Followers

Tuesday, January 14, 2014

Salasilah Uncleseekers...

Salasilah Uncleseekers...

Makam Rasulullah

Salam Maulidul Rasul buat semua pembaca blog uncleseekers amnya dan buat warga Miliun khususnya dan buat Group Camp-2 khasnya yang mengenali diri yang menulis artikel ini.

 Johari (klik)

Syahadan yang pertama dan yang ulungnya diucapkan syukur segala pujian bagi hak milik segala pujian yang hanya layak dipuji bagi Empunya kesempurnaan di atas segala limpahan nikmatnya yang mana dengan izinNya mengurniakan nikmat yang banyak tidak terperi waima sebesar zarah sekalipun hanyalah bagiMu ya Allah SWT.

Tiadalah alam ini ditajallikan oleh Yang Maha Pencipta khusus buat kekasihnya yang membawa rahmat ke seluruh alam sejagat dari alam mulki sehingga alam lahut iaitu buat junjungan besar Baginda Rasulullah SAW yang mana hanyalah kerana Nur Baginda alam ini ditajallikan buat makhluk adum untuk mengenal dan mematuhi segala kehendak yang berkehendak untuk mengembalikan amanah yang dititipkan buat makhluk yang mempunyai maqam dan darjat yang tertentu. Sollu ‘alan Nabi…!!!.


Carta prestasi Gold V6 7 Januari 2014 hingga 14 Januari 2014. 
Zainal 4 kali trade 16.9%, Hafiz 3 kali trade 10.5% BERSIH! 
Jangan tunggu lama-lama...nanti lama-lama...


Alhamdulillah di saat artikel ini ditulis jumlah keuntungan yang telah berjaya dikumpulkan sejumlah USD2,258.91(RM7,680.30) baru minggu kedua Januari 2014 kalah gaji CEO opis aku nie) di mana hanya empat (4) kali trade untuk bulan Januari 2014 sahaja. Tetiba masuk pulak wassap dari uncle (telefon Uncle di Dzoul yang uruskan) melalui group miliun GOLD V6 berbunyi  

“Sempena menyambut birthday uncle punya great greatgrandfather hari ni, dgn restu pencipta robot mizi, uncle kasi pinjam V8 untuk 6 kali trade bermula sekarang kat akaun apiz, zainal & the gang, puan norizan dan rizal & the gang supaya close tarde bertambah masyuk sikit…Zainal & the gang dan puan Norizan dulu USD600 sekarang USD800..Apiz dulu USD 2k sekarang USD3k..Selamat belayar dan bawa hasil dalam masa 72 jam dari sekarang dengan izinNya”

Alhamdulilah..Terima kasih Uncle..Terima kasih Mizi …Terima kasih Dzoul. Tiadalah sesuatu hal itu berlaku atas kehendak dan perancangan kita tetapi semua adalah aturanNya. Mungkin kita menyangka cara kita adalah yang terbaik namun aturanNya lah yang terbaik dan memberi manafaat yang banyak kepada yang berkehendakan kebaikan. Kadangkala aturan ini dianugerahkan kepada seseorang dengan cara ilham dengan cara bermusyawarah dan dengan cara yang tidak di sangka sangka. Oleh yang demikian peluang yang ada perlu di rebut biarlah kita genggam bara api biar jadi abu perghh lebur ler haha…in sha Allah bila niat kita betul disertai dengan cara aturan yang betul akan wujud hasilnya..ibarat sunnahtullah nak makan nasi kena masak beras nak masak beras ada macam macam cara pakai periuk nasi kayu api pun boleh..nak pakai periuk nasi karan pun boleh..nak pakai microwave pun boleh..tapi kalau masak dalam mesin basuh confirm tak jadi hehe…beras pun ada macam-macam beras…ada beras super… ada beras wangi…ada beras basmathi..ada beras tak jadi?....hehe…jadi pendek kata ada berbagai bahan kitalah nak mengatur ikut aturan dan kemampuan kita jua…

Buat teman teman semiliun ambillah peluang yang ditawarkan oleh uncle agar dapat diupgradekan robot kita…pengalaman adalah pengajar yang tiada tolok bandingnya…pengalaman kita menggunakan pelbagai robot dari Pioneer kepada Silver kepada Silver 5 kepada Gold kepada Gold V6 sekarang Gold V8 pulak tak mustahil Platinum lepas nie…betapa luasnya ilmu Dia dan betapa lemah dan dhaifnya kita yang tiada punya apa-apa…terutama saya lah haram jadah apapun xtau amende menatang tu hehe…

Apa yang menarik 100% pencipta dan pemakai robot di saat ini adalah warga Islam yang berbagai kaum..ada melayu..ada banjar..ada jawa..ada rawa…ada bugis..ada arab bagai haha…tapi itulah keberuntungan warga Milium ini kerana kitalah perintis awal dalam percaturan robot kita nie…moga-moga Allah Taala memberikan kita kemenangan dan menjadi asbab memajukan ekonomi bagi warga Muslim di Negara kita…kesian kang isu kangkung xhabis-habis…hehe.

Cukuplah setakat ini dulu luahan hati yang ntah apa apa saja untuk bacaan kalian..moga ada manafaatnya dan kebaikan..segala kelemahan dan keburukan biarlah dimajukan kepada saya harap dimaafkan dan diampunkan andai terdapat kesalahan ya ampun…

Wassalam. Sollu ‘Alan Nabi!!!
J_Rawa@johari.


Salasilah Uncleseekers (Syed Abdullah Bin Syed Hussien) 

Sekiranya tempoh 1400 tahun dibahagi dengan 34 (generasi) secara purata,  setiap generasi baru, daripada titisan Rasulullah adalah dalam tempoh 41 tahun. Andaikata terdapat tempoh antara mereka yang lebih singkat, justeru ada pula yang tempohnya lebih lama, mungkin sampai 50 tahun atau lebih.  Padanya terdapat 34 bin (termasuk satu binti), dengan 2 dikecuali daripada kiraan iaitu "bin Ali bin Abi Thalib".

Uncleseekers aka Abdullah bin Hussien bin Alwee bin Abdullah bin Talib bin Hussien bin Abdullah bin Umar bin Abdurrahman bin Aqil bin Salim bin Abdullah bin Abdurrahman bin Abdullah bin Abdurrahman Assaqaf bin Muhammad Maula Dawilah bin Ali bin Alawi bin Al-Faqih Al-Muqaddam Muhammad bin Ali bin Muhammad Shahib Mirbath bin Ali Khali' Qasam bin Alwi bin Muhammad bin Alwi bin Ubaidullah bin Ahmad Al-Muhajir bin Isa Arrumi bin Muhammad Annaqib bin Ali Al-Uraydhi bin Ja'far Assadiq bin Muhammad Al-Baqir bin Ali Zain Al-Abidin bin Husain bin Ali bin Abi Thalib, (suami kepada Fatimah Azzahra) binti Rasullullah S.A.W.

Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...


No comments: