Followers

Wednesday, July 31, 2013

Hari Ini Anda Melihat Saja, Selepas Bengkel Nanti Giliran Anda Pula Terima Imbuhannya. Kita Jumpa Disana...

Hari Ini Anda Melihat Saja, Selepas Bengkel Nanti Giliran Anda Pula Terima Imbuhannya. Kita Jumpa Disana...

 
Hari Terakhir Untuk Pengesahan Pendaftaran
eafxgroup@yahoo.com  
ezzardroslan@gmail.com




 00.54 tengah malam - 31 Julai 2013 ada baki USD6,783 (Sebelum dikeluarkan)

 Bila aku bangun tido jer sekitar 11.30 pagi, bila aku tengok kat forex factory lebih kurang 1.24 tengahari - 31 Julai 2013, baki tinggal USD5,005.  Petang tadi sahabat email lepas tu call dan beritau duit dah masyuk. 

Jumaat ni ngan Rabu depan boleh keluarkan lagi sebelum raya. 
Okay aar tuu..tiap-tiap bulan masyuk sekitar RM5,000 - RM27,000.Tak sampai 7 hari trade dah balik modal beli Miliun Software. 

Yang kita orang citer bagai nak rak ni adalah yang menggunakan 34 Miliun. Kalau korang nak beli harga sekitar USD2,000 (RM7,000)

Dalam masa 12 hari trade Miliun Software dah beri keuntungan sekitar 35% - USD1,780 (RM5,700). Miliun dah tepati JANJI. 


Mati Hidup Balik Aku Tak Akan Jual Pada Bangsa Lain Produk Miliun Software ni.
Ada orang datang dari London datang jumpa aku beberapa hari yang lepas nak kan benda ni tapi aku cakap cara baik  benda alah ni hanya untuk bangsa Melayu dan Islam sahaja. Nanti aku citer lagi kat entry akan datang dengan iziNYA. Kalau tak sabar nak dengar citer, korang call sendiri sahabat.

Artikel berkaitan (klik

Ini lobot ala senyum ala masam. Senyum punya jam untung hali-hali, masam punya jam bini pun lali!

Ini lobot ala senyum ala masam. Senyum punya jam untung hali-hali, masam punya jam bini pun lali!


Semalam, ini lobot (Miliun Software) mood senyum...ini hali mood campur-campur..Sikit jam lagi kita olang dapat wang libu-libu. Kolek hidung sepuluh hali lapat lima libu.

Nanti wa tunjuk sama lu. Lu klik sini, Kita olang sulah kasi kelua itu wang pagi tadi.
  
00.54 tengah malam - 31 Julai 2013
00 .01 malam 31 Julai 2013

Hamba alah, lu cakap ala mutui, itu ploting bukan saja menuju '0' tapi sudah positip. Lu punya lobot manyak pandai. Ala senyum ala masam. Shikalang ada negatip USD74 (1.56ptg). Talak hat punya. Tulun naik tulun naik itu biasa maaa..meniaga. Ala hujan ala panas..Mau untung hali-hali ketuk tonglah
Tong tong tong.

Ini Macam Punya Komen Pun Ada 

(klik)
Helo kawan (panjisemarang), lu punya komen kita olang kasi applove. Talak hat punya. Lu punya kila-kila ada betui ka?

 (klik)
Komen selupa 'nang bo ti nang kui bo ti kui'  punya pun kita kasi kelua.

Panjisemarang, Apa pasat ini celita lu tak mau komen? 

Ini Toke lobot (Hamba Allah) (klik) sudah buat ini lobot satu tahun maaaa....

Jangan itu macam la kawan. Ini lobot tau buat keleja punya. Lu tengok tiam-tiam sudah..Ini macam punya komen aaar... selupa olang talak baca. Apa pasat sudah untung macam atas tak mau komen? Semua benda lalam lunia ala lisiko. Makan nasi pun selupa maaa, kalau makan cipat-cipat nanti pelut sakit. Ala bini lagi manyak lisiko? Haiya...


Itu tokey lobot (klik) (klik ) sudah celita. Ini lobot ala senyum ala masam. Untung punya jam lu tak mau komen, Floating sikit sudah mising satu lunia. Sudah belapa lama lu kenal ini lobot?


Hidup mesti cali wang maaa...kalau talak wang, papa sama mama talak suka. Olang Melayu pun selalu cakap

Hina Besi Kerana Karat, Hina Manusia Kerana Bangsat


Ini leng chai selupa tuhan ka? Moleh tau besok ala kiamat? Hali-hali mau makan pakai wang. Lu punya Myvi pun mulan-mulan mau bayar? Lapan tawun seek the truth. balu dua mulan cali wang lu manyak mising. Bila mau tido punya jam, buka celmin mata

 "Daripada kejahatan pendengki apabila dia dengki." 
Surah Al-Falaq ayat 5

Tuesday, July 30, 2013

Esok Hari Terakhir Pengesahan Pendaftaran. Sila Semak Semula

Esok Hari Terakhir Pengesahan Pendaftaran. Sila Semak Semula


 Sila email dan semak semula pada eafxgroup@yahoo.com untuk pengesahan pendaftaran.

 eafxgroup@yahoo.com  
ezzardroslan@gmail.com

 Margin USD5,000 - 15 Miliun Software
 Keuntungan Sekitar USD750 Sehingga USD3750 Sebulan
 Margin USD5,000 - 34 Miliun Software
Keuntungan Sekitar USD1,700 Sehingga USD8,500 Sebulan
 (klik)

 Margin USD5,000 - 49 Miliun Software
Keuntungan Sekitar USD2,450 Sehingga USD12,250
  (klik)
 

Margin USD5,000 - 100 Miliun Software
 Keuntungan Sekitar USD5,000 - USD25,000 Sebulan. (sedang dikemaskini )
 (klik)

Artikel berkaitan (klik)

Monday, July 29, 2013

Eleh..

Eleh..




Salam semua pembaca blog Uncleseekers,

Terlebih dahulu saya mengucapkan syukur ke hadrat Allah kerana membantu saya, Aqif (maaf, guna nama samaran), kerana telah ditemukan dengan Uncle Seekers semalam. Kisahnya bermula apabila saya mengalami sakit-sakit yang luar biasa dan tak dapat dikesan oleh perubatan moden. Saya adalah pembaca regular blog Uncle, namun sejak 2 bulan sakit, saya jarang masuk ke blognya. Kebetulan, atas gerak Allah, saya terbuka blog Uncle dan artikel yang pertama saya baca adalah bertajuk "Bukan ke Setan Kena Ikat Bulan Puasa? Hu...Hu..." bertarikh 14 Julai 2013 iaitu luahan terima kasih En. Azmi pada Uncle kerana merawat sakitnya yang hampir serupa dengan saya.

 Azmi Taufik 
 azmitaufik@gmail.com

Sebelum saya berkongsi cerita, ingin saya petik kata-kata dari En. Azmi iaitu " jangan rasa kalau solat dah cukup, sedekah dah banyak, baca quran pun banyak anda tak akan terkena sihir – kalau orang tuju, tepat kena." Dan saya ingin menambah "jangan rasa kalau dah belajar ilmu mengenal diri, tarikat, hakikat dan makrifat tinggi melangit, takkan terkena sihir jika leka, lupa diri, tak beringat, banyak buat dosa dengan manusia (jika ada) atau diuji Allah". Dua bulan sudah, sewaktu balik dari melepak bersama kawan di luar dan bersedia untuk berbaring tidur, tiba-tiba lebih kurang jam 2 pagi saya mengalami sesak nafas yang mana perasaan ketika tu seolah-olah nyawa bakal direntap. Saya terkejut dan terus terbangun dari katil. Akibat panik, saya mengalami simptom "panic attack" yang mengakibatkan:

- Sesak nafas
- Jantung berdebar-debar
- Terasa sesuatu bergerak di bawah kulit di paru-paru
- Sakit dada
- Perut kembung, tegang dan banyak angin
- Tangan, lengan dan kaki mula sejuk
- Sakit kepala di sebelah kiri kemudian beralih ke sebelah kanan
- Seperti ada benda melekat di tekak
- Bernafas tak puas
- Makanan/minuman yang dah ditelan terasa berada di tekak dan lambat masuk ke perut
- Gastrik dan asid reflux (GERD) mula terjadi disebabkan panic attack
- Sakit ulu hati yang jarang sekali terkena
- Fikiran bercelaru dan macam-macam timbul dalam fikiran
- Badan lemah dan tekanan darah jadi rendah
- Tangan dan jari kebas-kebas
- Rasa nak demam tapi tak demam
- Pendengaran telinga kanan jadi kurang
- Bahagian-bahagian pada kaki dan tangan berdenyut seperti bergerak sendiri
- Tak puas atau susah buang air besar
- Ada masa pandangan mata jadi kabur
- Tak boleh berdiri lama atau berada di tempat yang ramai orang
- Tak boleh drive lama-lama atau ke tempat yang jauh

Disebabkan fikiran celaru dan menyangka mungkin sakit jantung atau paru-paru, terus saya mengajak adik temankan ke hospital HUKM bahagian kecemasan jam 3 pagi dan meninggalkan orang rumah di rumah untuk menjaga anak sulung yang baru berusia sebulan lebih. Sampai di HUKM, saya buat pemeriksaan ECG dan mendapati tiada apa yang sakit, semuanya normal, jantung dan paru-paru sihat. Cuma tekanan darah saya rendah sikit disebabkan panic attack.

Esoknya, konon rasa macam dah sihat, ajaklah kawan lepak di luar (TTDI). Baru lepak 20 minit, sesak nafas mula berlaku. Dia nak temankan follow belakang sampai ke Cheras, tapi saya gagahkan juga diri balik sorang-sorang. Perjalanan 10km dari TTDI ke Cheras, Allah sahajalah tahu betapa azabnya. Rasa macam nak pitam dalam kereta atau mati di tengah jalan. Terus saya pandu ke HUKM dan parking berdekatan ambulan bahagian kecemasan. Dalam fikiran, lantak lah kalau kereta kena clamp, nyawa nyer pasal. Sekali lagi check, sah doktor kata normal, aduh. Start hari kedua ni lah yang menyebabkan saya phobia atau risau kalau nak memandu sorang-sorang ke tempat yang jauh dari rumah.

Jumlah saya berulang-alik ke hospital dan klinik dalam tempoh 2 bulan adalah 4 kali hospital (semuanya di tengah malam), 3 kali ke klinik swasta, 2 kali buat ECG dan 1 kali buat blood test. Semuanya OK dan normal. Blood test pun normal cuma kolesterol 5.4. Saya fikir mungkin pasal kolesterol kot, tapi melihatkan kawan-kawan yang lebih tinggi tahap daripada saya tapi OK je macam biasa, membuatkan saya bertambah hairan.

Gagah balik ke kampung mertua, mereka sarankan buat rawatan alternatif. Ok, dikatakan 'sawan mayat' disebabkan baru-baru ni melawat ke kubur. Di sana pun saya sempat berurut tradisional yang paling maksima kononnya mungkin banyak angin dalam badan. Balik ke KL, selang 1-2 hari, sakit-sakit masih ada lagi, hmm. 


Terpaksa saya hidup seperti biasa tapi banyak kekurangan iaitu kerja-kerja terpaksa ditangguh atau dibatalkan, menghabiskan beras kat rumah je bak kata Uncle. Memang badan lemah dan tak boleh berdiri lama, nak duduk depan PC maksima 2 jam je berbanding dulu di antara 6 hingga 10 jam untuk kerja-kerja IT. Duit pun dah banyak habis untuk berubat jer. Tiba-tiba tergerak untuk buka blog Uncle dan artikel pertama yang saya baca adalah luahan dari En. Azmi (rujuk link di atas). Terus saya email Uncle dan beliau minta saya forward kan pada En. Azmi yang akan bawa saya menemuinya. Awalnya memang saya tak expect pun Uncle untuk membalas email maklumlah orang popular. Tapi segalanya gerak dari Allah belaka.

Barang yang diperlukan telah saya sediakan. Apa-apa pun terima kasih pada En. Azmi yang sanggup ambil saya di rumah. Jam 10 malam selepas tarawih, kami bergerak menemui Uncle. Dalam perjalanan, kawasan bawah perut sebelah kanan mula berdenyut-denyut mungkin hasil dari teknik pernapasan dan doa pendek yang Uncle minta buatkan. Dalam hati dah standby nak berdepan lidah laser Uncle, hehe. Sampai je, laaaaaa.... peramahnya Uncle, sanggup mendengar luahan masalah kita. Sekali-sekala tu laser gak tapi respek cara Uncle, laser berdepan, itu lebih baik. Berkali-kali beliau berkata "saya ni bukan bomoh, hanya Allah sahaja yang membantu". Memang Uncle seorang yang baik (hehe, ni bukan bodek yer Uncle, ni serius benar ni). Tapi kalau korang jumpa Uncle, jangan bercakap bohong atau banyak berahsia, Uncle boleh baca hati korang, hehe. Jujur dan ikhlas sahaja.

"Mana barang-barang?" Kata Uncle. Saya pun keluarkan barang-barang yang diperlukan. Siap Uncle tanya "cukup ke duit beli semua ni dah kata tak kerja 2 bulan, kalo tak, Uncle tolong bayarkan". Mak aih, begitu sekali Uncle ikhlas nak bantu. Saya jawab "cukup Uncle". Ok, kami masuk ke bilik ditemani En. Azmi dan anak Uncle. Rawatan berlangsung sekejap je, tak sampai sejam. Dalam proses pengubatan, berlaku dua perkara yang mistik iaitu timbul tulisan berbunyi "Haruman" di cermin dan keluarnya sebatang jarum yang sudahpun berkarat sepanjang 1 1/2 inci. Mulanya kami ingat batang selumbar kayu ke apa, rupanya jarum berkarat. Dikatakan jarum tu dah lama ada dalam badan, apabila tanya Uncle, dengan laser nya beliau menjawab "Eh, engkau yang makan tak tentu hala ke apa, tanya le diri sendiri". Hahaha. Baik Uncle, satu peringatan untuk diri saya tu di masa hadapan, insyaAllah. Saya mengandaikan perkara ni adalah buatan orang (kerana bisnes) dan telah lama ada dalam badan saya lebih dari 5 tahun. Seperti biasa, jika terkena Tuju-tuju atau apa-apa jenis buatan orang, eloklah jangan kita mencari siapa pelakunya, lupakan sahaja atau lebih baik maafkannya. Uncle juga menasihatkan perkara yang sama. Jadi, dengan ikhlasnya, saya memaafkan pelakunya. Gambar jarum Uncle ada tanya nak atau tidak ambil gambarnya, saya jawab tak perlulah sebab nak lupakan segala-gala hal ni dan buka buku baru.

Disebabkan jarum berada dalam badanlah yang mengganggu saluran darah dan macam-macam lagi hingga sesak nafas. Takpalah, saya pun dah lupakan hal jarum ni, sekadar berkongsi pengalaman sahaja.

Kami pun ke ruang tamu semula. Memang ramai, semuanya tengah hot dan rancak berbincang tentang Forex dan EA Robot Forex Miliun Software. Saya sebagai orang yang pernah terjebak dengan Forex sejak tahun 2008 dan pernah mencuba pelbagai EA (malahan pernah buat simple coding programming software EA) memang mengakui ada kelainan dalam AI (Artificial Intelligence) yang ada pada robot ni yang pandai menguruskan multi currency dan banyak lagi kelebihan sebenarnya. Bukan nak promosi atau nak bantu Uncle yang baru je tolong berubatkan saya, tapi memang benar ada kelainan pada robot Miliun.

Jam dah 12 lebih malam, saya dan En. Azmi dah nak balik. Uncle siap mengiring kami sampai ke luar. Ni nak cerita kat korang, biasa kita yang kena hulur kat perawat kan? Balik tu, Uncle pula yang hulur kat saya, terbalik pula. Katanya untuk anak sulung saya, Alhamdulillah. Hanya Allah sahaja yang boleh membalas jasa baik Uncle, semoga bertambah kaya dan murah rezeki. Memang Uncle dah bagi syarat kalau nak berubat langsung tak boleh hulur duit malahan hadiah sekalipun. Begitu ikhlas beliau membantu.

Alhamdulillah, esok harinya iaitu hari ni, saya dapat menyelesaikan beberapa urusan yang tertangguh sepanjang 2 bulan termasuklah ke salon untuk potong rambut yang dah panjang. Hehe, mungkin korang terfikir apa kaitan salon rambut? Waktu sakit tu, saya tak dapat bersandar lama-lama di kerusi kerana angin menyucuk-nyucuk di belakang dada yang boleh menyebabkan berlaku lagi sesak nafas.

Akhir kata, terima kasih tak terhingga pada Uncle Seekers yang membantu saya.

Wahai Allah, terima kasih kerana mempertemukan kami dengan Uncle.

Tips dari Uncle, ada dua je yang mak bapak tak ajar kat kita:

- cara bernafas
- buat 'projek' (18 SX) hehehe.

Part 2 - Toyol, Hantu & Tahi Kucing
Part 3 - Inilah Aku (Mood PMS)
Part 4 - Suka Berbogel Dalam Rumah!
Part 5 - Mimpi Yang Meletihkan!
Part 6 - Aku Dirogol Jin Setiap Hari!
Part 7 - Babai Jin Yang lama..

Angkara Saka – Diari 1
Angkara Saka Suami- Diari 
Bukan ke Setan Kena Ikat Bulan Puasa? Hu...Hu...
Eleh..

Perbezaan Diantara Penggunaan 15, 34, 49 & 100 Miliun Software. Tepuk Dada Tanya Selera

Perbezaan Diantara Penggunaan 15, 34, 49 & 100 Miliun Software. Tepuk Dada Tanya Selera


 miliunsoftware@gmail.com


Margin USD5,000 - 15 Miliun Software
 Keuntungan Sekitar USD750 Sehingga USD3750 Sebulan

 Margin USD5,000 - 34 Miliun Software
Keuntungan Sekitar USD1,700 Sehingga USD8,500 Sebulan

 Margin USD5,000 - 49 Miliun Software
 (klik)
Keuntungan Sekitar USD2,450 Sehingga USD12,250

Margin USD5,000 - 100 Miliun Software
 Keuntungan Sekitar USD5,000 - USD25,000 Sebulan. (sedang dikemaskini )
 (klik)

 
3 Hari Lagi Untuk Pengesahan Pendaftaran.
eafxgroup@yahoo.com  

ezzardroslan@gmail.com
Artikel berkaitan (klik)


Sunday, July 28, 2013

4 Hari Trade Dah Balik Modal Beli Miliun Software. Minggu Depan Masyuk Lagi RM5,000. Boleh Beraya Seminggu Sekali

4 Hari Trade Dah Balik Modal Beli Miliun Software. Minggu Depan Masyuk Lagi RM5,000. Boleh Beraya Seminggu Sekali


 miliunsoftware@gmail.com



Salam Uncle,

Sorry ada lembab sikit depan PC.
Berikut saya senaraikan trading untuk lima hari i.e. (Mon - Fri)

Tarikh                       USD 
22/07/2013               284.00
23/07/2013               190.00
24/07/2013               462.00
25/07/2013               432.00
26/07/2013               437.00
Jumlah                    1805.00

Alhamdulillah sudah withdraw USD 1500.00

Sekian.
 
Artikel berkaitan (klik)



Friday, July 26, 2013

Tak kan bisul kat punggung pun nak beritau kat orang kot?

Tak kan bisul kat punggung pun nak beritau kat orang kot?

 
 miliunsoftware@gmail.com



Kepada semua kengkawan aku yang suka buat baik tu, hanya Allah saja yang mampu membalasnya. Disini ada tiga ayat untuk korang.

2:277. Orang-orang yang percaya, dan buat kerja-kerja baik, dan lakukan solat, dan beri zakat, upah mereka adalah di sisi Pemelihara mereka, dan tiadalah ketakutan pada mereka, dan tidaklah mereka bersedih.

2:82. Dan, orang-orang yang percaya dan buat kerja-kerja baik, mereka itulah orang-orang Taman; di dalamnya mereka tinggal selama-lamanya.

3:57. Bagi orang-orang yang percaya yang buat kerja-kerja baik, Dia akan bayar sepenuhnya upah mereka; dan Allah tidak suka orang-orang zalim."

Cuma kekadang tu aku terfikir juga kenapalah korang tak benarkan email korang didedahkan.

Kalau alasannya tak nak bayar cukai pendapatan, aku rasa tak boleh aarr camtu...tolak lah apa yang patut pastu kenalah bayar. Kalau tak camner negara dapat sumber pendapatan. Alaaa..berapa percent sangat pun.

Takpelah, biarlah aku bersangka baik, mungkin ada banyak benda yang korang tak settle lagi.

49:12. Wahai orang-orang yang percaya, jauhilah kebanyakan sangkaan; sebahagian sangkaan adalah dosa.

Terlanjur tu aku nak cerita yang berkaitan artikel diatas. Dua hari lepas, kawan aku sorang ni Mat Saleh dari Jerman dah lama lepak kat Malaysia ni.

Dia beritahu aku yang anaknya (putera 34 tahun dan puteri 31 tahun) dah lapan belas tahun tak berjumpa nak datang Janda Baik. Aku pun minta tolong Ku Shah amik mereka berdua di KLIA.

Daphne, anak pompuannya juga seorang pelukis dan penulis buku kanak-kanak.
Muka dia lebih kurang macam salah seorang anggota kumpulan Bond yang pakai baju ngan skirt pink dalam video seperti dibawah.

Pendekkan citer, semalam aku pun bawaklah Daphne anak perempuannya dengan alamak lupalah plak nama mamat tu tapi ada sikit bunyi aklaken (macam citer pramlee, nama lawyer sulaiman aklaken - susah sangat nak sebut nama orang Jerman ni) dia orang jalan-jalan kat Kl. Masa dalam kereta tu terbuka lah rahsia. ceritanya camni.

Satu hari tu, ayahnya (kawan aku tulah) beritahu anak-anaknya yang dia nak ziarah ibunya (nenek putera dan puteri tu) yang sedang sakit dihospital. Selepas dia keluar jer dari rumah, sampailah hari ni dia tak balik terus.

Bila aku tanya aklaken kenapa ayah dia buat macam tu, dia jawab ayahnya banyak hutang!

Moral of the story, setiap dari kita ada 'warna warni' tersendiri. Tak kan ada bisul kat punggung pun nak beritau kat orang. Kan?

Artikel berkaitan (klik)