Followers

Thursday, September 12, 2013

Selain 34 Unit Miliun, Loket Emas Untuk Peserta Wanita Sudah Ditempah

 Selain 34 Unit Miliun, Loket Emas Untuk Peserta Wanita Sudah Ditempah

 
 Peserta terakhir tanpa yuran tahunan   

Tinggal 2 Hari Lagi Untuk Mendaftar

Sila rujuk artikel ini (klik) untuk maklumat lanjut 

miliunsoftware@gmail.com

Tiada lagi kertas untuk membalutnya seperti peserta kedua 
Boleh digunakan sebaik saja habis bengkel atau bila berkemampuan. Ianya tiada tarikh luput dan gunakanlah sampai bila-bila. 
Selepas bengkel ketiga barulah setiap pembeli atau peserta (sekiranya ada lagi) akan dikenakan yuran tahunan.

Rezeki dari Allah. Ada turun naiknya bila menggunakan produk ini. DIA amat tahu NAWAITU kita...
Pandai-pandailah anda berbelanja bila dapat keuntungan nanti. 

Jangan lupa beri NAFKAH setiap kali untung dikeluarkan.

"Mereka tanya kamu mengenai apa yang mereka patut nafkahkan. Katakanlah, "Apa sahaja kebaikan kamu nafkahkan adalah untuk ibu bapa, dan sanak saudara, dan anak-anak yatim, dan orang-orang miskin, dan orang-orang musafir, dan apa sahaja kebaikan kamu buat, maka sesungguhnya Allah mengetahuinya." 2:215.

Nafkahkanlah kepada mereka dibawah menurut turutan perintahNYA

1. Ibubapa
2. Sanak saudara
3. Anak-anak yatim
4. Orang-orang miskin
5. Orang-orang musafir
6. Apa saja kebaikan

Ada yang suka PERAM keuntungan sampai 3 bulan sekali/ 6 bulan sekali/ dan ada juga setahun setahun sekali supaya dapat untung sehingga lebih dari 150%  dan tak pening kepala dan ada juga yang suka jantungnya berdegup kencang mengintai setiap masa kat gajet..

Lagi besar MARGIN (modal) lagi besar habuannya.
Keluarkan setiap minggu sekitar 12,000 - 15,000 hengget seperti akaun ini (klik) walaupun floatingnya (balance) amat menyakitkan hati buat seketika! 
Takder hal punyer....Gerenti turun dengan IZINNYA (lambat dengan cepat jer)

Ada sesiapa yang minat untuk usahasama? 

Modal anda, Produk kami 
50/50 
  
Anda mampu tidak jujur pada kami bila kita bersama kerana segalanya ditangan anda tapi ianya tak baikkan?
Bling bling...
Adakah yang ini?
Bukan! 
Sebab huruf M nya bukan Logo Miliun tapi...


Kami tempah khas Kedai Emai Poh Kong
Siap 25 September 2013
Kenangan dari kami untuk anda selama-lamanya. Apa yang kami minta hanya doa dari anda. 

Letakkanlah loket ini didada supaya anda tidak lupakan kami...

Tiada lagi LOKET EMAS akan diberikan selepas ini. Maaf ye. 

Daripada saat artikel ini ditulis, kaum Adam yang dah daftar tak boleh tukar nama isteri. 

 
Tangan yang mengayun buaian dapat mengguncang dunia

Kenapa kami berikan 34 unit Miliun Software dan Loket emas pada peserta wanita sahaja

1. Adakah kerana ini adalah bengkel yang terakhir kerana terpaksa akur dengan perjanjian dengan syarikat koperat?

2. Adakah kerana selepas ini semua pembeli online atau peserta bengkel seterusnya dikenakan yuran tahunan sekiranya Miliun Software tidak berminat menandatangi perjanjian dengan syarikat koperat kerana perjanjiannya berat sebelah? 

3. Adakah kerana hari jadi saya secara kebetulan jatuh pada tarikh tutup pendaftaran?

4. Adakah kerana Hamba Allah sudah ada modal untuk trade sendiri?

5. Adakah sememangnya Miliun Sotware Trading diberikan bajet untuk ini?

6. Adakah ini kerana strategi perniagaan?

7. Adakah kerana penyertaan kali ini kurang memberangsangkan?

8.  Adakah kerana Miliun Software Trading menggalakkan kaum wanita menyertainya?

9. Adakah kerana Hamba Allah dan Sahabat sememangnya ketogeri pemurah (hati tisu dan hati agar-agar)

10. Kebaikan seperti yang dianjurkan NYA dalam ayat di atas? (2:215)


Enam dari soalan diatas adalah benar jawapannya....

Artikel berkaitan 1 (klik)  
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)


1 comment:

Bro Jacket @ Camp 2 said...

Wah..ni sudah lebih arr. Hehehe. Mesti Uncleseekers punya idea lah ni. Aku jeles? Tak pun. Rezeki masing2. Apa2 pun tahniah kepada Miliun Group. Satu perubahan yang besar.
Alhamdullillah trading aku dari 9 Sep hingga 11 Sep (3 hari) = +USD143.05
Account number: 282xxxx
Currency: USD
Account group: fx4u-pro (Without swaps)
Server: EGlobal-Classic3
Leverage: 1:500
Balance: 2 143.05
Name: Sxxxxxx