Followers

Monday, June 2, 2014

Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur

Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur





Bismillahirrohmanirrohim

Alhamdulillah, segala puji bagi Mu ya Allah, Tuhan yg mencipta, memplanning &  menggerak segala alam yg tak terbatas termasuk alam diri ini. Selawat & salam ke atas junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w dan ahli keluarganya serta keturunannya.

Assalamualaikum & slmt berbahagia, sahabat2 GV6 terutamanya, khasnya kpd uncle, Tuan Mizi, Master Dzoul, & gang2 admin yg lainnya serta para pembaca blog yg inshaAllah sentiasa dlm curahan rahmatNya.

Entah...tak tau kwn nk tulis apa ni,,,ikut je le jari ni nak ketik apa pn,,harap2 selalu dlm bimbinganNya.
kwn cuma nk sharing berkenaan forex yg di kelolakan oleh uncle & geng milliunnya... so far  ..sejak kwn join group ni bermula start trading bulan 11 2013 yg menggunakan robot silver , kemudian  upgrading robot  hingga menjadi Gv6, tarantula & macam2 lg lah....




Jan 2014 - 55.97%, Feb 2014 - 118.11%, Mar 2014 - 44.85%, Apr 2014 - 32.64%
May 2014 - 81.85%, Jun 2014 setakat 3 Jun 2014 - 25.44%


daripada laut forex yg kadang bergelombang kuat, kadang steady, kadang nak pecah perut & jantung pun ada...tp Alhamdulillah, kwn sangat2 bersyukur ke hadrat Allah kerana sehingga sekarang ia masih terus belayar...dan masih lagi memperoleh profit...harap kita semua berdoa agar trading ini terus belayar dgn jayanya, dan muga Tuhan akan sentiasa mengalirkan ilham2 & idea2 yg hebat2 terhadap uncle, tuan mizi & yg terlibat dlm pengurusan trading  forex ini....mudah-mudahan profit yg lebiiiih masyuuuk juga dpt dikongsi bersama pelabor....

dari segi komitmen, nampaknya Alhamdulillah, Allah masih mengalirkan sikap amanah terhadap pihak pengurusan & nampaknya ketika gelombang lautan forex terutama pd Mac & April 2014, mereka bertungkus lumus utk menjaga akaun peserta agar tidak MC( margin Call), bahkan dapat pulak idea2 yg baru utk mengupgrade robot disebabkan tsunami itu. Muga Allah sentiasa menitipkan sifat hebat seperti ini kpd pengurusan bahkan ditambah lagi dgn kebaikan2 yg lainnya.

Berikut adalah catatan tangan mengenai profit2 yg dihasilkan utk akaun kwn dgn modal asal USD 5000.
...jumlah terkumpul sejak mula trade ......usd 12,606  bermakna  252.128 %
...ini yg kawan dapat setelah pembahagian dgn pengurusan.....usd 4210.68
bermakna 84 %, katalah kali 3 ( 1 usd = 3 rm)......bersamaan  Rm 12,632.034....dlm masa 6 bulan...

bagi kwn ini antara usahasama perniagaan yg sgt berbaloi ,syukuuuurr... ya Allah....tak pernah dari mana2 perniagaan  kwn dpt sebanyak 84% 6 bulan......maklumlah dgn ilmu forex yg tak ada ni....tp kalau utk master2 forex yg manual trade, mungkin akan dpt lebih lagi cumanya kena sentiasa pantau graf gelombang lautan....kwn lak walaupun tak boleh & tak tau nak buat manual trade, tp dpt gak merasa kedahsyatan gelombang lautan tu, tengok jer, tak boleh usik apa2...masih boleh lg goyang2 kaki & masih lena tiduuur...hu hu..

setakat ni, duit beli robot rm 3,700....dah settle....tinggal nak tunggu balik modal lak (usd 5k = rm 18,500)....harap berjaya dgn cemerlang & kalau dpt  kasi lagi masyuuuk serta selamat...lagi le canteek....dan sekarang projek2 amal jariah membantu sek tahfiz & anak yatim juga telah dimasukkan dlm program forex ini....so dptlah rakan2 pelabur berinfaq walau sedikit....

ok lah...diharap, agar projek ini bertambah baik dan baik dan baik & masyyuukk lagi...semua dgn izinNya melalui  hamba Allah, uncle & the geng....terima kasih kpd semua....bg para pembaca yg nk join, boleh roger ngan uncle & pengurusan...kalau masih open lg lah....k, jumpa di lain masa..kalau tak best pn sharing kwn ni...baca je ler, muntah2 pn tak apa..


WAK


Artikel Kelolaan Saya:
DZOUL
dzulizzi@gmail.com
010-8102943

Sekitar 300% Dalam Masa 4 Bulan!
Tak Baik Menipu Allah Taala Marah….
Profit Memang Kencang
Masih Boleh Lagi Goyang-goyang Kaki & Masih Lena Tidur
Talian STREAMYX Mendukacitakan
Talian STREMYX Pulih Sediakala, Terima Kasih TM
Zaman Dulu Kalau Puasa 1 Hari Dapat Upah Satu Ringgit
Saya Rasa Sukar Untuk Mempercayai Masalah Saya Boleh Selesai Begitu Sahaja - Nazree
"Orang Berbudi, Kita Berbahasa"
"Kalau Ngan Company Lain Dah Lama Kita Bungkus" 
Advance Profit Puasa RM500 & Raya RM1,800
Yeh…Yeh… Dapat Duit Raya…
Tak sabar tunggu KKLR...

No comments: