Followers

Tuesday, April 1, 2014

Segala ciptaan/rekaan manusia didunia ini tidaklah sempurna....

Segala ciptaan/rekaan manusia didunia ini tidaklah sempurna....





1.  Gold V6

Ciri-ciri GV6 yang mudah difahami atau perlu kita ketahui adalah Profit diletak pada kadar 200USD untuk setiap kali Close trade bagi mereka yang mempunyai suntikan modal berbayar / Margin  USD5000.00++, untuk lain-lain kena tanya pada Admin GV6...Ingattt kena tanya ADMIN bukan main serkap jarang saja.

Berikut adalah analisa ringkas akaun saya 1 – 13 MAC 2014

Tarikh / Masa
Margin Level
Floating (USD)
Profit 
 (Max 200USD)
Profit %  (200=100%)
Profit 40% (USD)
1 Mac / 04:15
CLOSE

317.47
158
126.99
4 Mac / 08:30
CLOSE

 239.74
119
95.90
10 Mac / 07:20
CLOSE

219.18
109
87.67
13 Mac / 08:00
CLOSE

169.67
85
67.87
TOTAL USD
MAC (1 – 13)

 946.06

378.43

GV6 dalam masa 2 minggu telah 4 kali close, ternyata profit yang terhasil telah melebih daripada target 100% profit walaupun dalam keadaan pasaran yang agak perlahan.

2.  Gold V8

Berbeza dengan GV6, ciri-ciri untuk GV8 ini Profit diletak pada kadar 400USD untuk setiap kali Close trade bagi mereka yang mempunyai suntikan modal berbayar / Margin  ˃ USD7xxx.xx ++ (bergantung kepada keputusan Admin).

Berikut adalah analisa ringkas akaun saya 14 – 31 MAC 2014

Tarikh / Masa
Margin Level
Floating (USD)
Profit         (Max 400USD)
Profit (400=100%)
Profit 40% (USD)






14 Mac /
CLOSE

370.76
93
148.30
17 Mac / 16:02
CLOSE

386.64
96
154.66
20 Mac /
CLOSE

388.68
97
155.47
21 Mac / 10:45
CLOSE

374.84
94
148.94
28 Mac / 20:55
CLOSE

319.64
80
127.86
TOTAL USD
MAC (13 – 31)

1840.56

735.23


Dalam tempoh 2 minggu juga, untuk GV8 telah mencapai 5 kali Close trade dan profit yang terkumpul melebihi GV6 walaupun pencapaian/prestasinya tidak 100%. Kalau nak dibandingkan dengan GV6 jumlah profit terkumpul untuk GV8 adalah lebih tinggi iaitu hampir dua kali ganda.  Kesimpulannya EA GV8 adalah lebih baik tetapi kena modal yang lebih.

Terima kasih pada Admin yang telah memberi peluang kepada untuk mencuba menggunakan GV8..memang BEST…

Kebaikkan dan keikhlasan semua ADMIN yang bertugas tak tentu masa untuk membantu kami semua diucapkan berbanyak-banyak terima kasih.

Segala ciptaan/rekaan manusia didunia ini tidaklah sempurna, terdapat 1001 macam kekurangan/        kecacatan yang mereka tidak ketahui….olih itu walau sahebat manapun ciptaan manusia ia masih memerlukan pemantauan/pemeriksaan…jangan ingat bila ia Automatik kita serahkan 100% pada ciptaan itu. Hanya Dia iaitu Allah yang Maha Pencipta.

Sebab itulah GV6/GV8  itu mesti dipantau/dijaga/diselenggara olih Admin untuk kebaikkan semua warga miliun…..syabasss Admin.. 

Sekian …

Abang Hamid

Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

 
Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...



9 comments:

rizal said...

Salam,

Pengalaman sy guna v6 ja..walaupun profit xsebanyak v8 tp masih lg berbaloi. Pendapatan sebln masih melebihi dividen asb utk setahun.

Yang paling sy terharu..adalah usaha admin yg sedaya upaya selesaikan problem yg timbul. Walaupun x brp sihat. Tp layanan dan usaha dorang sangat memuaskan hati.

Tq uncle & admin gv6 ecspecially adeek. Tq sooooo much. Allah ja ug mampu bls jasa korang.

Anonymous said...

Beb apa crita. sorng lgi blah. 12K beb. rugi beb. apa sdah jadi beb. slah sapa beb. ana dgar rmai yg nak blah beb. psal anta tak nak dngar pdapat orang lain beb. anta fikir orang lain tak pandai. berubah beb. anta pun dah bau kapur barus beb. ana pesan je beb.

Anonymous said...

lek ar... setahu wa yang keluar semua ni lintah-lintah halus je beb.. setakat 12k USD?? tak goyang lah..
setahu wa acc gv6 dalam tangan almost half million USD okay bukan ringgit tau...

sekarang sapa yang apacer??
mau bagi pencerahan ka??
heheheee....

Anonymous said...

hahaha.. geli hati.. sendiri keluo, sendiri komen ke .. apa da...hari ni yang haloba keluo, lu la rugi lepas ni... satu sen pun tak dapat.. sakit jiwa la tuh...

mohon pencerahaannnn... lepas ni mohon penggelapaaannnn pulak...

Anonymous said...

fuhh zainal...
rasa-rasa nak tau tak apa crita kene halau dari gv6?
meh sini wa kopek satu-satu.
rezki masing-masing jangan nak dengki dekat rezki orang lain. setakat uncle bantu bagi hadiah dekat pemodal-pemodal karam modal ciputttt tu pun lu nak dengki kenapa?

rasa-rasa esok lusa lu jumpa tak macam gv6 lagi? tak pernah cukup dengan apa yang ada? setakat 12k usd tak banyak mana pun nak buat gv6 rugi. dalam tangan gv6 almost million akan datang ada lagi nak masuk tak tau lah berapa. yang lu mintak 70/30 , lu tau tak orang lain yang acc puluh-puluh ribu usd pun tak bising macam lu pun dan tak mintak macam tu.. aduhhh...sedih sungguh lah lu...

sebelum nak bersuara tu pikir la masak-masak.. terlajak perahu boleh undur...babaiiii..

Anonymous said...

setahu wa acc gv6 dalam tangan almost half million USD okay bukan ringgit tau...

beb minum air ketum ke. beb kira macam mana dapat half million. ana kata bodoh, anta marah kat ana. dunia dunia

Anonymous said...

ape masalah kau ni ZAINAL ?
kau yang order2 minta kene halau dari GV6 lagi nak memekak sana sini !
tak kan admin GV6 nak bagi tahu jumlah sebenar akaun GV6 ? kau bukan tahu ape pun ! sewel ke ?

Anonymous said...

ape masalah kau ni ZAINAL ?
kau yang order2 minta kene halau dari GV6 lagi nak memekak sana sini !
tak kan admin GV6 nak bagi tahu jumlah sebenar akaun GV6 ? kau bukan tahu ape pun ! sewel ke ?

Anonymous said...

becakap dengan orang bodoh kita yang dibodohkan.. padahal dia sendiri yang bodoh... kesian...

lain kali pikir pakai kepala otak jangan pikir pakai kepala lutut. daripada nak fokus pada sorang customer yang perangai macam haram jadah baik tak payah gv6... better fokus pada customer yang sedia ada.. melayan orang yang hasad dengki takde untung langsung... bila kita lebih sikit mula la merah mata... phuiii...

mr.x