Followers

Monday, October 21, 2013

Miliun Memang Miracle Gilerrrr ah!...

Miliun Memang Miracle Gilerrrr ah!...

Rabiatul Adawiyah
Hanya 10 orang sahaja!

Tarikh tutup tinggal 10 hari lagi (31-10-2013) (klik)
Keterangan lanjut. 
Kuyah 010 788 7870, 
Izad 019 405 5550, 
Mus 012 334 2914, 
Edzny 012 671 1344 
miliunsoftware@gmail.com


Salam uncle.

apa habaq uncle dan family semua? semoga sihat sentiasa sy doakan. Uncle, first sekali saya nak ucapkan THANK YOU banyak2 kat uncle sbb dh perkenai sy dengan miliun ni. Memang miracle gilerrrr ah! Alhamdulillah syukur kepada yg Esa.

Sy ni memang 'noob' giler dalam dunia forex ni. Bila first baca entry uncle kat blog, memang berminat, BUAT DUIT! sapa takmau kan?? tapi bila baca entry uncle sembang pasai term2 yg tak penah dengaq tu, sy garu kepala.mengelabah.tak paham. Tp alhamdulillah, atas dorongan dan motivasi mak dan pak sy yg tak penah jemu bg sy sokongan, sy pun ambik langkah berani untuk join!

Rupa2nya, langkah tu tak sia2 uncle. memang masyuk habes.. Niat sy join ni sebenaqnya bukanlah nak untung sgt, setakat nak timba pengalaman dan tolong mak bapak sy dapat side income. Modal keseluruhannya dr parents, sy cuma tolong monitor dan buat apa yang patut.

 Total Profit

Syukur, Allah permudah jalan saya uncle. Sy mula run robot Miliun Silver pada hari Isnin yang lepas, 14 Oktober 2013. Dan alhamdulillah dalam 5 hari, (hingga 18 Oktober 2013), sy dah profit USD618.68 (RM 2,103.51)!!! Memang tak sangka gila dalam seminggu boleh dapat banyak tu, sapa nak bagi oi...

Highest Daily Profit

Paling dasyat sekali hari khamis (17 Oktober 2013) dalam sehari saja sy dapat USD 281.53 (RM 957.202) !!!! Perghhh, memang extraordinary ar kerja robot miliun ni. Ini profit sy yang tertinggi dalam minggu tu.

Lowest Daily Profit

 Profit terendah pula sebanyak USD 53.71 (RM 182.61).

Jadi sepanjang minggu first sy trade ni dah dapat purata USD123 (RM 418) sehari. Jau dari target sy USD50/day.

thank you uncle sbb dah perkenai robot ni dgn sy, dan syukur Allah bg peluang kecap nikmat ni.

tu saja utk minggu ni, ada masa sy update lagi.

Komen Aku : Looorr..itu jer yang Atul nak habaq mai..Abah ngan Mak sehat ke? Hu hu.

Nasehat Awek Cun Pada Kengkawan Yang Lain...Fuiyooo.. (klik
Miliun Memang Miracle Gilerrrr ah!...(klik)

Artikel berkaitan 1 (klik)
 
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)



1 comment:

Anonymous said...

Cantiknya....... knp kita tak dapt jumpa di kem ke 3.....