Followers

Saturday, October 5, 2013

1st Week Trading (1) - Testimoni Miliun Silver

1st Week Trading (1) - Testimoni Miliun Silver


Hanya 10 orang sahaja!
Pendaftaran Bengkel Keempat Dibuka Sekarang...
miliunsoftware@gmail.com 
  
  Miliun Silver
Low Profit Low Risk

Salam Beb

Sabagaimana yang teman janji !!!!! (klik) Kawan ingin berkongsi pengelaman tentang MILIUN SLIVER kepada sahabat trader yang lain, apa ke TOYOL MILIUN SLIVER ni bolih membantu mejana pendaptan kita dgn izin Allah atau Auta saja!!!!!!Ttapi jangan terlalu EXCITED dgn data yg saya kemukaan……..ini ada le trading Minggu Pertama……..belum teruji sepenuhnya………..saya akan kemuka 3 akuan sahabat saya……….yg berada dalam pentadbiran saya sebagai Manager mereka…….ewah macam syt multi millionner pulak………saja nak promate diri….mana le tau…Hamba Allah & Sahabat bawa kawan masuk jadi ahli keluarga Milium……..bolih gak dapat kot sendat macam yg lu pakai tu…

 Tuan Haji Latif

ok mulakan dgn Akuan yg pertama dulu……yg ni cukup cantik sekali…….tuan dia sudah baham USD500………Sejarah akuan ni pada asal nya mengunakan Miliun 1st Generation…….nasib dia cukup bertuah…..dia mengalami server down sebanyak 2 kali………tapi membuat keuntungan…….atas nasihat sahabat…kami menutupnya……..dan mula mengunakan Miliun Sliver…..pada 23/9/2013……..Floating agak rendah pada mula trading dan ditutup pada hujung minggu jugak agak rendah…..dan akuan beliau mencatit keuntungan USD446.00 saya nesihatkan beliau utk withdraw USD300 pada 27/9/2013…..yg mana equity masih melebahi Margin…….Masuk minggu kedua Floating agak menakutkan ada masanya mencapai USD600/day……..Alhamdulilah pada penutup hujung minggu floating telah turun USD351.00……beliau mendapat untung terkumpul USD243.00……..dan membuat keputusan utk withdraw USD200.00…………Equity balance masih melebih margin……Alhamdulilah atas rezeki yg Allah berikan kpd kawan hamba ini……..so hamba tak le kena kutuk sebab mengenalkan benda Allah ni pada dia.


Artikel berkaitan 1 (klik)
 
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)
 

No comments: