Followers

Monday, January 27, 2014

Apabila Floating Mencanak Naik Sehingga 30% Robot V6 Akan Kaut Keuntungan Bersih

Apabila Floating Mencanak Naik Sehingga 30% Robot V6 Akan Kaut Keuntungan Bersih



Pertama sekali bersyukur kehadrat Ilahi diatas rezeki yang diberikan kepada saya dan warga Miliun yang menggunakan Gold V6 berbanding pioneer, silver, silver5 & Gold. Tidak dinafikan lagi Gold V6 adalah yang terbaik & superb setakat ini kerana masalah floating berhari-hari yang memeningkan kepala dan menunggu bila robot akan kaut tunggu untuk saya closed pair tiada lagi, dengan erti kata lain "Tiada Floating". Mungkin selepas ni pencipta robot akan menaik taraf untuk menjana keuntungan sebanyak 80% - 100% sebulan dengan izinNya.


DUKACITA DIMAKLUMKAN
Terkejut bila bukak blog uncle tajuk yang keluar "Dukacita Dimaklumkan". Rupanya Bengkel 5 adalah bengkel terakhir. Bengkel-bengkel sebelum ni memang teringin nak join tapi disebabkan ongkosnya hasrat itu dibiarkan sahaja. Pernah mengajak rakan-rakan, tapi tiada yang berminat malah ada yang menyatakan keuntungan dapat sekejap selepas itu rugi..rugi..dan rugi (ikut pada pengalaman memang pon). Berfikir panjang juga nak join bengkel 5 sebab ada baik buruk forex ni. Setelah berdiskusi dengan wife dan juga berdoa kepada Allah, dengan izinNya juga Allah telah menggerakkan hati ini untuk join bengkel 5 bersama anak bini pada 30/11/2013 di janda baik. (makanan sedap sungguh dan layanan uncle pada peserta memang friendly).

SILVER5 & GOLD
Setelah segala berkaitan forex dari register sampailah sewa server selesai, pada 11/12/2013 bermulalah trading sebanyak USD2000 dengan produk Silver5 dan tarikh yang sama juga Rozita Che Wan nikah...hahaha. Hasil pelayaran akhirnya pada 12/12/2013 pukat mengena dengan keuntungan USD37.07 & 13/12/2013 USD5.86. Uncle pesan jika equity lebih pada margin waima USD3 sekalipun sapu je jgn tunggu lama-lama nanti melopong. Selepas pada itu tiada lagi hasil yang dapat sehinggalah margin berkurangan dan floating makin tinggi (tsunami forex). Resah dengan situasi tersebut jalan terakhir adalah whatsapp uncle..terus uncle call (uncle otw ke lowyat dengan dzoul cari barang komputer katanya). Uncle cadangkan acc saya dijaga oleh dzoul dan profit keuntungan 50-50 (produk Gold). Setuju dengan cadangan uncle asalkan money make money dan margin asal dapat semula.


GOLD V6
Setelah persetujuan profit sharing dicapai (60-40) selepas uncle bagi pilihan nak yang untung banyak or sikit? hahaaha...walaupun hati ini ingin juga 60 berbanding 40, bila difikirkan keuntungan bersih yang akan terima dengan Gold V6 40%-60% sebulan berbanding Gold hanya 10% sebulan dan juga profit sharing yang 60 tadi akan diagihkan kepada Admin Miliun maka saya pun bersetuju untuk mengguna Gold V6. Bak kata Uncle dengan margin USD5000 Gold V6 boleh mencapai keuntungan sekitar USD2500 (wow..menarik tu). Maka pada 9/1/12 bermulalah trading menggunakan Gold V6 dengan menambah margin menjadikan USD5000. Superbb nye Gold V6 ni saya tidak perlu tengok market untuk closed, refresh dan on robot. Robot ni akan buat semuanya secara auto dan hanya tunggu Dzoul watsup yang kapal dah berlabuh (Untung sudah sampai..hahaha) syukur rezeki dariNya.

PRESTASI
Berbanding silver5, Gold V6 hanya menggunakan (1) pair AUDUSD dan prestasi robot ini bekerja memang tidak mengecewakan dan superbb. Ambil masa 2-3 hari sahaja floating (bergantung pada pasaran) sebelum kapal sampai ke jeti (untung sudah dapat maaa..hahaha..money make money). Kesemua warga Miliun yang telah bertukar kepada Gold V6 pasti tersenyum lebar termasuk saya sendiri dan tidak lagi risau dengan floating sebabnya Gold V6 ni cara kerjanya lain sikit, apabila floating mencanak naik sehingga 30% robot V6 akan kaut keuntungan bersih untuk warga Miliun mendapat hasil dengan izinNya. *:) happy*:) happy




Carta Prestasi Dikemaskini sehingga 24 Jan 2014.


KEUNTUNGAN
Dengan margin USD5000 dan bermula trading pada 9/1/14 jam 1:11AM robot Gold V6 telah berjalan dan keuntungan yang telah dikaut pada hari yang sama ialah USD187.80. Pada 10/1/14 (Jumaat) robot mengaut keuntungan lagi sebanyak USD167.22 dan berehat 2 hari coz market tutup. Bila sahaja market open pada hari Isnin robot akan auto bekerja dan pada 14/1/14 (Selasa) rezeki dariNya sampai dengan robot mengaut untung USD195.42. Selama 3 hari warga Miliun termasuk saya menunggu kapal sampai kejeti membawa hasil ibarat menanti buah durian jatuh gugur hihi..berkat doa dan sentiasa mengingati kepadaNya akhirnya kapal berlabuh jua pada 20/1/14 dengan keuntungan USD179.80. Pada 23/1/14 kapal kembali lagi ke jeti dengan keuntungan USD185.34. Alhamdulillah dengan rezeki yang diberi olehNya. Hanya 11 hari V6 bekerja tolak sabtu ahad jumlah profit yang diperolehi USD915.58.

2005

PENGHARGAAN
Saya serta warga Miliun mengucapkan berbanyak terima kasih kepada Uncle yang telah memperkenalkan produk ini serta memberi pinjam Gold V6 untuk sama-sama merasai rezeki dariNya. Kepada pencipta Gold V6 (Mizi) teruskan usaha anda untuk menghasilkan robot yang double superbb untuk kita semua. Thanks bro Dzoul yang menjaga acc kami semua seperti menjaga harta sendiri merangkap kelasi kapal yang sering bagi tahu bila kapal akan berlabuh dan telah berlabuh..hahaha (jgn marah bro) dan kepada pembaca blog uncle..anda bila lagi untuk sertai kami?

Hasrolnizam (Nizam)

*p/s: Pengalaman saya bermain forex secara manual amat3 berbeda dengan Gold V6. Saya tidak perlu lagi tengok chart, baca news, analisis candlestik dan sebagainya. Walaupun di internet ada menjanjikan robot yang boleh mendapat keuntungan, belum pasti lagi robot itu akan diupdate untuk menghadapi pasaran market semasa.

Kepada Uncle...bila boleh kami semua run dengan enjen V8 lak dengan margin minimum USD5000. hihii...



Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943


Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...



No comments: