Followers

Monday, October 28, 2013

Bingkisan Izputra - Week 4

Bingkisan Izputra - Week 4


 
Hanya 10 orang sahaja!

Tarikh tutup tinggal 3 hari lagi (31-10-2013) (klik)
 
Keterangan lanjut.  
Kuyah 010 788 7870,
Izad 019 405 5550,  
Mus 012 334 2914,
Edzny 012 671 1344
miliunsoftware@gmail.com

Salam semua.

Gua mintak maaf sbb bingkisan kali ni agak lambat gua submit. Weekend ni gua bz yg amat sgt sbb sepupu gua kawin. Sepupu yg kawin, tp gua yg nyibuk kalahkan pengantin..lolz. Sejak semlm gua dok di tempat kenduri kasi tolong apa yg patut. Mlm ni baru blh curi2 masa nak kasi update ringkas hasil trade robot2 gua utk minggu ke-4.

 Profit Minggu Ini

Nak kasitau korang, minggu ni minggu paling mashuk setakat ini..mashuk USD474.63. Pecah rekod profit mingguan tertinggi sebelum ini iaitu USD429.22..Alhamdulillah. Tp rekod profit harian tertinggi & terendah masih bertahan mcm dulu. Xpe..kita tgk pulak apa nk jadi next week..hehe

 Profit Trade Selama 19 Hari

So sehingga minggu ni, setelah trading selama 19 hari, robot2 Miliun Silver gua dah kasi profit USD1641.44 dgn purata profit harian meningkat kembali ke USD86.39 sehari..incredible!!! Ikutkan pencapaian setakat ini, gua masih lagi on track utk capai target profit USD2000 dlm tempoh sebulan..insyaAllah. So next month gua akan mula withdraw hasil usaha keras robot2 ni..merasai nikmatnya buat kali pertama.

Ok..nanti cukup 1 bulan robot2 ni trade, gua kasi update lagi. Sama2 kita tgk prestasi robot2 Miliun Silver ni utk tempoh 1 bulan.

Sehingga ketemu lagi...

"1 IN A MILIUN, IT NEVER SLEEPS"

Bingkisan,

izputra
Peserta Miliun Group Camp 3
Janda Baik, Pahang
27-28 September 2013

Komen Aku :"Allah menjulur dan menyempitkan rezeki-Nya kepada siapa Dia hendaki..." 13:26 


No comments: