Followers

Sunday, September 15, 2013

Shut Up...

Shut Up...



Sebaiknya layan lagu ni masa baca artikel kat bawah

Salam kat uncle yg dikasihi, jugak kpd semua kengkawan "traders",

Saya sebenarnya x tau nak tulis apa kat sini, sebab saya bukannya seorg penulis yg terer mcm uncle..

dipendekkan citer, antara rutin sy setiap hari ialah check semua akaun kengkawan satu persatu, bangun tido...cek..time bawak keta stop kat trafic light...cek...time mkn...cek....nk tdo malam pun, cek dulu...time "mood masam", saya memang sentiasa alert dgn akaun2 yg berisiko tinggi...

risiko tinggi di sini..maksud saya: margin x cukup tp nk masuk trade gak dgn jumlah Miliun Software yg banyak....salah satu contoh, akaun uncle & d gang ...(klik) hehehe (jgn maraa arrrr)...bila market menurun, gelabah semacam...biasa la tu kan!

banyak lagi akaun pelanggan yg x cukup sifat...modal USD600 ada, modal USD1000 pun ada...run dgn 15 Miliun Software....adusssss...dah bgtau xleh, tp nak gak...last sekali, terpaksalah dlm diam sy pump in backup margin utk selamatkan keadaan time menurun...

modal utk backup tu xdelah banyak sgt, tp sekadar cukup utk digunakan time kecemasan, itupun kpd akaun2 yg memang sy sedia maklum x cukup sifat..biasanya sy inject dulu margin tanpa info kpd pemunya akaun.... kekadang, pemunya x perasan pun equity tetiba bertambah...

tp standard la kan...bila equity dah kembali pulih, atau dlm erti kata lain..cantik sedikit...paham paham la....pulangkanlah balik backup margin tu...huhuhu..

sorryy beb..rutin sy meme sibuk giler......harap uncle pehe la deh....

Sahabat

Komen aku
Tadi sahabat call tapi aku dalam tandas pastu aku sms balik 'YO' sampai sekarang dia tak call balik. Cipet aaaarrr dia ni.

Artikel berkaitan 1 (klik)  
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)

2 comments:

Bro Jacket @ Camp 2 said...

Ribuan terima kasih kepada Sahabat kerana penat lelah demo dok bantu check akaun kami semua setiap hari. Sebelum ni pun Uncleseekers pernah cakap yang demo dalam senyap2 pump in backup margin utk selamatkan akaun ahli yang dalam keadaan time menurun. Saya rasa terharu dan terkedu jugak. Cuba fikir sendiri. Zaman sekarang ni, ada ke insan yang sanggup membantu kita sampai ke tahap tu?
Kepada ahli2 yang lain, sama2 lah kita berdoa semoga Uncleseekers, Hamba Allah, Sahabat serta kita semua dimurahkan rezeki.

p/s
1. Saya dok selalu beri komen2 dalam blog ni sebab nak galakkan ahli2 lain pun sama2 beri feedback atau komen sebagai motivasi untuk kita semua. Terutama ahli2 yang telah menjana keuntungan yang banyak.

2. Satu cadangan kepada Uncleseekers. Mungkin satu masa nanti, kita adakan satu gathering untuk semua ahli2 serta famili. Supaya dapat kita berkenalan dan mengeratkan tali siratulrahim. Kita namakan kelab kita sebagai "KELAB MILIUN".

Tobie said...

Betul cakap...kesian pulak kat Abdullah kena jaga sume acc client dia...mmg patutpun klu kna byr yuran tahunan klu canni...hehe...
Klu boleh nak juga kwn bantu tp xder pengalaman lah...mmg salute ngan abdullah...