Followers

Friday, October 11, 2013

22 Tahun Kerja Kilang...

22 Tahun Kerja Kilang...


 
 Hanya 10 orang sahaja!
Pendaftaran Bengkel Keempat Dibuka Sekarang...

miliunsoftware@gmail.com 
Keterangan lanjut. Kuyah 010 788 7870, Izad 019 405 5550, Mus 012 334 2914, Edzny 012 671 1344

Salam,

 Jamaludin bin Mohamad

 maaf lambat balas ada urusan dgn En'Izad, panjang tu Nk jawap solaan Kuyah,

ok saya rengkaskan dh lama x buka blog uncle, bila buka keluar lah miliun saya baca dan cuba fahamkan, memang saya x tau langsung tentang Forex, kebetulan saya dlm proses berhenti kerja, kenapa Nk Join bengkel 4 ,

pertama saya dh tak ada kerja umur dh 52 susah cari kerja, nk belajar sesuatu yg baru dh 22th keja kilang yg kaya mereka saya mcm ni juga,

kedua bengkel ke3 dh ditutup penyertaanya semasa saya dlm process belajar memahami Forex dan bertanya kat kwn2 Tak seorang pun minat, jadi saya berani kan diri untuk join, dan saya lihat uncle iklas Nk bantu kita.

Itulah cara ringkasnya sekian .

Artikel berkaitan 1 (klik)
 

Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)

 

No comments: