Followers

Tuesday, October 29, 2013

Miliun, miliun, miliun...i'm falling in love

Miliun, miliun, miliun...i'm falling in love



Assalamualaikum.....

jgn mare ya uncle... Busy thp gaban lately...sbb tu ler lambat submit artikel ni. uncle klau senyum sweetttttt sgt.....mcm gula...

Camana boleh tjebak dgn robot miliun ni erk... Ni lah nak story, my lovely Hubby dah lama admirer dgn pak habib as a tok guru & uncleseekers as a guru dia. Selalu dok story nak pi Janda Baik, nak jumpa both u tp sy buat dek je.. Nak ajak masuk hutan, ishk....baik sy pi shopping centre...blh gak cuci mata.

Hanya 10 orang sahaja!

Tarikh tutup tinggal 2 hari lagi (31-10-2013) (klik) 

Keterangan lanjut.  

Kuyah 010 788 7870, Izad 019 405 5550,   Mus 012 334 2914, Edzny 012 671 1344

miliunsoftware@gmail.com


As a husband dia pandai trick sy dgn duit. Dia yg ajak sy berforex. Awalnya, ternganga jg sy. Sy tahu makna forex tu je. Yg lain zero. Biar betul. Bila bc blog uncle dptlah sedikit sebanyak info tp still blurr. Nak ckp x nak tp x sampai hati sbb my Hubby nampak excited. Act both us mmg noob psl forex in...

Lastly, sy ask my Hubby to call person in charge pd Sept 12hb. Dlm hati ttp doa biarlah dah penuh...he he he. Kecewa sbb masih ada kosong...hu hu hu. Sept14hb, terus bank in duit... X pelah ikut je kemahuan suami... Why not? Syg suamikan..

Mcm2 problem masa nak create acc, nak sewa vps lg. Semua tu sy kn buat sendiri. Dah ler x berapa celik IT. Setakat beremail, berfb, online shopping tu ok ler...tu mmg kepakaran.. stress giler tau... Million thanks to admin EZZAD yg byk membantu thru msg, whatsap or call...

IZPUTRA pun kn kacau kan..sorry dik... X pernah2 call org yg x kenal tetiba blh tercall zul ni. Bilion thanks for ur advice.. Both Of 2 persons ni mmg terbaiklah... thumbs up.... Tu yg mkin confident....

Meleret senyuman my Hubby, akhirnya tercapai hasrat hati ke janda baik ms bengkel tu. Happy sgt dpt tunaikan impian my hubby..alhamdulillah, sy bulatkan tekad utk joint slps serahkan sgala pd my Hubby tuk decided apa yg tbaik tuk our famili. Tu yg tercetus idea utk buat acc JV. Dpt support dr our parents & famili lagi... Modal sorg mn mampu beb...

Semoga rezeki yg dikongsi bersama lbh murah & berkat ...Insyaallah.... Tulah harapan kami. Bkn nak untung byk pun, yg penting dpt tambah duit poket & bebas berbelanja slps ni. Peruntukan tuk parents pun btambah terutamanya utk sakit demam mrk. X delah lg adik beradik masam muka bila time parents sakit nak kn hulur duit lebih. Sbb bhgian mrk dah ada. Faham2lahkan komitmen sentiasa meningkat day by day. Susahnya nak dpt duitkan? Semoga niat yg murni & ikhlas ni terus diberkati Allah swt...


Mula trade pd ptg Sept 04hb... Nilah hasil hari pertama...senyum meleret beb...

Sabtu Sept 06hb, uncle call srh withdraw usd100 utk mkn2 dgn famili.... Mlgnya x tahu nak wd mcmana....hu hu hu....."so, pihak admin kn pastikan email cr wd pd setiap peserta sbb x semua tahu procedure cmna".



Plg tinggi dpt pd Sept 17hb, cecah usd1000 lbh tu....klau dlm RM dah 4K...unexpected beb... Plg sikit dpt pd Sept 15hb, hanya usd85.91


Kali ke 2 dpt call dr uncle ptg jumaat Sept 25h.. " hello pn. Selamat ptg. sy nak sampaikan pesanan kwn2 kat sini, minta pn wd duit segera. Selagi x wd duit tu x beranak dah.....". Ha ha ha... Atas bantuan sahabat hazly sy dah selamat wd usd1500 hari tu jg. Ni acc JV ya so 50/50 lah. Alhamdulillah.....berkongsi rezeki....

klik imej lebih besar


Ni pula profit dr Sept 4hb -25hb. Ave 16days ialah usd289 daily.

Zillion thanks to UNCLESEEKER, hamba Allah MIZI, sahabat HAZLY, admin EZZAD, my sifu IZPUTRA@ZUL & semua GENG B3...

Apa2pun.....miliun is d best things happen to my life.... Money make money.... Ada ms cite lg...sape tahu daily profil lg boom lps ni....

Ezanawie Peserta B3

Komen aku :  Waaahh..dengar cerita hari ni withdraw untung USD1,000 lagi. Selang dua hari asyik withdraw untung nampak. Tahniah Puan. Rezeki yang Puan dapat Allah yang beri. Miliun hanya membantu. Terima Kasih Allah

Labing Kapel Ich Aler..Fuiyooo..Cayok..(klik)
Miliun, miliun, miliun...i'm falling in love

Artikel berkaitan 1 (klik)
 
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)
 

   
 

No comments: