Followers

Monday, October 14, 2013

8 Barangan Percuma Bernilai RM8,000 Untuk Peserta Bengkel Keempat (10-11-2013)

8 Barangan Percuma Bernilai RM8,000 Untuk Peserta Bengkel Keempat (10-11-2013)


Hanya 10 orang sahaja!
Tarikh tutup 31-10-2013 (klik)

 Miliun Pioneer Executive
Miliun Pioneer Executive - RM1850.00


Miliun Silver - RM4,900
 
Anting-anting yang iras-iras camni

 Ilmu tentang kehidupan

 Ilmu tentang Forex secara ringkas

1. Satu unit akaun percuma Miliun Pioneer Executive bernilai RM1,850 (lesen yuran tahunan RM500 korang kena bayarlah tahun depan)

2. Akaun percuma bernilai USD150 (RM555) untuk Miliun Pioneer Executive.

3. Server percuma selama sebulan (RM80) untuk Miliun Pioneer Executive. Bulan berikutnya korang bayarlah sendiri

3. Satu unit Miliun Silver bernilai RM4,900. (lesen yuran tahunan RM1,000 bayar tahun depan)

4. Subang emas Miliun (huruf M) bernilai RM360 diberikan hanya pada peserta wanita sahaja

5. Ilmu tentang Forex secara ringkas

6. Ilmu tentang kehidupan secara ringkas

7. Makan-minum ditanggung beres

8. Tshirt design terbaru (ye ke?) untuk lelaki sahaja.

Korang kiralah sendiri keseluruhan jumlah barangan percuma yang korang dapat. Perkiraan aku sekitar lapan ribu hengget.

Diruangan bawah ini dengan sukacitanya kami mengumumkan akaun Miliun Pioneer Executive 3 peserta bengkel keempat akan dilancar pada bila-bila masa dari sekarang sebab tengah tunggu Hamba Allah hantar URL. Dah 5 jam aku tunggu! Janji pukul 10 pagi nak email. Hampeh...

1. Mohd Nizam Abdullah - Wangsa Maju (klik)

2. Azmir Izham Bin Zahri - Banting (klik)

3. Jamaluddin Bin Mohamad - Johor Baharu (klik)

Pada pendapat aku, sebaiknya korang jelaskan baki pendaftaran pastu minta admin buka terus akaun Miliun Silver. Pada 10-11-2013 nanti tak payahlah korang kelam kabut nak tanya macam-macam benda dan akaun korang pun hari-hari gerenti masyuk sementara menunggu hari bengkel nanti!

Izad (klik)
 019 405 5550
Tahniah dapat anak pertama beberapa hari yang lepas. 
Hamba Allah cadangkan nama anak dia Muhd Miliun AlSilver. 
Kesian kat dia kena pantang dua bulan...

Mus
012 334 2914
Suami yang selalu bersendirian. Pendek kata 'Suami Gersang' sebab bini dia keje kat luar negara. Sebulan sekali baru balik umah. Muahaha
Hidup dia depan komputer 26 jam. (dia yang cakap bukannya aku)
  
Edzny
 012 671 1344
Tokey susu kambing segar. Anak dia tak minum susu tepung langsung. Hasilnya jadi baby yang sihat, kurang dapat penyakit dan budak baik kurang meragam. Korang yang rasa dah kurang 'power of love' boleh order susu kat dia terus. Berapa banyak pun dia ble supply.  

Daripada korang besarkan telo baca blog aku hari-hari sebaiknya korang tepon sekarang kat Izad atau Mus atau Edzny  apa tindakan yang harus korang buat dulu.

Sekadar nak berkongsi maklumat, lain kali kalau ada apa-apa promosi dari kami, cepat-cepatlah amik. Jangan tunggu lama-lama...Jangan Fikir lama-lama...nanti lama-lama dia diambil orang

Artikel berkaitan 1 (klik)
 
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)


2 comments:

hulalla said...

Assalamualaikum,
Insyaallah mlm nnt saya bayar semua.

Anonymous said...

Duit tak ada....