Followers

Wednesday, September 18, 2013

Setiap Hari Bro Audi (Peserta Pertama) Masyuk Sekitar RM3,200. Terima Kasih Allah

Setiap Hari Bro Audi (Peserta Pertama) Masyuk Sekitar RM3,200. Terima Kasih Allah


 
 Pendaftaran telah ditutup. 9 Hari Lagi Kita Berjumpa
Sila semak semula pendaftaran anda (Kuyah - 010 7887 870) dan pastikan semua urusan pemasangan Miliun diuruskan lebih awal (Izad - 019 405 5550) 

Return Of Investment (klik)
Penggunaan 15 Unit Miliun Software

Return Of Investment (klik)
Penggunaan 34 Unit Miliun Software

RM4,950

  RM4,950

 RM660

"Modal Anda, Miliun Kami"

Modal anda sediakan. Akaun anda punya sendiri. Duit anda pegang cuma Miliun saja kami sewakan. Pastu kita sain perjanjian. Setiap minggu atau bulan kuarkan keuntungan dan kita bahagi sama rata seperti yang dipersetujui. Jelas? Senangkan? Tak payah pusing sana pusing sini. contoh lebih kurang kat bawah

 Matematik budak-budak lebih kurang camni berpandukan resit terima kat atas tu.

Bro Audi - 66% = RM10,560 (RM4,950 + RM4,950 + RM660)
Kami - 34% = RM5,440

Pastu kami pecah tiga orang
Aku & The gang = 11.33% = RM1,1813
Hamba Allah = 11.33% = RM1,813
Sahabat = 11.33% = RM1,813

RM1,820
Sahabat WhatsApp kat aku petang semalam 
"Bang...dah masuk dlm akaun maybank XXXX rm1820."
"Sepatutnya jumlah hanya Rm1813.."
"Tp mesin x terima wang singgit"


 Bro Audi, Hamba Allah, Sahabat dan Engkuyah menandatangani usahasama perjanjian perniagaan Miliun Software pada 30 September 2013 (klik)

Tapi selepas tarikh tersebut pembahagiannya adalah 50/50.  Yuran tahunan tak payah sebab dah kongsi bersama.



Akaun bro audi ni semalam dia withdraw USD1,500 (RM4,800) dan dia tinggal baki sekitar USD25,000 balik dan baki  terkini sehingga artikel ini ditulis sekitar 12.50 pm ialah USD25,437. Modal dia USD25,000 pada awalnya entah kenapa kalau tak silap server dia buat perangai dua  minggu lepas terpaksalah rugi sekitar USD2,000 dan terpaksalah start balik dengan modal USD23,000. 

Sekarang ni kalau korang tengok imej akaun bro audi ni, floatingnya (unrealized) USD6,618 dan baki (equity) hanya USD18,819. Nampak macam tak bestkan tapi menurut penciptanya (Hamba Allah), setiap minggu bro audi boleh withdraw sebanyak yang boleh tapi modal (balance)  tidak boleh kurang daripada USD25,000



Bro audi ada dua akaun. Yang atas modalnya USD25,000 dan yang ini pun nilainya sama. Semalam dia keluarkan USD3,500 berbanding akaun atas hanya USD1,500 sebab aku dah terangkan tadi server dia buat hal! 

Kalau kita perhatikan modalnya (balance) dah untung USD395 (RM1,264) sehingga takat aku tengah menulis sekarang ni lebih kurang (1.05pm). dan akaun atas tu plak untung USD437 (RM1,398.40). Kalau dicampur keduanya berjumlah USD832 (RM2662.40) sudah hampir USD1,000 sehari atau RM3,200 sehari atau lebih kurang USD5,000 (RM16,000) lima hari trade atau 10% seminggu atau 40% sebulan.

Hamba Allah baru adjust lebih kurang jer akaun bro audi ni minggu lepas. Kalau dia letak booster, tak taulah jadi macamana agaknya! Gerenti Inyashaallah Masyuuuukkk....

Sebenarnya untuk pengetahuan korang, sebaik-baiknya untuk pakai 100 miliun ni, modalnya paling kurang adalah USD100,000 barulah masuk katogeri EXCELENT.

Selagi modal ciput dan pakai bilangan unit miliun yang banyak selagi itu ada perkataan RISK. tak kira lah samada low risk, very low risk apatah lagi HIGH RISK!

Macam akaun aku & the gang ibarat pakai kereta kancil modified  enjin dan segala benda pastu masuk track nak lawan formula 1. Memang comfirm aarr silap sikit jer gerenti terbabas dan tutup akaun terus.

Korang kena tahu satu benda maha penting!

Setiap awal bulan minggu pertama iaitu hari jumaat, Sahabat, Hamba Allah dan Aku (termasuklah izad sebab dia baru join the team tapi belum diiktiraf lagi sebab dia belum diuji sepenuhnya) akan mengadap gajet masing-masing untuk memantau kesemua akaun korang yang ada perkataan RISK! Korang tau tak apa yang kami buat? Kalau nampak ajer miliun tu macam takder nafas, sahabat akan terus topup amaun yang sesuai akaun korang tanpa korang tau.

Tapi....Ditakdirkan pada ketika saat getir itu sahabat sedang bersenggama berjam-jam sebab minum tiga botol ekstrak tongkat ali plak macamana? 

Selain dari nak merasakan nikmat sedikit keuntungan perniagaan ini, kami terpaksa kenakan yuran tahunan bagi pembeli miliun bermula 1 Oktober 2013 untuk membantu pemegang akaun sedia ada dan juga yang akan datang sekiranya ada masalah.

Artikel berkaitan 1 (klik)          
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)


No comments: