Followers

Saturday, November 2, 2013

Bingkisan Izputra - Month 1

Bingkisan Izputra - Month 1


 Salam to all...

Semalam 31/10/2013, genap sebulan robot2 Miliun Silver running dalam akaun forex gua. Haritu gua ada cabar utk bet sama ada profit gua boleh cecah USD2000 ke tak dlm masa sebulan? Hasilnya profit yg gua dapat kurang dlm USD100 jer lg utk capai target USD2000 tu. Sib baik xde org sahut cabaran betting tu..kalau tak, sure gua kalah sbb gua nak bet cecah USD2000..hahaha. Apa2 pun, gua tetap bersyukur alhamdulillah di atas kemurahan-Nya. Mmg dari awal2 lagi gua target dpt profit dlm USD1000 sebulan dah memadai..tp Allah Maha Pemurah, memberi lebih dari itu.

Position Belum Ditutup Sejak 2 Oktober 

Dlm tempoh sebulan ni, ada 1 robot GBPUSD buka position pd 2/10/2013 tp x tutup sampai ke harini. Pulun sungguh robot ni bekerja utk gua. Ada juga beberapa robot lg yg positionnya tersangkut jgk sejak dari minggu pertama lg. Tp alhamdulillah..robot2 lain masih berupaya bekerja seperti biasa & kasi gua profit setiap hari.

Ok..sempena dah sebulan robot2 ni trade, gua nak kasi statistik sikit sbg rumusan trading bg bulan Oktober 2013 :

Jumlah profit untuk bulan Oktober 2013 : USD1,901.17

Jumlah keseluruhan position yg dibuka oleh robot2 : 1742

Jumlah position sell yang dibuka : 739

Jumlah position buy yang dibuka : 1003

Jumlah position yg ditutup dgn profit : 1504

Jumlah position yg ditutup dgn loss : 238

% position yg ditutup dgn profit : 86.34%

% position yg ditutup dgn lost : 13.66%

Profit paling tinggi bagi 1 position yg ditutup : USD468.56

Loss paling tinggi bagi 1 position ditutup : -USD265.14

Profit Bulan Oktober 2013 

Dari rumusan ni kita blh nampak bahawa 86.34% daripada positions yg dibuka oleh robot2 ni memberikan profit kpd gua..excellent..alhamdulillah.

Orait..till then, see u in my next bingkisan..Week 5..insyaAllah weekend nanti ya.

"1 IN A MILIUN, IT NEVER SLEEPS"

Bingkisan,

izputra
Peserta Miliun Group Camp 3
Janda Baik, Pahang
27-28 September 2013

Komen aku : Bulan Nov ni, bila sudah withdraw kalu, tolong emailkan aku mee goreng & teh o ais. Adalah dua tiga orang tu janji dari bulan Julai sampai hari ni tak tunaikan..ermppphhh..kalau untung sikit jangan marah ek...

Artikel berkaitan 1 (klik)
 
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)


 

No comments: