Followers

Thursday, October 10, 2013

BINGKISAN IZPUTRA - WEEK 2 - Testimoni Miliun Silver

BINGKISAN IZPUTRA - WEEK 2 - Testimoni Miliun Silver 


Hanya 10 orang sahaja!
Pendaftaran Bengkel Keempat Dibuka Sekarang...
miliunsoftware@gmail.com 
Keterangan lanjut. Kuyah 010 788 7870, Izad 019 405 5550, Mus 012 334 2914, Edzny 012 671 1344


Salam Uncle & kita ketemu lg.

Kali ni gua mau update sikit hasil kerja keras tentera2 Miliun Silver sepanjang minggu ni. Jika korang nak tau, minggu lps gua dpt total profit USD352.31 setelah gua kerah robot2 Miliun Silver ni berperang separuh mati selama 3.5 hari dgn market. Maknanya gua mashuk purata lebih kurang USD100 sehari setakat minggu lps..memang excellent robot2 nih. Kasi tabik spring sikit...

Sehingga ke masa gua tulis ni sekitar jam 3.30 ptg 10/10/2013, hari ni saja gua dh mashuk USD52.61. Kalau nak ambik kira dari awal minggu ni..gua dh profit USD286.88 in total. Kira oklah tu sbb hari Isnin & Selasa lps, pergerakan market sideway je..mcm kura2 lembabnya. Ni semua sbb pelabur2 seluruh dunia dok hati2 nak enter market sbb krisis belanjawan kat US skrg. Apa2 pn..hari2 gua tetap mashuk..yg lain gua tarak kisah..hehe.

Memasuki hari ke-8 robot2 ni berperang..ni statistik yg gua blh show off kat korang :

 Highest Daily Profit

 Lowest Daily Profit
 
 Profit Last Week

 Profit This Week

Profit Today

Profit harian tertinggi : USD191.65 (9/10/2013)
Profit harian terendah : USD16.60 (7/10/2013)
Floating tertinggi yg gua perasan : lebih kurang dlm -USD1530
Floating pair tertinggi yg gua perasan : pair USDCAD, Float -USD560, Lot 0.54
Margin level terendah yg gua perasan : lebih kurang 600%
Lot (peluru) terbesar yg robot pernah trade : 1.62 (peluru penghabisan..hahaha)

Ok..nanti ada masa gua update lg..insyaAllah.


"1 IN A MILIUN, IT NEVER SLEEPS"

Bingkisan,


izputra
Peserta Miliun Group Camp 3

Janda Baik, Pahang
27-28 September 2013


Komen aku : Welawe bro, kalau macam ni punya hasil, boleh buat satu kesimpulan untung kasar dalam masa 2 minggu trade (klik), modal beli Miliun Silber dah cover balik!  Yeah...mee goreng seafood ngan teh o ais satu!


Artikel berkaitan 1 (klik)
 

Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)

No comments: