Followers

Tuesday, October 8, 2013

Apa tu Forex?

Apa tu Forex?


 Hanya 10 orang sahaja!
Pendaftaran Bengkel Keempat Dibuka Sekarang...
miliunsoftware@gmail.com 
Keterangan lanjut. Kuyah 010 788 7870, Izad 019 405 5550, Mus 012 334 2914, Edzny 012 671 1344 

Itular tandatanya pertama yg terlintas di kotak fikiran. Lama dah nak cuba forex ni tapi tak berani sebab tak de pengetahuan dan tunjuk ajar. Kebanyakkan bila kita Google ttg Forex kita mesti akan nampak banyak laman2 sesawang dari Negara jiran (Indonesia).


Jadi terlintas dihati hmm kene g Indonlar pulak nak belajar Forex ni tapi boleh percayaker???

Diorg sanggup mati tuk datang Malaysia kenapa aku mesti kesana?

Klu semua org tahu pasal Forex kat sana watpe datang sini?

Mula berminat…… Hmm minat ni datang balik sbb blog uncleseekers-v2. Rujuk link ni (http://uncleseekers-v2.blogspot.com/2013/07/4-hari-trade-dah-balik-modal-beli.html)

mau tak terliur…. Lagi2 dah dekat2 raye…

Terus dari situ blog uncleseekers terus masuk kotak Bookmark. Asal ada masa terluang je terjah Blog http://uncleseekers-v2.blogspot.com

Kenapa TUNGGU…. Fulus pulak takde Jadi terus tinggal angan-angan

Projek Tergendala….

 Gara-gara tak cukup modal jadi projek Cendawan Kemersil Desa ni terpaksa ditangguhkan dah masuk tahun ke-2 dah ni.

Ayah bengang sgt lar rsbb dah masuk 2 kali bonus tapi cendawan ni tak gak menjadi..

Bisik-bisik ngan wife nak labur kan duit bonus ni kat Miliun Software.

 Sib baik dia ok paling tidak dia ckp “Klu Forex ni tak menjadi paling kuat pon kita putih mata je”

Sbb sblm ni penah ckp kat dia nak wat loan je tuk ni dia x bagi

Harapan semoga dapat larr penuhi impian ayah untuk bergiat dalam industri Cendawan Kemersil Desa ni

Komen aku :  Mekasih banyak-banyak kerana ko adalah peserta pertama bengkel keempat yang mendaftar minggu lepas menulis dalam blog ni. Seperti biasalah perangai aku bila baca penulisan semua peserta dalam blog ni aku lebih suka baca yang tersirat.

Bro, kalau lu mengharapkan Miliun Software ni boleh beri ko kaya, ko dah tersilap besar! Dengan adanya Miliun Software ni (samada Pioneer atau Silver atau ape jelah, ko ibaratkan  telah memiliki atau pendekkan cerita kau adalah boss yang mempunyai sebuah kapal kecil untuk menangkap ikan. Didalam kapal ini pula tersedia segala peralatan terkini lagi canggih berserta tenaga kerja yang mahir dan umpan-umpan yang terbaik. 

Kemudia kapal kecil ini yang telah disetkan untuk belayar ke tengah laut dan berhenti di betul-betul tempat yang penuh dengan ikan. Dengan perlatan yang terkini, sememangnya dijamin 100% hasil laut akan berjaya dibawa masuk dalam kapal tetapi samada banyak atau sikit adalah ketentuan dariNYA dan kena banyak bersabar dan berdoa. Lagi satu benda yang paling penting adalah selain OMBAK besar yang harus ditempuh adalah TSUNAMI akan berlaku setahun sekali. Kalau ko bijak dan ada modal yang besar, sebaiknya ko standby dua atau tiga kapal lagi untuk menangkap ikan supaya tangkapan lebih banyak.


Artikel berkaitan 1 (klik)
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)

No comments: