggu ni tuan hamba boleh perhatikan nape robot ni masam terus mesti ada sebab news agak luar biasa,insyallah minggu depan lagi luar biasa.robot tuan hamba tak ada perasaan sbb diciptakan utk duit bukan keikhlasan...........

Anonymous said...

terima kasih atas nasihat... Mungkin saudara lbih 10thn pengalaman...

Anonymous said...

Maaf tak nak cakap banyak. Kalau aku komen robot ni lebih2 kang ramai yg terasa. Aku akan komen lain kali, yg akan membuatkan ramai menggelupur termasuk uncle.

ikhlas DARI JOHOR.

nyamuk miliun said...

Apa maksud mm tuan hamba ygpandai... Bg la tunjuk ajar.... Tuan kena tahu jenis apa operasi ea ni,,, single post, murtingle,multihedging.. Utk pengethauan tuan hamba yg budiman muktihedging yg digunakan dlm miliun 300% margin level ke bwh ea biarkan floating.... Tuan blh kongsi jenis apa tuan maksudkan... Single post... Heehe.. Martingle kalu....

Anonymous said...

Salam Semua....

cuba kita berbaik sangka dengan miliun ni.
1. ada low risk dan high risk
2. dia trade semua pair. kalau kita trade sendiri. mungkin 1 atau 2 pair je.
3. kalau kita trade sendiri mungkin akan dipengaruhi emosi dan news.
4. secara logiknya tak mungkin semua pair akan jadi bullish (naik) dan tak mungkin semua pair akan jadi bearish (turun). kat sini miliun cari kesempatan la.
5. rugi memang ada. tapi setiap kali kali close dia akan dapat untung.
6. money management tu memang penting. paling selamat 2k usd.
7. miliun ni sesuai untuk orang yang rilek2, santai dan banyak komitmen lain.
8. dalam dunia ni kan ada beribu-ribu jenis punca rezeki yang bersimpang siur. salah satunya mungkin miliun ni.
9. kalau miliun ni boleh buat Margin Call. risikonya mungkin sangat sikit
10. kalau yuran tahunan 1k usd tu memang berpatutan jika dibandingkan dengan profit sharing 50/50. ala macam orang pawah bendang ke noreh getah ke. tokey dapat 50%, yang sipemerah susu kambing dapat 50%.
11. betul ke apa yang aku cakap ni?
12. bagilah komen sikit.

Anonymous said...

bg past student yg claim dh buat ratusan percent tu plz...aku ulang plzz bg bukti statement korg..MT4 stats ke, FF explorer ke atau myfxbook ke..bagi link kt org2 yg x pcaya@x puas hati@dengki@saje2 dsb.plz.sertakn fakta korg coz kalu dilihat dr statement live miliun,miliun15 atau miliun 49, semua tgh tenat.x nk screenshot.tp live stats.

Anonymous said...

hamba minta maaf lambat balas ada urusan sebentar tadi,hamba tidak boleh menjawab MM secara detail sbb hamba tidak ada maklumat lengkap kaedah operasi ea ni jadi tidak adil bagi hamba membuat ulasan kepada penciptanya.hamba hanya merujuk live account yg ada,cuma nasihat hamba seperti (nyamuk miliun said...muktihedging yg digunakan dlm miliun 300% margin level ke bwh ea biarkan floating..) dlam sejarah hidup hamba inilah kali pertama hamba dengar salah satu kaedah MM margin level 300% dengan menggunakan leverage mak 1;500.jika benar penyataan ini hamba rasa kene perbaiki lagi.margin level dgn margin call adalah 2 pekara berbeza...maaf sebagai teguran.

Anonymous said...

Nyamuk sekelian korunk ada fakta ker robot ea ni rugi. Cube le tunjuk.

Takat ckp rugi2 jer sumer org blh ckp.

Stkt ni takde peserta yg claim rugi bila dah guna robot ea ni.

Nak komen cuba ikhlas sikit.

Sian haku nengok bangsa aku ni.

Anonymous said...

Nyamuk mana yg bagus sgt tu...

Korunk wat le robot ea sendiri.

Klu bagus aku pun nak beli.

10k USD pun aku sanggup.

admin said...

tk perlu pun bg statement... Dahulu minta statement, lps tu suruh linknkn ke forexfactory@mt4stat. Lps tu minta lain plok...semua yg dipaparkn adalah rahsia investor...setkt hari ni tiada lg syrkt yg jual ea letak live account... Kalau ada pun yg edit.. Ktorg letak dlm forexfactory utk yakinkan pembaca... Miliun menyediakan bg yg nak jer.. Ada jugak yg tk kemampuan kitorng sedekahkan.. Kalau nk free msk forum malaysia sana semua free yg moderator tidk dpt hasil la...kalau yg blh create bagusla. . Tkyah beli dgn miliun.. Profesional k.....

admin said...

cara nasihat atau prihatin yg sebenarnya datang jumpa kitaorg. Kalau bising jauh2 lg menguatkan miliun sebenarnya. Datang dan kt diss..

waklo said...

wakakakakaka

admin said...

mengaku pun tk tahu details psl produk miliun.... Lain kali try bli miliunn run.. Lps tu br tahu operasi.. Br adil menilai. .. Bukan menegak benang yg basah tp cara nasihat mcm nk bagi miliun lingkup.. Hamba allah dh nk stop jualan dan bantu yg dh ada... Kitrng yg nk last camp ytk tlg org.. Utk yuran tahunan blm tentu... Keno molek free jah kpd komuniti..

Utk camp akn dtg tgk la dl.... Aku n da geng dh ada miliun... Tq..

Adik tiri lu said...

Tahniah sbb ada jugak bangsa melayu yg HEBAT. Kalau ikhlas, insyaALLAH akan berjaya. Kalau sebaliknya, sendiri mau ingat....MELINGKUP jawapnya.

Hehehe mahal la bro ea tu....sbb belum setahun & belum ada bukti kejayaan untuk setahun. Maaf bukan kondem tapi seram sejuk aje.

Namun, sekali lagi tahniah sbb berani menyahut cabaran. Wassalam.

Anonymous said...

aku dah buat 1000% setakat ni.alhamdulillah...aku nk tunjuk live statement.tp mcm admin ckp statement x yah tunjuk sbb nnti korg mintak lain plok.itu rahsia tu.mmg cerdik jawapan admin kitorg nih.HAHAHA!@!!!!padan muke nyamuk.melelehla korg nk tgk bukti live statement kitorg.mmg x dpt nyer..kitorg akan gebang cukup2 pasni tanpa perlu tunjuk bukti kt korg...har!!!har!!!har!!!HARRRAAMMMM!!!!!

Raja Lawak Miliun said...

Anonymous Anonymous said...

aku dah buat 1000% setakat ni.alhamdulillah...aku nk tunjuk live statement.tp mcm admin ckp statement x yah tunjuk sbb nnti korg mintak lain plok.


Bio aku jawab: Jgn nak menipu la bro.Nak menipu agak2 la oiiii. Kan dah kantoi....

hambaNYa said...

org melawak la tu... Mana ada sampai 1000%.. Miliun bnyk version.. Klu edit ea or ambk dlm forum mana blh ada sampai beratus ea.. Ok la.. Bagi yg dh ada miliun semoga berjaya.., ingt sy tk janji profit atau rezki... Allah yg janji.. Kalau kt niat nk tlg kaum allah akan tlg... Bg yg blm lg ada miliun baik korang kaji dl sampai pandai... Jgn persalahkan miliun..kalau rs mahal kaji sendr market dan trading sndiri... Type google codebase bukan sourcecode deh... Dlm tu bnyk ea free dn indi... Kaji sendiri...

Anonymous said...

Kaji2 tapi dok kondem produk org.

Pee daa...

Cuba kluarkan produk sendiri le.

Baru leh tabik spring...

Anonymous said...

hari2 untung ka?cnfirm yg buat EA ni dh multi billionair cmni..

admin said...

Bukan niat nk jd multi pun,,, just kongsi ngn ucle.. Uncle kongsi ngn follower dio.. Byran....... kalau tkde byran sy ingt skdar kongsi statement jer la..,
kalaundh jd multi buat dk sini.... Any way. .. Market agak ranging dgn wave yg agak bsr, bg yg running low dan medium tiada malash... Bg yg high risk memng dirng dh tahu dr awl....semua yg bli miliun tiadda lg yb high risk kecuali yg jv dgn syrkt...

Anonymous said...

hamba dengan rendah diri sebagai saudara sesama islam memohon maaf andai admin,sahabat@hamba allah diatas komen hamba yg mungkin menyentuh mana mana perasaan sempena syawal akhir ini,komen hamba last sekali...

buat admin memang hamba tak tahu detail miliun ni tapi sebagai seorang trader lebih dari 10 thn hamba menilai account live yg dipaparkan dari mula hingga hari ini insyallah ibarat kata pepatah sekali ikan diair tahu jantan betinanya...

buat hamba allah@sahabat hamba pasti anda boleh berjaya miliun ni cuma kene pastikan MM dan order open/close seimbang,anda bermain dgn margin level amat bahaya sekali sbb forex bukan sekadar teknikal tapi lebih dari itu.akhir sekali keikhlasan itu kunci utamanya.maaf zahir bathin.

Anonymous said...

Salam Uncle dan semua,

Saye bukan ler pandai bebeno dgn bende ni semua, selalu jengok blog uncle sbb suka cite antu, sultan dll

Tetiba ada cite forex, ermmm...

Bab ea miliun ni, jgn ler claim anak melayu pertama bagai, ramai lagi anak melayu di luar sana yg hebat dlm coding meng koding ni.

Beringat la semua ya, jgn mimpi indah jer...sekali kena lempang dgn market, tersungkor di buatnya.

Pikir lah lagi utk mengurangkan float yang sangat berbahaya hingga melebihi 50%. Jika ikut MM, mmg failed.

Bukan utk dengki, nyamuk atau ape...tapi hati2 la k. scammer ni ada mcm2 rupa..

bai!

Anonymous said...

relax brother... brother rilex

terima kasih buat bro anony yg dah lama dlam trading forex nie.. sebab bagi nasihat yang berguna...

ada benar juga kata bro tu.. tp rilex brother, jgn risau .. kalau tengok live acc. kat ff tu, sebenarnya admin dah cadangkan modal yang setimpal dan lot tu pun minimun je... tak sempat nak cecahlah.... kata2 orang2 lama

rasanya bro anon paham, sebab dah lama dlm memorex kot...

lagipun gold tengah nak naik tu... walaupun retrive nye kerap...

kalau ade big news pun, masih dalam margin lg....

tq miliun group utk bantu banga kita nie

Anonymous said...

As salam..aku tak paham apa yang korang gaduhkan tapi dgn margin cubaan sebanyak USD2k, Miliun ni tolong aku dapatkan sekurangnya USD50 sehari..dengan izinNya..aku akan tambah margin lagi USD13k dlm waktu terdekat sbb nak kasi lagi masyuk..dapat bonus bulan jan 2014, aku nak tambah lagi USD30k supaya lebih masyuk sbb Miliun ni mmg telah terbukti..korang gaduh bebaik ye..berpadalah..kita sebangsa dan seagama..takbir..

Anonymous said...

Ikut suka korgla labu.....nasib sabut timbul..nasib batu tenggelamla yea..aku trade manual jer.x kira ape method atau strategy.janji Doa.Usaha.Tawakal serta yakin kpd Yg Maha Kaya lagi Pemurah.Insyaallah selamat. jgn jd Raja Depo sudahhhh....