Followers

Wednesday, January 1, 2014

Miliun GOLD - I Follow




Salam kepada pembaca blog Uncleseekers dan warga Miliun,


Selamat Tahun Baru 2014.

2013 adalah tahun yang paling banyak meninggalkan pengalaman buat aku. Banyak telah aku pelajari tentang hidup. Kini aku benar-benar faham maksud ayat ;

“Bisa jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan bisa jadi kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui.”(Al Baqarah: 216)

Disinilah pengertian TAWAKAL dan terus BERUSAHA. Bukan duduk diam, berdoa sampai lebam tapi takut BERTINDAK.

Orang yang takut bertindak, mereka mempunyai masalah psikologi 'Anxious Depressed'.

Tahap kritikal orang yang mengalami 'Anxious Depressed' ini sampai ke tahap nak keluar rumah pun takut. Terlalu berfikir negatif, sentiasa fikir bala atau kemalangan menyapa. Sudahnya nak buat apa pun tak boleh.

TAKUT rugi, takut mati, takut miskin, takut sakit...

Ingat, yang beri rezeki Allah. Bukan manusia. Tapi jangan harap Tuhan datang depan mata bagi rezeki, bagi duit, tolong suap bila kita lapar.

Kita perlu usaha, dan Allah memberi rezeki itu daripada SILLATURAHIM (networking) antara manusia.

Ada kucing datang bagi duit kat kita? Takde lagi kan? Tapi apabila kita berbuat baik antara makhluk samada sesama manusia atau haiwan, rezeki kita akan dipermudahkan. Orang yang membuat kebaikan akan sentiasa menghasilkan gelombang atau vibe yang menarik kebaikan dalam hidup.


 "Buatlah sebanyak-banyak kebaikan kepada, seramai-ramai manusia"



Miliun Gold - Solusi Alternatif Kewangan Anda




Miliun Gold - Solusi Alternatif Kewangan Anda

Projek Copytrade Miliun 2014 adalah projek silaturrahim sesama manusia. Kita nak kaya tak boleh kaya sorang-sorang.beb. Tak cukup kuat. Lihat sendiri bangsa lain bagaimana ekonomi mereka jadi kuat dan berkembang? Keluarga Tan, keluarga Wong kaya sebab mereka berniaga sama-sama.

"Kalau lu susah, wa kasi lu wang, bikin niaga sudah kaya tolong lain yang mahu niaga" begitulah prinsip bantu membantu. Mereka meniaga bukan bermegah membina kekayaan tetapi membina LEGASI. Makan tak habis sampai 3-4 generasi.

"Kita tidak mampu menurunkan harga barang keperluan, tetapi kita mampu MENINGKATKAN PENDAPATAN".

Berapa kali demo turunkan harga barang dibuat, lepas tu harga barangan turun? TIADA.

Nak pilihanraya je harga turun macam pasaraya buat jualan harga runtuh hari raya diskaun sampai 80%. Runtuh sampai 150% pun ada. Lepas tu? Sendiri makan pengat, sendiri mau ingat.




Akaun Helmi diniagakan pada 27 Disember 2013
dengan margin level 280,261.99%




Akaun Helmy sedang menuju puncak pada 30 Disember 2013 dengan margin level 997.34%. Peluru terakhir dibuka, tak sampai beberapa minit close dengan profit USD49.67. Floating hanya 2 hari pada ketika trading sahaja, bila capai target profit, floating CLEAR. Bila dah profit, dia tak terus entry. Ada ketika, profit je dia terus bukak entry baru, ada masa dia lewat sikit.
Paling penting profit MILIUN GOLD konsisten, ZERO floating. Selamat tinggal Pioneer dan Silver. 



.


Keuntungan keseluruhan Helmy. USD389.45 - 7.8% diperoleh dalam masa 17 hari dengan 6 kali trading sahaja.



Keuntungan semalam membuatkan akaun Helmi untung 7.8% dengan hanya 6 KALI trading sahaja, bermula 9 Disember 2013 sehingga 30 Disember 2013 (17 hari trading). 6 kali trading dalam 17 hari sahaja dah peroleh 7.8%. 

Dah nak sama ASB beri dividen SETAHUN. Bukan nak kata ASB tak bagus, tapi sekiranya diberi pilihan mana anda pilih?

Jika kita ada USD100,000 untuk "Miliun GOLD - I Follow", sekurang-kurangnya 8% sebulan, selebihnya paling tinggi aku test Miliun Gold ni boleh pergi 24.9% SEBULAN. Dengan modal 100k dah bleh dapat USD24,900 sebulan (RM84,660).



Backtest dibuat daripada data lampau bulan Sept 2013 dengan perolehan keuntungan sebanyak 24.9%
 


Data backtest yang aku buat daripada history data (6 bulan terkini) adalah seperti berikut;



BACKTEST JUN 2013 - DISEMBER 2013

Modal: USD20,000
Lotsize: 0.03

JUN - 18.8%
JUL - 10.9%
AUG - 13.4%
SEP - 24.9%
OCT - 13.3%
NOV - 10.1%
* DEC - 9%

Peratus Keuntungan Keseluruhan - 100.4%


* Data diambil bermula 1/12/2013 - 27/12/2013. Akaun Helmy & Hamid mula trading pada 9/12/2013, kurang 5 hari trading daripada data yang di backtest. Keputusan backtest mempunyai sedikit perbezaan tetapi tidak ketara. Harap maklum.
...


Backtest adalah data yang diambil daripada harga yang telah lepas. Data ini adalah real data yang kita gunakan untuk menguji kebolehan robot sebelum ianya digunakan supaya money management dan strategi yang diprogramkan bersesuaian dengan keadaan pasaran.

Jika kita jumlahkah peratus keseluruhan, jumlah peratus keuntungan diperoleh daripada JUN 2013 - JULAI 2013 adalah 100.4% . Dalam masa 6 bulan sudah balik modal. Adakah ini produk yang terbaik yang anda lihat? Pilihan ditangan anda.

Tepuk Dada, Tanya..?


Dzoul
0172648451 - Whatsapp

Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...




2 comments:

perindu malam said...

Bro pemegang robot miliun 100 orang... lu sibuk canang untung dua orang je... apa cerita akaun norizan float cecah 11k... hapis 27k... dan ramai lagi yang tengah kenyang makan float. .. apa tindakan admin...

Redzuan Mohd Zulkefli said...

salam, tidak paham sistem tu