Followers

Tuesday, September 10, 2013

sy mendapat profit hampir usd 40 setiap hari secara konsisten. Robot miliun mmg terbaik!

sy mendapat profit hampir usd 40 setiap hari secara konsisten. Robot miliun mmg terbaik!


Peserta terakhir tanpa yuran tahunan 
Tinggal 4 Hari Lagi Untuk Mendaftar

Sila rujuk artikel ini (klik) untuk maklumat lanjut 
miliunsoftware@gmail.com

Pasni boleh aar shopping handbag, perfume, kasut, baju sebulan dua kali.....



Salam uncle, sy dpt msg dr sahabat utk bg feedback psl kem 2.

pertama sekali sy ingin ucapkan ribuan terima kasih kpd semua sahabat2 yg membantu menjayakan kem 2. U all are the best. walaupun ada sedikit masalah di sana sini, team uncle dh buat yg terbaik utk menyelamatkan keadaan. Sy tgk uncle pun kelam kabut turun naik setiap kali ada masalah, syukurlah takde sapa yg meninggal :-p

Pengalaman sy dgn miliun selama 5 hr trading adalah agak sedih. 2 jam pertama dh float 100+. Hr jumaat sy tutup dgn float usd578 sedangkan margin usd 2k. Uncle pun tahu sy pakai modal pinjaman shj. Mmg mengelupur puyuh :-p. Alhamdulillah, hamba Allah telah memberikan keyakinan bhw akaun akan pulih dan suma acc low risk akan dipantau oleh hamba Allah sendiri.

Selain drp mslh float, sy sgt berpuas hati dgn prestasi miliun. Walaupun hamba Allah menjanjikan 15% sebulan atau usd15 sehari (usd2k x 15% / 20 trading), sy mendapat profit hampir usd 40 setiap hari secara konsisten. Robot miliun mmg terbaik!

Saya masih berharap agar dpt menyertai program amal jariah uncle, cuma buat masa ini float membuatkan sy terduduk sekejap. Insya Allah, bila acc sy dh pulih, sy nk mulakan program tersebut agar dapat pulngan dunia akhirat. Amin...

Saya ada sedikit cadangan utk kem yg akan dtg memandang bilangan peserta dah meningkat ke 50 org. Cadangan ini ialah utk membantu melancarkan pengurusan kem serta mengurangkan stress pada uncle dan admin yg lain.

1. Urusan buka acc forex4u dan server mesti diselesaikan seblm program bermula, klu ada yg msh blm buat... waktu pendaftaran tu blh la bwk ke tepi dan selesai benda tu dulu. Uncle blh letak sorang admin utk pantau dan membantu peserta selesaikan benda ni.

2. Urusan pembayaran baki (selepas tolak deposit) perlu dibuat 3 hari sebelum kem, dan apabila duit dah disahkan masuk, admin akan memberikan kod rahsia individually kpd peserta. Pada hr pendaftaran peserta hanya perlu membawa resit pembayaran serta kod rahsia tersebut. Admin akan menyemak nama peserta dan kod rahsia sebagai bukti pembayaran. Ini akan mempercepatan pendaftaran dan tak payah kira duit dan bwk cash byk.

3. Suma peralatan spt wifi, extension cable dan projector perlu diuji seblm program bermula. Takde la kelam kabut last minit sbb takde wifi.

4. Peserta perlu diberikan handout step by step cara install robot dan contoh installation ditunjukkan di projector. Jadi suma org akan install serentak dgn sendiri. Kesian sy tgk hamba Allah dan sahabat bekejar ke sana sini install sorang2 dan byk masa terbuang kerana itu.

5. Mgkn classroom setup lbh sesuai berbanding u shape sbb susah nk nmpk bila guna flipchart.

6. Klu blh, hari kedua khaskan utk sesi soal jwb shj krn masa agak terhad dan pastinya ramai yg ingin bertanya soalan.

Sekian dulu dr sy dan sy ucapkan jutaan terima kasih kpd uncle krn memperkenalkan miliun kpd sy.

Wassalam.
 hjasri@gmail.com

Artikel berkaitan 1 (klik)  
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)



 

1 comment:

WaPakaiConverse said...

AsSalam

Saya sokong mana yang terbaik utk perlancaran CAMP-3 tu nanti..

dari pemerhatian saya, banyak juga cadangan serta idea yg bernas dari pihak HjAsri tu..

Wassalam n selamat maju jaya