Followers

Sunday, March 16, 2014

Untung 630% Sehari!

Untung 630% Sehari!



Satu sistem yang di cipta khas untuk membantu para pemodal forex dan newbie forex menjalankan aktiviti forex secara automatik dan berkesan tanpa perlu pengalaman dalam forex. Ramai pelabur rugi dalam forex kerana tidak mempunyai pengalaman dalam forex dan tidak tahu sama ada matawang dalam forex itu naik atau turun.

Tetapi dengan Software GV6 ini semua itu tidak perlu lagi….anda tidak perlu monitor forex sepanjang masa, tidak perlu belajar forex, tak perlu buat apa apa...biarkan sistem software forex ini buat kerja forex untuk anda sama ada buy, sell mahupun close dan open secara automatik dan membuat keuntungan untuk anda yang dipantau dan diselenggara oleh ADMIN GV6.



Telah sedia maklum semua bahawa tarikh 4hb. Feb adalah merupakan hari yang cukup bertuah bagi keluarga GV6 setelah kapal GV6 (Software) ciptaan anak melayu berjaya melakukan sebanyak 36 ENTRY dan ENAM kali CLOSE dalam satu hari.

Seperti biasa hari ini,.. semua orang sedang syok tidur, namun ADMIN telah mula menjalankan tugas yang diamanahkan oleh kami (keluarga GV6) untuk menjana PROFIT semaksima mungkin ...terima kasih yang tak terhingga ADMIN. Apa lagi start TRADE laaaa namanya tu.

Alhamdulillah.. penantian lebih kurang tiga hari telah pun menjana keuntungan. PROFIT tidak sama dengan fenomena 4hb yang luar biasa…macam biasa hanya sedikit penurunan tetapi tetap ada profittt sekitar 86%…rezeki di pagi Jumaat. CLOSE lagi untuk bagi minggu kedua dibulan Feb..

Alhamdulillah ..profit kali ini melebihi sedikit daripada pagi Jumaat minggu lepas iaitu sekitar 90.5%...

CLOSE..untuk kali ketiga dan empat minggu kedua Alhamdulillah, Profit kali ˃100% melebihi dari target, agaknya laa pasal modal dah bertambah hasil dari profit yang dikumpul. Admin saja yang arif pasal peratus keuntungan.. Kalau ikutkan modal asal,.. peratus untuk modal USD5K dijangka dalam USD200 / trade (100%)..tapi hari ini profit sudah melebihi USD200..(modal asal + profit terkumpul)..

Bak kata pepatah sedangkan pantai lagi berubah….

Satu penantian yang cukup lama untuk mendapat profit diminggu ke3 …10 hari menunggu perasaan…. memang mencemaskan, mendebarkan dan risau kerana takut kehilangan modal ..50% dari modal asal telah pun lebur dalam masa 10 hari..bayangkan… kita yang merancang tetapi DIA yang menentukan segala-galanya.


ALHAMDULILLAH dengan berkat kesabaran FLOATING 50% dah bertukar arah kepada PROFIT ..Syukurr.. dah CLOSE jam 00:10 malam..Profit menurun kepada 70 %..

Alhamdulillah ..rezeki itu semua datang daripadaNYA..bertambah nampaknya modal syukur..

Berikut adalah analisa akaun saya Feb 2014.


Seperti biasa..saya ucapkan berbanyak-banyak terima kasih atas segala usaha semua ADMIN yang bertugas tak tentu masa untuk membantu kami semua.

Sekian …

Hamid

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943


Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...

13 comments:

Anonymous said...

Bro. Lu percaya ke admin yg jana profit utk lu? Nmpk sgt lu dah termakan dgn penipuan admin selama ni. Ironinya lu sendiri ckp dlm artikel ni buy sell open close adalah automatik. Admin cuma pantau (kiranya admin tido pn takpe). Semua dah diprogramkan dlm robot la bro. Admin x usik apa apa pun utk buy sell open close. semua automatik mcm bro ckp. Admin tido terus setahun pun robot tetap buy sell open close. Lu ada paham ke? Pasal admin buat keje selenggara ni 1 hal lagi. Lu org pandai lu fikirlah sendiri bro samada betul atau lu dh kena kelentong dgn admin

Apakah admin ada kejantanan publish komen ini kita sama sama tgk. Aku tak janji nk kerat kote kalau tak publish ha ha ha

Anonymous said...

salam pada annoy !!!!!
kalau admin tido sapa yang nak transfer keuntungan ?
robot juga ke yang buat ?
hang jangan buat loklakk..!!
kalau tak tahu jangan suka nak menuduh itu ini .

*pasai apa hang xberani nk janji kerat ? hang ingat kami tak tahu sapa hang !

ckop2 lah buat ona ! kalau hang tak puas hati dgn admin ckp ngan kami face to face kalau hang anak jantan ! buat apa leave komen yg nak jatuhkan org ? sbb hang pun dah jatuh ka ? p cek otak kat physcology takut ada yg rosak . manusia yg sering tak berpuas hati ngan kesenangan dan kelebihan orang lain nie ada masalah mentel . xpecaya p tanya dokter !

Anonymous said...

ermm....
uzair ke nie... ooo izputra kot...

oppss... sshhh....

Anonymous said...

Yg nk kerat kote tu bukan aku..tu org lain. Adoi laa.

Cuba baca ayat tu betul betul.aku bukannya komen psl admin x buat keje.komen aku psl robot yg jalan dgn automatik dlm artikel ni dan bknnya admin yg open close buy sell tu dan menjana profit.kenapalah nk melenting sampai mcm tu sekali.ada buat salah ke.berani kerana benar bro

Anonymous said...

uncle cuba keluarkan semua story mori dan juga gambar UZAIR !!!

Anonymous said...

semestinya berani kerana benar...tetapi berani tak bertempat takde guna...

pancing mengena... ka-chingg....


.k.

Anonymous said...

kami bukan melenting sebab kami buat salah tp kami memperbetolkan ape yg ko ckp !!
abeh "admin tido setahun pun xpe!"
bukan cite pasal admin ke ?
cite pasal robot juga ye ??
xpayah menegakkan benang basah bro !

Anonymous said...

gv6 mcm ghost ship ea ?
start enjin sendiri
bole agih untung sendiri
bole service sendiri
bole topup sendiri

ke mcm 3juta tuhan hindu ??
semua pun sendiri bikin ?

Anonymous said...

Cuba baca dan faham betul betul.aku ckp yg benar.aku ckp psl robot buy sell open close dgn automatik.mmg ketika kita tido pun robot blh buy sell open close.jgnkan tido setahun.tido berpuluh tahun pn robot keje automatik juga.janji akaun tak mc dan byr vps.apa yg tak kena aku ckp mcm tu sbb nak tegur pemahaman penulis artikel.ckp yg benar pn kena marah susah la. Tapi kebetulan aku bg komen selepas komen "kerat kote" tu.dgn aku sekali kena tengking walau komen aku benar.pdhal aku tak terbaca lg komen "kerat kote" tu mulanya

Anonymous said...

Para penjilat tegar......lalalalala

Anonymous said...

Jilat pn apa lu susah
Pkai lidah lu ke?
Nk kecewa skalipn pi la meratap sorg2
Move on la bro...

Anonymous said...

Biarlah aku dituduh penjilat... drpd jadi pembawa musibat......

Anonymous said...

wuyyo penjilat tegar ma... wa tabik pring giler.....