Followers

Saturday, November 16, 2013

Miliun, Miliun, Miliun...i'm falling in love (Part 2)

Miliun, Miliun, Miliun...i'm falling in love (Part 2)


Assalamualaikum....
 

Kehidupan saya berubah 360 darjah sejak mengenali Miliun. Bangun pagi perkara pertama yg dilakukan adalah tgk screen mt4. Hp dah jd mcm kembar siam. Sambil masak, driving, tgh mkn....Hp mmg x lekang dr tangan. Ni belum jd trader lagi... padahal semua keja robot yg lakukan. Sy just tengok shj, x buat apa2pun..mcmni pun dah terukkan? Ckp ttg duit, siapapun x kan tolakkan. Hei....ni robot make money....semua org akan interested...


Tsunami yg melanda pd 7nov lps yg tlh mengkaramkan 2 bot kecil dr group B3 membuatkan sy terfikir. Perlunya kita bergabung utk mengukuhkan kedudukan @ membina kapal yg lbh besar utk lebih kukuh & menggandakan keuntungan. Kita ada segala kemudahan yg lengkap beserta tenaga mahir, cuma kita perlukan kapten yg bijak utk mengemudikannya. Kapten yg dimaksudkan adalah modal yg lebih besar.

"Seharian bersama Uncleseekers di janda baik pd Nov 09hb, 2013 bercerita ttg pengalaman beliau & bpeluang utk lbh mengenali siapa beliau yg sebenarnya. Kebetulan hamba Allah pun ada sama. Eh...eh... Hamba Allah tetiba menghilangkan diri slps terpukul dgn kata2 uncle. Dok terlentang atas kerusi, tangan atas dahi (kuat fikir tu) sambil tgk tv. Pelbagai persoalan yg diajukan dijwb oleh uncle sgt menyakinkan. Byk plan yg difikirkan utk keluarga Miliun sbg bukti yg pihak admin very caring ttg kita semua warga Miliun.

 
 Bengkel Kelima (Terakhir)


 
Kuyah 010 788 7870 & Edzny 012 671 1344 


miliunsoftware@gmail.com 

  Daftarlah segera... 



Jangan dikesali seumur hidup kerana tidak memilikinya...


Kita dah pun jadi sebuah famili besar yg akan membantu lbh ramai org slps ni..Insyaallah. 'money make money' (ayat sape tu ya). Almaklumlah slps ni Miliun x akan dijual lg kpd org ramai. Beruntung kita yg tlh memilikinya. Habis org lain apa cite? Benda baik x kan utk kita je? Kt nak tolong org Melayu, org muslim???? Tunggu plan B dari uncle utk next project. Sy dah tahu & sy rasa mmg best... Nak tahu rahsia kena sabar & percaya ye tak? Sama2 tunggu pengumuman pd 30 Nov nanti.


Hari ni Jumaat, penghulu segala hari, isteri aku busy buat keja di dapur & kemas rmh sambil layan...apa lagi akaun dialah nak tgk hari ni boleh withdraw lagi ke? Smlm usd1k dah withdraw. Aku nak buat apa ye...ahhh basuh kreta lah dah kotor sgt tu. Sambil basuh teringat perbualan ngan uncle hari tu. Pasal indicator Miliun ni, aku perasan mcm hamba Allah dah ltk guide line spt yg uncle suggest sbb ada sekor askar ni x balik2 mcm kwn2nya yg lain pergi tp bw blik hasil. ...Dia lonely stand by berjuang lepas tu bg signal kat kwn2nya utk enter samada nak buy @ sell. Cth pair EUJPY color biru. Ni hasil pemerhatian aku. Betul ke x, hanya pencipta yg lbh mengetahui. Orait ler mcmtu, sentiasa upgrade kelemahan yg ada.




Utk B3, kita jumpa di Janda Baik lagi 2 minggu..kita bincang & rancang masa depan kita betul2. Kita perlu sokong each other utk kebaikan bersama. Alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan.. Nawaitu biar betul, semuanya kerana Allah. Cer refer knp bangsa lain maju sbb mereka bersatu. Knp x kita warga Miliun yg mjd pelopor kpd satu kemajuan. Tepuk dada tanya selera". 

Nukilan my Hubby, Awie.


Acc sy dah buat refreshment pd Nov 14hb, 2013. Robot dah cut & lost. Yg pasti acc nampak cantik. Profit masuk kencang pun x guna klau floting mencanak naik, menyakitkan mata & hati je. Asyik tertanya2 bila boleh withdraw ni? Spt kata uncle lg, kita undur 3 tapak ke belakang untuk maju 10 tapak ke hadapan. See attach pic.... Profit yg terkumpul sbln ni usd 3301.86 burn, cm tinggal usd 1071.14 je yg tlh selamat di withdraw.

 


Dibawah print screen terbaru Nov 15hb, 2013. Float sangat rendah.. Smart trading sistem adalah trading yg profit tanpa ada sbrg floating. Tu yg sy baca..

 
Profit yg terkumpul selama 2 hari. Meningkat mendadak jika nak compare dgn sblum cut-lost.

 

Oklah stop it..nanti uncle bising sbb pjg sgt story... Terlebih sudah....

Wassalam

Frm Trg with love Ezanawie Peserta B3

 Labing Kapel Ich Aler..Fuiyooo..Cayok..(klik)
Miliun, miliun, miliun...i'm falling in love (Part 1)
Miliun, Miliun, Miliun...i'm falling in love (Part 2)
 

Komen aku : Welawe..Dalam masa 40 hari, akaun puan dah untung dan withdraw sekitar 12 ribu hengget! (3.4 x USD3,500) Kalau congak-congak cara bodoh lebih kurang untung 14% sebulan.

Lagi satu nak tanya, kenapa tak withdraw yang USD125. Kan duit tu! 3.4 x USD125.07 =  RM425.23! Kalau tak nak bagi saya..hu hu

Mizi bukan terpukul dengan kata-kata saya cuma sedang berfikir camner nak sahut cabaran untuk memperbaiki indicatornya. 

Sebelum terlupa, Puan nak tulis apa pun saya tak kisah dalam blog ni tentang produk Miliun, janji ianya benar. 

Tapi yang sedihnya sampai sekarang masih tak dapat mi goreng seafood. Aduyaiii...

Kalau pembaca nak tengok akaun Puan Norizan secara langsung, klik imej dibawah ni. Mau tengok 10 kali satu hali pun talak olang malah punye


Klik

Artikel berkaitan 1 (klik)
 
Artikel berkaitan 2 -  (Part 1) (Part 2) (Part 3) (Part 4) (Part 5) (Part 6) (Part 7) (Part 8) (Part 9) (Part 10) (Part 11) (Part 12) (Part 13) (Part 14) (Part 15) (Part 16)



Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...

No comments: